Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
jao, kako opasnosti vrebaju sa svih strana, čak i sa radija. Ide pesma "Ti si moja čokolada"....
ali neću

ali neću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
jao, kako opasnosti vrebaju sa svih strana, čak i sa radija. Ide pesma "Ti si moja čokolada"....
ali neću

Banana+ness kafa za doručak (odololela sam maminim sočnim pitama sa pečurkama i od heljdinih kora)
Ponela sam kesicu badema i suvog grožđa da zavaram glad do ručka.
A za ručak će verovatno pasti (kao i juče) kupus salata sa rendanom šargarepom i parče junetine dinstane na malo ulja. Možda danas umesto junetine ubacim tunjevinu.
Ovi kilogrami viška definitivno moraju dole. Držite mi fige da ne posustanem.
Još nešto, vezano je za kilažu...ranije sam "debljinu" određivala na osnovu konfekcijskog broja a sada su neki iščašeni brojevi po prodavnicama. Imam 5kg viška a kupujem pantalone br.27 i haljine S. Ranije sa tom kilažom ne bih mogla da uđem u te veličine. Zaista ne znam šta je u pitanju. Da li su proizvođači odeće počeli da povećavaju "kalupe" ne bi li privukli mušterije, pošto se žene u globalu lože na konfekcijske brojeve? Znam da u Nemačkoj, ženi moje konstitucije odgovara XS ali oni su gojazni pa im je i odeća drugačijih veličina. Zbunjena sam.![]()
Možda si mogla nekako da ubaciš tu pitu .... uh, heljdine kore i pečurke... nije to tako kalorično, a zdravo je. Pogotovo za doručak, to se potroši tokm dana. Još ako možeš da se zaustaviš na jednom parčetu. Al sam ti podrška ! Mani me
A što se tiče konfekcijskih brojeva to je tačno da su počeli da menjaju kalupe. Tj. da stavljaju veće brojeve na manje modele. Jer se žene razočaraju kad shvate da su 46 ili još više, pa neće da kupuju. Ovako, ako su 40 ili manje imaju više volje za kupovinu. Ja znam da su italijanski brojevi oduvek bili manji, treba da kupujem njihov 46 iako nosim 40. A sad na etiketama ima čitav niz brojeva, za svaku zemlju drugačije.

...sto se velicina tice sve je moguce, sad vise nema onog jus-a...pa da znas koji ti broj treba i da ne moras ni da probas nesto...
...e sad, prosle godine sam kupila lanene pantalone u h&m-u i jos tad su mi bile komotnije, nisam ih ni nosila, sinoc stavila
u masinu na "kuvanje" da se malo skupe..sta ce od njih biti videcu kad se osuse...a onako su malo lezerniji kroj, gore imaju
onaj uckur da se vezu...dobro znam ja da ne treba da budu "tacne" ali ne volim ni kad su mi 6 brojeva vece...
...i pocinjem da sizim jer sam sve sto mi je bilo malo podelila, pobacala...a sad mi je skoro sve veliko..i ajde sad
...danas popila nes "zorom", posle bananu uz put do posla...sad pijem vocni jogood sa kajsimom..sta cu da rucam nemam
pojma...

Još nešto, vezano je za kilažu...ranije sam "debljinu" određivala na osnovu konfekcijskog broja a sada su neki iščašeni brojevi po prodavnicama. Imam 5kg viška a kupujem pantalone br.27 i haljine S. Ranije sa tom kilažom ne bih mogla da uđem u te veličine. Zaista ne znam šta je u pitanju. Da li su proizvođači odeće počeli da povećavaju "kalupe" ne bi li privukli mušterije, pošto se žene u globalu lože na konfekcijske brojeve? Znam da u Nemačkoj, ženi moje konstitucije odgovara XS ali oni su gojazni pa im je i odeća drugačijih veličina. Zbunjena sam.![]()
Možda si mogla nekako da ubaciš tu pitu .... uh, heljdine kore i pečurke... nije to tako kalorično, a zdravo je. Pogotovo za doručak, to se potroši tokm dana. Još ako možeš da se zaustaviš na jednom parčetu. Al sam ti podrška ! Mani me
A što se tiče konfekcijskih brojeva to je tačno da su počeli da menjaju kalupe. Tj. da stavljaju veće brojeve na manje modele. Jer se žene razočaraju kad shvate da su 46 ili još više, pa neće da kupuju. Ovako, ako su 40 ili manje imaju više volje za kupovinu. Ja znam da su italijanski brojevi oduvek bili manji, treba da kupujem njihov 46 iako nosim 40. A sad na etiketama ima čitav niz brojeva, za svaku zemlju drugačije.

Jesu! Pre dva dana probam kombinezon, dakle pada na sve mere tela - grudi, struk, guzu, butine i duzinu...uzmem 38, kao da vidim da l' 38 il' 40. Mogu da plivam u broju 38, wtf?!!! Mislim daj nisam ja 36, realno, ni po konstituciji ni po visini, nikako...elem, 36 ima viska pomalo, kontam da bih usla u 34 a objektivno nosim 38 za suknje i bogme ponekad 40 za pantalone zavisno od proizvodjaca...suludo, u pitanju je PS, tu slobodno mozete da uzmete tri broja manju stvar nego recimo kod Spanaca, oni imaju malene brojeve pa u zari mahom uzmem L za sako, mantil...nidje veze...
Sad su malo popustili sa tim glupim merama, valjda skontali da retko ko (osim manekenki sa silikonima) odgovara tom "idealu".Ti i ja indentičan jelovnik za doručak danas
Dobro je što je proleće pa pijaca puna salatica. Očas posla smisliš jelo. A zimus samo sarma i podvarak, suvo meso, čvarci i dimljena slaninica. Nije ni čudo što imam šlauf.
Do djavola, opet su stavili kolačiće na moj sto!
A ja... ne mogu da odolim

Do djavola, opet su stavili kolačiće na moj sto!
A ja... ne mogu da odolim
Pile, napiši molim te recept za salatu od kupusa i šargarepe
i samo da znate....mlka čokolade i kolačići su neukusne i ne mirišu nego smrde....fuuujjjj
to smo ja i afro već jednom ustanovile za krofne![]()
....bolja si Bi, nego juce
....ja rucam paradaiz corbu, skuvalo dete pre posla, mora da joj se mnogo jelo..ili ce cuskije da padaju...
...do kuce sam se preznojila sto puta, ovde je uzasa vrucina, a ujutro onako, kao da sam bila u sauni...![]()
Originalni recept i jeste od zelja, ali ja obično dobijem spanać od tetke, koja ga ima u bašti, pa onda pravim od njega. A zelje je kiselkastije, možda je i lepša čorba....primecujem nego sta
...tu smo zato da se podrzavamo...
...e vidis mogla bih opet da kupim spanac pa da od dela napravim tu tvoju corbu, a ono ostalo da srecim za
u friz, kad se ono moje mladje dete seti da joj se jede da bude polu gotovo
...ja sam sve to tako pravila ali samo od zelja, nisam nikad od spanaca mada mislim da nema neke razlike,
zeleno i jedno i drugo...