Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo vi pričajte o telefonima....ne mogu više da zamislim život bez telefona....mogu i računar da mi zaplene...samo ne telefon
zbog njega idem na kraj sveta ako treba![]()
tako nekakonisam ovo trebala da odam
....ali kad meni brat kaže...idem da skeniram neka dokumenta, pa posle da šaljem u firmu![]()
a ja ga samo pogledam...![]()
pa slikaj čoveče....pa pošalji telefonom....ne mogu da verujem da neko ne može da se prebaci![]()
tako nekakonisam ovo trebala da odam
....ali kad meni brat kaže...idem da skeniram neka dokumenta, pa posle da šaljem u firmu![]()
a ja ga samo pogledam...![]()
pa slikaj čoveče....pa pošalji telefonom....ne mogu da verujem da neko ne može da se prebaci![]()
Ostavi coveka da koristi skener za sta je napravljen!![]()
![]()
Ok sada znam slabu tacku, telefon ijao![]()
a gde ide?
pa možda mora u pdf-u da ih šalje, ako je službeno neće da prihavate slike...ja popizdim kada mi uslikaju dokumentaciju i pošalju na viber...pa još kad ne znaju pa mutno,nikakva rezolucija niti vidim šta mi treba niti mogu da odštampam kako treba...zato insistiram na pdf-u
jooooj a kad mi kaže uđi u moj mejl i ti pošalji....e tada mi dođe da uzmem tu oklagiju što si upravo potegao![]()
...
da vidiš kad izvadimo ja i brat telefone
čik pogodi ko zna više![]()
telefon je moj kompjuter i foto aparat i sve što mi treba definitivno![]()
A znam , vidim dobro tapkas slike i neke fore nema sta![]()
Ja sam najvise voleo one sa qwerty tastaturom dok nije dosao androidI nosim jedan takav uvek kao backup kad se vozim negde dalje posto su ovi nesigurni i prazne bateriju brzo.
Meni je moj PC komandni brodcak ni laptop ne gotivim. Mota biti velik!!! monitor naravno
![]()
jooooj a kad mi kaže uđi u moj mejl i ti pošalji....e tada mi dođe da uzmem tu oklagiju što si upravo potegao![]()
...
da vidiš kad izvadimo ja i brat telefone
čik pogodi ko zna više![]()
telefon je moj kompjuter i foto aparat i sve što mi treba definitivno
- - - - - - - - - -
ma mani me Fortes![]()
taj je totalni duduk...pa postoje konverteri za sve
samo što on i to ne zna....prebaciš u PDF...ima sve to....samo lakše je kad imaš sestru!![]()
džaba konverter kada uslikaju pola doručka i koleginicinu cipelu zajedno sa fakturom...mislim kulturiška ljudi,multifunkcionalni danas koštaju neki sitniš,pored kompa,lepo skeniraš i pošalješ za 10 sekundi...
Haha pazi da stane u ruku![]()
Joj koje pipkanje pa meni touch ide na zivce toliko da ne mogu da opisemdaj mi mis u jednu, tastaturu u drugu i da vidis. Vise volim rad sa 2 ruke jbg
![]()
Da... Razmisljao sam za taj Huawei mada sam nekako skeptican za tako te tako reci niskobudzetne marke. Eto ja hocu da bude dobra marka a da je jeftin. Bas sam pametan. Meni bi najbolje pasovao onaj CAT sto moze da padne sa vrha zgrade a da mu ne fali nista. Ma i njega bih razbio, koga zajebavam.