Podrum

To nije profesionalizam, vec elitna prosttitucija u vidu vremenske prognoze! :D

Ovo hocemo!

160206223413-north-korea-announcement-exlarge-169.jpg

Zamisli imas bebu geparda ili vuka kuci :zaljubljena:

joj mekane pufnice :zaljubljena: pavkamo zajedno

al ova prva slika mi je najjaca, ladno sedi sa njim, a mogo je da ga smaze :lol: ima ogrlicu za pracenje vrv je navikao na ljude, ovo je neki nacionalni park vrv

citala sam skoro je jedan fotograf poginuo, dok je snimao muzjaka lava kako drema, zenka mu se prikrade od pozadi i smaze ga
bravo za zensku kako je to dobro smislila :lol:

kad sam bila mala, babini prijatelji drzali kafanu koja je bila u podrumu zgrade
a imala jako visok plafon, par metara
i na plafonu bila velika mreza za pecanja, rasirena, a u mrezi stare novcanice
sjajna fora :D

- - - - - - - - - -

Da, svaki gost zalepi neku iz svoje drzave :mrgreen:

jao pa to je sjajno :D bravo za ideju

- - - - - - - - - -

u jednom hostelu sto sam bila, bila je fora da svaki posetilac bocne ciodom veliku mapu sveta, obelezi odakle je

sto me podseti, kad pomenu te internacinalne suvenire
mentorka volela da cuga (juznoafrikanka), i pricamo jednom, kaze kako je probala nasu rakiju i mnogo joj se svidelo, doneo neki srbin dok je bio na koledzu, posto mozes u avion do litar alkohola ali u prtljagu, poneo neku domacu brlju njegovi sto prave u selu, za sebe, al dao joj da proba, ona se odusevila, probala da nadje tamo nema sanse (meksiko)
a pa reko ako toliko volis ima da ti obezbedim
zovem ex-a, koji je trbao da stigne za neki dan, reko spakuj u kofer neku domacu brlju, odakle mi, ne znam nadji imas na pijaci da kupis te domace, bas ako ne nadjes kupi u radnji industrisku...on angazuje caleta da zove neke rodjake iz sela i nabave litar rakijice, u flasi od sprajta :lol: spakuje i donese joj
ona se odusevila, skakala od srece :lol:

srbi da su pametni ko sto nisu sve to da bace na svetsko trziste pare da namlatimo, ajvar, rakija, cvarci, kajmak...

Poslednja izmena:
nemam pojma ja to ne mogu, pece ubija, ne mogu ni da progutam

naterase me skoro da cugnem jedan gutalj madjarske rakije, i oni isto ko mi peku ta cuda
ajde da ne kvarim duh raspolozenja u drustvu cugnem gutljaj (when in rome, do as the romans do) majko mila kad nisam umrla, posle daj vodu da se povratim :lol: njima smesno i zabavno moja reakcija
al posle sam sve to isprala djus votkom, i njih iskvarila pa su na karju neki sa mnomm to pili, a prethodno kao frktali, tako ko ti kao to fensi, e ubismo se ko majke taj dan od djus votki, popadali sa stolica :malav: fensi a majku li vam vasu :lol:

Ja ne volim to mesanje , tipa kao vinjak-kola. Ok , ne mozes zestinu pa cugnes vinjak pa posle kolu/vodu. Ali kad mi zbucka vinjak u kolu , kao pomije :D Pricam za muskarce inace... Pa onda brate mili ne pijes zestinu. Sta brljavis pij kolu onda kad vec ne mozes.

Mada ja sam ljubitelj piva, pa tri prazna mesta pa opet pivo :heart:

a sad odoh kod jedne forumasice na lazanje :metla: vama ne dam ni zalogaj :guza:

- - - - - - - - - -

Ja ne volim to mesanje , tipa kao vinjak-kola. Ok , ne mozes zestinu pa cugnes vinjak pa posle kolu/vodu. Ali kad mi zbucka vinjak u kolu , kao pomije :D Pricam za muskarce inace... Pa onda brate mili ne pijes zestinu. Sta brljavis pij kolu onda kad vec ne mozes.

Mada ja sam ljubitelj piva, pa tri prazna mesta pa opet pivo :heart:

pa da vi muski ste ugl na tu foru
al sredih ja i njih djus votkom, jete kao fora sta mesas tu ko piccka
al kad ubijes tako nekoliko komada, a ono secer na alkohol, udara brze i jace nego cistu votku kad pijes ;)

ja ne mogu cist alkohol, sljokam samo ta pedderska pica, tipa kokteli :lol:

Back