Podsecanje na ljubavnika, kad izbledi?

recimo,raskinule ste svaleraciju,dobile nogu ili dale nogu svejedno
koliko dugo vas drzi taj feeling u vezi tog ljubavnika i sta vam je okidac za secanje na trenutke provedene s njim

Ako je neka neobavezna svaleracija covek/zena i zaboravi da je takva veza uopste i postojala.
Ali, uvek postoji ono ALI sto devojci srecu kvari, kod svakoga postoji neka ljubavna afera, uglavnom je iz mladjih dana
( tu mislim na vreme 20-22 godina zivota) koju nikada ne zaboravimo, koja nas prati celog zivota.

Intenzivan bol kratko traje, ali neki cudan, nedefinisan i neobjasniv ostaje zauvek.

Ako je neka neobavezna svaleracija covek/zena i zaboravi da je takva veza uopste i postojala.
Ali, uvek postoji ono ALI sto devojci srecu kvari, kod svakoga postoji neka ljubavna afera, uglavnom je iz mladjih dana
( tu mislim na vreme 20-22 godina zivota) koju nikada ne zaboravimo, koja nas prati celog zivota.

Intenzivan bol kratko traje, ali neki cudan, nedefinisan i neobjasniv ostaje zauvek.

ne mora da znaci

đe me nađe :)

- - - - - - - - - -

recimo,raskinule ste svaleraciju,dobile nogu ili dale nogu svejedno
koliko dugo vas drzi taj feeling u vezi tog ljubavnika i sta vam je okidac za secanje na trenutke provedene s njim

Nađi odma' drugog! :)

Добро, клин, ово-оно, али колико времена вам је пролазило је прекинуте озбиљне везе па да нове озбиљне везе? :lol:

У јулу сам прекинула трогодишњу везу (имала сам тада 23 год) а већ у октобру била мртва заљубљена у свог садашњег мужа.

Back