Podrum

I Can't Make You Love Me je Cover, u pravu si....original valjda od Bonni
e Raitt
A Birdy ima dobar Cover od Skinny Love....valjda si skontao šta...baš napisah konfuzno

evo Birdy

aha pretpostavila sam :aha2:

3:11 !

yaiHX.gif

Poslednja izmena:
I ja mislim da je Samsung ponajbolji. Prilicno dobro me sluzio dok ga nisam polomio. Meni telefon izdrzi citav najvise mesec dana. Obavezno ga razbijem. Pa mi zao da kupujem neki dobar, skup telefon pa da ga batalim. A Samsung je prilicno skup.

auuuuuuuuuuuuuu :eek:

pa kako?

ja imam ovaj moj više od 3 godine.

pa imaju one futrole...gde i kad padne ne može ništa da mu bude.

ja moj neću još da menjam....jer me služi, ali kad budem uzimala, uzeću na rate najverovatnije.....jednostavno baš sam zavolela Samsung.....ne bih menjala

auuuuuuuuuuuuuu :eek:

pa kako?

ja imam ovaj moj više od 3 godine.

pa imaju one futrole...gde i kad padne ne može ništa da mu bude.

ja moj neću još da menjam....jer me služi, ali kad budem uzimala, uzeću na rate najverovatnije.....jednostavno baš sam zavolela Samsung.....ne bih menjala

Ma nemam pojma. Ja ne mogu da pojmim ljude kojima telefon izdrzi tako dugo. Meni to stalno negde ispada iz dzeova. Padne na asfalt, na plocice, udari u kamen... Prosle godine mi ispao iz dzepa dok sam cucao i to na zemlju i razbio se kao da sam ga bacio sa petog sprata. Neverovatno.
A stavljam one staklene folije i one plasticne navlake ali ne vredi, nekako se razbije.
A one futrole ne mogu da nosim. One su mi mnogo komplikovane i kabaste. Mnogo koristim telefon (zbog posla) i onda bih morao svaki cas da se petljam sa tim futrolama.

Ma nemam pojma. Ja ne mogu da pojmim ljude kojima telefon izdrzi tako dugo. Meni to stalno negde ispada iz dzeova. Padne na asfalt, na plocice, udari u kamen... Prosle godine mi ispao iz dzepa dok sam cucao i to na zemlju i razbio se kao da sam ga bacio sa petog sprata. Neverovatno.
A stavljam one staklene folije i one plasticne navlake ali ne vredi, nekako se razbije.
A one futrole ne mogu da nosim. One su mi mnogo komplikovane i kabaste. Mnogo koristim telefon (zbog posla) i onda bih morao svaki cas da se petljam sa tim futrolama.

Aha...razumem da.....meni je nekako bilo kao golo...kad ga tako držim. :lol:
Ala sam se izrazila ubilo se :D
Nemam pojma....onda ne mogu baš da pomognem....jednostavno meni ne ispada :mrgreen:
neću više da pišem...sve gore i gore zvuči :D

Pišite vi momci....ja se povlačim, ovo su ipak muški razgovori :D

- - - - - - - - - -

Ja samo foliju, te futrole mi idu na zivce. Kad vidim brata da vadi telefon iz neke futrole sa nekim krznom unutra ono :roll: kako te ne mrzi xD

samo crnu običnu :zkez:

ništa krzno, hahaha :lol:

Uzmi telefon sa gorilla glass 5. Meni je bezbroj puta ispadao s7 i okrnjila se maska pozadi ali je ekran netaknut a to je najbitnije. Ne moraš baš s7 mada mu je sad cena pala jer nije flagship odavno, ali recimo huawei u lite varijantama,dobri telefoni a nisu skupi.

Aha...razumem da.....meni je nekako bilo kao golo...kad ga tako držim. :lol:
Ala sam se izrazila ubilo se :D
Nemam pojma....onda ne mogu baš da pomognem....jednostavno meni ne ispada :mrgreen:
neću više da pišem...sve gore i gore zvuči :D

Pišite vi momci....ja se povlačim, ovo su ipak muški razgovori :D

- - - - - - - - - -

samo crnu običnu :zkez:

ništa krzno, hahaha :lol:

Sto ne volis bundice? :flert::flert::rotf:

Back