Podrum

ja ne volim realizam u slikarstvu, tacnije da se izrazim preciznije ne volim hiper realizam
ali ovaj cika ima tehniku karakteristicnu za neke druge pravce, slika realisticne motive tehnikom za impresionizam
zato je tako interesantan
cist realizam je jako dosadan, i ne bi izdrzali dugo da gledate video sa takvom tehnikom slikanja

moj omiljeni pravac je impresionizam, mone :heart:

(pricam za slikarstvo konkretno, ne sire)

Samo realizam meni, ostajem pri tome :rtfm: Ja kad bi imao sliku od Pikasa ne bi stojala na zidu sigurno...

Ja se u umetnost razumem kao Tarzan ali mi je ovo tako zanimljivo da sam u stanju satima da buljim u ove snimke kao tele. Neverovatna anti stres terapija.

- - - - - - - - - -

Bajkeru dobar ti potpis :hahaha:

Priroda i jos prirode. Kod mene je sve priroda, pozadina na kompu, fonu, slike...

Nemam nikog odredjenog niti se mnogo razumem ali znam sta mi se svidja :)

nemoj ti ko jedan mucenik kad je narucio mojoj kevi "mrtvu prirodu sa zelene granjke" :rotf:
teo covek pejzaz, a zna da ima tamo neka mrtva priroda kao motiv, al on bi jelte da je ziva i zelena, nece mrtvu :lol:

kad pomenu realizam, volim rembranta, cuveni cas anatomije :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ja se u umetnost razumem kao Tarzan ali mi je ovo tako zanimljivo da sam u stanju satima da buljim u ove snimke kao tele. Neverovatna anti stres terapija.

- - - - - - - - - -

Bajkeru dobar ti potpis :hahaha:

to se strucno kaze - ko marica u kriv ****** :zkez:

jeste ovaj cika dobar antistres klip
idi na tub ukucaj ASMR
ako ti ovaj cika prija, onda ces verovatno naci nesto i od asmr snimaka da ti prija, ima veliki izbor

Sad cu uslikati delo mog omiljenog umetnika- Steva iz mog sela :mrgreen: slika je iz 1993. Kad sam ga pitao ok slika, al sta ce cetinari pod barom nema ih tamo-aaaaaa to je umetnicka sloboda.:hahaha: Realizam al na njegov nacin hahah

IMG_20180216_142814.jpg

nemoj ti ko jedan mucenik kad je narucio mojoj kevi "mrtvu prirodu sa zelene granjke" :rotf:
teo covek pejzaz, a zna da ima tamo neka mrtva priroda kao motiv, al on bi jelte da je ziva i zelena, nece mrtvu :lol:

kad pomenu realizam, volim rembranta, cuveni cas anatomije :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

to se strucno kaze - ko marica u kriv ****** :zkez:

jeste ovaj cika dobar antistres klip
idi na tub ukucaj ASMR
ako ti ovaj cika prija, onda ces verovatno naci nesto i od asmr snimaka da ti prija, ima veliki izbor

Joj znam šta je ASMR, bila je neka tema o tome čini mi se. Uh, što mi je to nekako... neprijatno. Ne znam kako bih opisao. Imam neki tako tup i nelagodan osećaj dok slušam onaj njihov HQ šapat i kako mljackaju i stenju dok pričaju. Brrrrr sav se nešto naježih :neutral:

Joj znam šta je ASMR, bila je neka tema o tome čini mi se. Uh, što mi je to nekako... neprijatno. Ne znam kako bih opisao. Imam neki tako tup i nelagodan osećaj dok slušam onaj njihov HQ šapat i kako mljackaju i stenju dok pričaju. Brrrrr sav se nešto naježih :neutral:

A pa nadjes zvuk koji ti prija, ima svasta
A moze i da ti ne prija uoste naravno....

Mene podsetio ovaj tvoj klip na to, tako isto smiruje, cuju se potezi cetke na platnu taj specifican zvuk, on prica nekim tihim mirnim glasom, pa ko preteca danasnjih asmr :lol:

- - - - - - - - - -

Eh ova pesma obelezila moj medeni mesec u Slovackoj :hahaha::hahaha:

Kaki bre medeni mesec :eek: Pa nisi se valjda dao zeznuti i ozenio :lol:

A pa nadjes zvuk koji ti prija, ima svasta
A moze i da ti ne prija uoste naravno....

Mene podsetio ovaj tvoj klip na to, tako isto smiruje, cuju se potezi cetke na platnu taj specifican zvuk, on prica nekim tihim mirnim glasom, pa ko preteca danasnjih asmr :lol:

- - - - - - - - - -

Kaki bre medeni mesec :eek: Pa nisi se valjda dao zeznuti i ozenio :lol:

Ma nisam ,tako sam nazvao taj izlet :mrgreen: europa2 kanal na tv-u i malo malo ta pesma pici :mrgreen:

Back