Podrum

tako nekako :mrgreen: nisam ovo trebala da odam

....ali kad meni brat kaže...idem da skeniram neka dokumenta, pa posle da šaljem u firmu :lol:

a ja ga samo pogledam...:fdlan:

pa slikaj čoveče....pa pošalji telefonom....ne mogu da verujem da neko ne može da se prebaci :lol:

....ali kad meni brat kaže...idem da skeniram neka dokumenta, pa posle da šaljem u firmu :lol:

pa slikaj čoveče....pa pošalji telefonom....ne mogu da verujem da neko ne može da se prebaci :lol:

Ostavi coveka da koristi skener za sta je napravljen! :azdaja::mrgreen:

Ok sada znam slabu tacku, telefon ijao :zloca:

a gde ide :lol: ?

pa možda mora u pdf-u da ih šalje, ako je službeno neće da prihavate slike...ja popizdim kada mi uslikaju dokumentaciju i pošalju na viber...pa još kad ne znaju pa mutno,nikakva rezolucija niti vidim šta mi treba niti mogu da odštampam kako treba...zato insistiram na pdf-u

Ostavi coveka da koristi skener za sta je napravljen!
azdaja.gif
mrgreen.gif

Ok sada znam slabu tacku, telefon ijao
evill.gif

jooooj a kad mi kaže uđi u moj mejl i ti pošalji....e tada mi dođe da uzmem tu oklagiju što si upravo potegao :lol:
...
da vidiš kad izvadimo ja i brat telefone :mrgreen:

čik pogodi ko zna više :lol:

telefon je moj kompjuter i foto aparat i sve što mi treba definitivno :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a gde ide :lol: ?

pa možda mora u pdf-u da ih šalje, ako je službeno neće da prihavate slike...ja popizdim kada mi uslikaju dokumentaciju i pošalju na viber...pa još kad ne znaju pa mutno,nikakva rezolucija niti vidim šta mi treba niti mogu da odštampam kako treba...zato insistiram na pdf-u

ma mani me Fortes :zkez:

taj je totalni duduk...pa postoje konverteri za sve :mrgreen:

samo što on i to ne zna....prebaciš u PDF...ima sve to....samo lakše je kad imaš sestru! :evil:

jooooj a kad mi kaže uđi u moj mejl i ti pošalji....e tada mi dođe da uzmem tu oklagiju što si upravo potegao :lol:
...

A znam , vidim dobro tapkas slike i neke fore nema sta :P

Ja sam najvise voleo one sa qwerty tastaturom dok nije dosao android :mrgreen: I nosim jedan takav uvek kao backup kad se vozim negde dalje posto su ovi nesigurni i prazne bateriju brzo.

Meni je moj PC komandni brod :mrgreen: cak ni laptop ne gotivim. Mota biti velik!!! monitor naravno :mrgreen:

A znam , vidim dobro tapkas slike i neke fore nema sta :P

Ja sam najvise voleo one sa qwerty tastaturom dok nije dosao android :mrgreen: I nosim jedan takav uvek kao backup kad se vozim negde dalje posto su ovi nesigurni i prazne bateriju brzo.

Meni je moj PC komandni brod :mrgreen: cak ni laptop ne gotivim. Mota biti velik!!! monitor naravno :mrgreen:

najmaštovitije edite sam uradila na telefonu....a kad sam sela za komp da radim te neke stvari....došlo mi da poludim...sve bih da pipam po ekranu, a ne može :mrgreen:

Okej je to za veliki monitor....u suštini ja gotivim računare i telefoniju....samo to :D

i moj telefon sledeći mora biti veliki!!!:mrgreen:

...

- - - - - - - - - -

ma mani me Fortes :zkez:

taj je totalni duduk...pa postoje konverteri za sve :mrgreen:

samo što on i to ne zna....prebaciš u PDF...ima sve to....samo lakše je kad imaš sestru! :evil:

džaba konverter kada uslikaju pola doručka i koleginicinu cipelu zajedno sa fakturom :rotf:...mislim kulturiška ljudi,multifunkcionalni danas koštaju neki sitniš,pored kompa,lepo skeniraš i pošalješ za 10 sekundi...

džaba konverter kada uslikaju pola doručka i koleginicinu cipelu zajedno sa fakturom :rotf:...mislim kulturiška ljudi,multifunkcionalni danas koštaju neki sitniš,pored kompa,lepo skeniraš i pošalješ za 10 sekundi...

hahahahah :rotf:

ne zezaj....jaoooo majko mila :lol:

užas :D

....znaš kako...sve je to u redu...ali nisi uvek u mogućnosti da budeš pored skenera, da imaš sve pri ruci....podešeno i namešteno...i zato po meni moraš naučiti da barataš telefonom, jer ti samo on treba...ako znaš sa njim :D
....
nemam ja vremena da trčim vamo, tamo....i još ja ne vozim kola...nemam ih...tako da je meni telefon jako bitan.

- - - - - - - - - -

Haha pazi da stane u ruku :mrgreen:

Joj koje pipkanje pa meni touch ide na zivce toliko da ne mogu da opisem :mrgreen: daj mi mis u jednu, tastaturu u drugu i da vidis. Vise volim rad sa 2 ruke jbg :mrgreen:

ovo je totalno neizvodljivo...nijedan mi ne staje u ruku :rotf:

što ima jel' i neke prednosti :p
...
a ovo za rad sa dve ruke...neću komentarisati...i ovako sam suviše rekla :mrgreen:

Da... Razmisljao sam za taj Huawei mada sam nekako skeptican za tako te tako reci niskobudzetne marke. Eto ja hocu da bude dobra marka a da je jeftin. Bas sam pametan. Meni bi najbolje pasovao onaj CAT sto moze da padne sa vrha zgrade a da mu ne fali nista. Ma i njega bih razbio, koga zajebavam.

Da... Razmisljao sam za taj Huawei mada sam nekako skeptican za tako te tako reci niskobudzetne marke. Eto ja hocu da bude dobra marka a da je jeftin. Bas sam pametan. Meni bi najbolje pasovao onaj CAT sto moze da padne sa vrha zgrade a da mu ne fali nista. Ma i njega bih razbio, koga zajebavam.

Taj CAT ima moj cale, stvarno je otporan nema sanse da se polupa ako bas namerno ne zelis.

Huawei pravi danas telefoncine i po. Tako da se ne bih vodio starom slavom Samsunga.

Back