ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko neki predlog koji telefon da uzmem? 30-og mi istice ugovor pa mogu da uzmem novi. Nesto dobro a da ne moram mnogo da doplatim![]()
Eh....ja sam navikla na Samsung....nemam pojma.
I ja mislim da je Samsung ponajbolji. Prilicno dobro me sluzio dok ga nisam polomio. Meni telefon izdrzi citav najvise mesec dana. Obavezno ga razbijem. Pa mi zao da kupujem neki dobar, skup telefon pa da ga batalim. A Samsung je prilicno skup.
auuuuuuuuuuuuuu
pa kako?
ja imam ovaj moj više od 3 godine.
pa imaju one futrole...gde i kad padne ne može ništa da mu bude.
ja moj neću još da menjam....jer me služi, ali kad budem uzimala, uzeću na rate najverovatnije.....jednostavno baš sam zavolela Samsung.....ne bih menjala
Ma nemam pojma. Ja ne mogu da pojmim ljude kojima telefon izdrzi tako dugo. Meni to stalno negde ispada iz dzeova. Padne na asfalt, na plocice, udari u kamen... Prosle godine mi ispao iz dzepa dok sam cucao i to na zemlju i razbio se kao da sam ga bacio sa petog sprata. Neverovatno.
A stavljam one staklene folije i one plasticne navlake ali ne vredi, nekako se razbije.
A one futrole ne mogu da nosim. One su mi mnogo komplikovane i kabaste. Mnogo koristim telefon (zbog posla) i onda bih morao svaki cas da se petljam sa tim futrolama.
Ja samo foliju, te futrole mi idu na zivce. Kad vidim brata da vadi telefon iz neke futrole sa nekim krznom unutra onokako te ne mrzi xD
Aha...razumem da.....meni je nekako bilo kao golo...kad ga tako držim.![]()
Ala sam se izrazila ubilo se
Nemam pojma....onda ne mogu baš da pomognem....jednostavno meni ne ispada
neću više da pišem...sve gore i gore zvuči
Pišite vi momci....ja se povlačim, ovo su ipak muški razgovori
- - - - - - - - - -
samo crnu običnu![]()
ništa krzno, hahaha![]()
ja sam iz društva za zaštitu životinja![]()
no fur policy!
hahaha....ne smem više ništa da pišem![]()