Podrum

Predlazem da ovog pijanistu postavimo za sluzbenog muzicara kluba,
a malo kasnije da ga pustimo da odmara.:)

- - - - - - - - - -

Sinoc tj nocas sam slusao, da ne reklamiramo, mnogo dobru pevacicu koju odlicno prate kolege,
cak ne smeta ni sto je klub prepun da sibica ne moze da padne.
Daklem ima dobrih i kad je najgore vreme.

Ništa od toga....

vidiš da kalibriramo šipku za performanse...ne idu pijanisti uz to

tenpo06.jpg

ovo već bolje ide uz umetnice:

Muskarci, koje dezodoranse(antiperspirante) i stikove koristite u kombinaciji za uklanjanje fleka ispod miske. Zao mi kad nosim dzempere ili kosulje, i onda posle jednog nosenja osecam potrebu da je garderobu treba oprati. Nemam problem sa neprijatnim mirisom, nego jednostavno bude vlazno iako apsolutno nista ne radim. Da li je u pitanju neki stres znoj na psihickoj bazi, ne znam ni sam.

Boljarine kafica te čeka, a ja jedem mandarine :lol:
Malo sam se uspavala, ali nema veze...supa će da bude odlična :lol:

c2646bf2fa227ef0c487d27ed1b8e405.jpg

@Mileru nadam se da te je glava prošla :zag:
@Lale...ne znam kako to rešiti stvarno. :think: Evo možda momci pomognu. Dobro došao kod nas, baš te dugo nije bilo :zag:

Ostadosmo gladni, al nek ide zivot.:)

Hocu reci , dobar vam dan, alkosi i ostali.

- - - - - - - - - -

Muskarci, koje dezodoranse(antiperspirante) i stikove koristite u kombinaciji za uklanjanje fleka ispod miske. Zao mi kad nosim dzempere ili kosulje, i onda posle jednog nosenja osecam potrebu da je garderobu treba oprati. Nemam problem sa neprijatnim mirisom, nego jednostavno bude vlazno iako apsolutno nista ne radim. Da li je u pitanju neki stres znoj na psihickoj bazi, ne znam ni sam.

Forum, nema sta drugo, samo se ne daj nervirati.
Probaj da ukljucis opciju no stress ili
podmazi malo da se ne cuje.

Poslednja izmena:
Forum, nema sta drugo, samo se ne daj nervirati.
Probaj da ukljucis opciju no stress ili
podmazi malo da se ne cuje.

Ma to se ugl. desava kada izadjem, bilo da sam u gradu, u kaficu ili nekom drugom mestu van kuce. Jednostavno, sam od sebe, cak i po izlasku iz kuce. Nepodnosljivo je, a boga mi i neprijatno. Nije zbog mene, vec zbog garderobe, a idu i hladni dani, ne mogu stvari da se peru posle jednog nosenja.

Koristim Nivea Men silver protection 48h, lep miris i koza bude suva dok sam kuci, doduse, malo posle blokade znojenja koje inace traje vrlo kratko, samo mi navlazi kozu i odecu, osusi se i bude suvo.

Mislim da ishrana takodje dosta utice, ali utice i nedostatak jos nekog sredstva (dezodorans/antiperspirant, kreme, pomade itd).

Back