„Подржи РТВ”: Велика забринутост за будућност Радиотелевизије Војводине

Ne razumem sta je problem ? Pa DOS je posle rusenja Milosevica odmah smenio sve u drzavnim televizijama i postavili su ljude koje su oni hteli .

Zasto neko drugi nema pravo da uradi njima ono sto su oni vec uradili drugima . Izreka kaze ne radi drugima ono sto ne zelis da neko radi tebi .

Ne postoje veci licemeri na planeti od DOS-manlija .

Ja itekako podrzavam smenu u RTV i podrzava je svako ko nije DOS-manlija . STOP dosmanlijskom licemerju i bezobrazluku .

Nenormalni Bunjevci nisu Hrvati!

Dakle, svi ovi Bunjevci u Srbiji su nenormalni po tvom i Pajtićevom mišljenju.

- - - - - - - - - -

Србија је Зомбистан под Вучићем, то си у праву.
Samo nadareni trećim okom to vide. Trebali su da te unaprede a ne da te išutiraju ko poslednju mrcinu.

Dakle, svi ovi Bunjevci u Srbiji su nenormalni po tvom i Pajtićevom mišljenju.

- - - - - - - - - -

Samo nadareni trećim okom to vide. Trebali su da te unaprede a ne da te išutiraju ko poslednju mrcinu.

Svi ovi Bunjevci bi ti ebali sve po spisku da ih nazoves Hrvatima. Meni je jasno da si debilcina.

Ne razumem sta je problem ? Pa DOS je posle rusenja Milosevica odmah smenio sve u drzavnim televizijama i postavili su ljude koje su oni hteli .

Zasto neko drugi nema pravo da uradi njima ono sto su oni vec uradili drugima . Izreka kaze ne radi drugima ono sto ne zelis da neko radi tebi .

Ne postoje veci licemeri na planeti od DOS-manlija .

Ja itekako podrzavam smenu u RTV i podrzava je svako ko nije DOS-manlija . STOP dosmanlijskom licemerju i bezobrazluku .

Те ваше партијске сецкалице су кроз искасапиле Србију.

Nisu to moje seckalice nego se o tome radi u ovoj temi . Vucic otima RTV istim onima koji su taj RTV prvi oteli i to na mnogo brutalniji nacin .

Дакле, Слобини кадрови су отерали аутономашке, онда су ДОС-овски разбуцали банду црвену и сад ће СНС-овци да изврше холокауст над жутима?

Дакле, Слобини кадрови су отерали аутономашке, онда су ДОС-овски разбуцали банду црвену и сад ће СНС-овци да изврше холокауст над жутима?

Pa tako nekako . Samo ja bih to ovako formulisao malo bolje : Srbi su oterali anti - srbe , pa su onda drugi anti - srbi oterali Srbe i sada treci anti - srbi teraju druge anti - srbe .

To što žuti kadrovi doživljavaju pre se zove felacio. Holokaust će biti kad se masovno udave od toga.

Poslednja izmena:

(...)

Од Милошевића и јогурт револуције се тако ради, то је коло управо он први започео, и то мора да се једном прекине.

Back