Podrška za studente iz Haga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto tebe interesuju Srbi iz Srpske?
Ti i tvoja ekipa ih ne volite.
Ali hajde da se izjasnim kada si prozvao.Nisu mi dragi ni Dodik ni Ratko Mladic.A rodjake iz Srpske volem.

Više puta sam naglasio da me ne interesuju niti im se mešam u život i ono što rade.

Neki među njima, ne svi, međutim imaju stalnu potrebu da se nama mešaju u unutarpolitičke stvari, da nam vređaju decu, prete

Uostalom pogledaj i ovde na forumu, ko najviše kritikuje studente i najglasnije brani režim u Srbiji

Više puta sam naglasio da me ne interesuju niti im se mešam u život i ono što rade.

Neki među njima, ne svi, međutim imaju stalnu potrebu da se nama mešaju u unutarpolitičke stvari, da nam vređaju decu, prete

Uostalom pogledaj i ovde na forumu, ko najviše kritikuje studente i najglasnije brani režim u Srbiji
Svaki Srbin ima pravo da ima misljenje o desavanjima u Srbiji.Mstislav nema.

Ратни командант наше ВРС, частан српски официр, генерал Ратко Младић који је већ дуже времена нарушеног здравља не користи твитер., У питању је лажан профил (овдје) чији корисник је, а то је очигледно по начину и стилу писања, млађи човјек (у двадесетим, евентуално тридесетим) који користећи име Ратка Младића преноси своје поруке. Које су такве какве јесу. Његова размишљања, погледи тог корисника.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back