podseti me sta to bese ..SREĆA

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koto

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.590
ovih dana mnogo smo pisali o materijalnom..ko je pametan, ko glup, sta zelimo, sta ne, cemu tezimo..i ne mogu da se otmem utisku da cesto zalutamo..ko prasici u magli..

procitala sam jutros divan clanak.

http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/napravite-kutiju-srece-i-promenite-svoj-zivot-iz-korena

ako zelite, pravite tegle..

ako ne, neka ova tema bude nasa tegla, sa nasim malim , jednostavnim, tihim trenucima srece. zajednicka.

jedini dragulji koji imaju vrednost u nasim zivotima..kad nas obasja ona lepa unutrasnja radost i kada smo najvise zivi:) oni tihi, sasvim mali, i beznacajni trenuci...:)

pa cemo se kad smo tuzni i beznadezni, dolaziti da citamo..i da se prisetimo koliko smo sretni.

ljubi vas koto.

20.01.2015.
Vece, ne radim. Vezbam. Dušan gleda tv, i nesto se smejulji. Sve je toplo, i dobro. Mir. Krv mi struji , dishem. Smesim se.:)

- - - - - - - - - -

molim bez drkica na ovoj temi. poenta je da bude pozitivna..ako je moguce:)
hvala.

meni zmu kaze da sam retard jer me neizmerno cinio sretnom kad me u bilo koje doba jutra budi alarm na kome cvrkucu pticice.navijam ga cak i vikendom.
istina je da mi se osmeh razlije na licu svako jutro cim ugledam prvo lice.nebitno muz,deca,bobi,na moru drugarice.ja se budim sretna
pretpostavljam da mi najvise odgovara to doba dana

Secam se Milosa čobanina iz Čačka,i kakve mi je jaganjce prodavao :aha:
Okupim drustvo na selu,u dvoristu raspalimo razanj,pijemo,zene prvo torocu unutra i kad se smore dolaze jedna po jedna kod svog princa da vidi koliko je govedo popilo ... :heart:
Pa onda pokusavaju da nas razbucaju,tipa "idemo kuci,deca treba da spavaju",a meni "sebastijane ( :lol: ) nemoj vise da im dajes da piju,sutra treba da rade",a mi tek onda izvadimo caletovu dalapu i op op op :maramica:

da nije smesno bilo bi tuzno lol
koji je to nivo mizerije i kravizma da mora da zapisujes i sebe podsecas da si srecna, cim pise na ceduljici istina je lol
autosugestija je cudo
Da nisi toliko nadrndan shvatio bi suštinu teksta a suština teksta nije u tegli i papirićima nego u tome da te trenutke sreće
trebamo negdje zapisivati tj. pamtiti jer će nam biti od velike pomoći kad udjemo u probleme .
"Sreću čine stvari male ", kaže jedna pjesma Terese Kesovije ali to mnogi tržeći velike stvari ne shvataju .
Uzgred , longplejku sa navedenom pjesmom sam dobio od jedne prijateljice kao poklon za rodjendan pre puno godina ali pamtim taj trenutak .
Taj trenutak sam vadio dosta puta iz svog sjećanja kad sam imao onaj osjećaj da nemam prijatelja oko sebe a bili su mi potrebni .

Poslednja izmena:
Da nisi toliko nadrndan shvatio bi suštinu teksta a suština teksta nije u tegli i papirićima nego u tome da te trenutke sreće
trebamo negdje zapisivati tj. pamtiti jer će nam biti od velike pomoći kad udjemo u probleme .
"Sreću čine stvari male ", kaže jedna pjesma Terese Kesovije ali to mnogi tržeći velike stvari ne shvataju .
Uzgred , longplejku sa navedenom pjesmom sam dobio od jedne prijateljice kao poklon za rodjendan pre puno godina ali pamtim taj trenutak .
Taj trenutak sam vadio dosta puta iz svog sjećanja kad sam imao onaj osjećaj da nemam prijatelja oko sebe a bili su mi potrebni .

najbolje onda da nabavis taj neki cup pa sve lepo zapisujes jer ocigledno u tvojim godinama memorija popusta lol

Back