la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Bi, ti si baš gurman, tako slikovito dočaraš svaku gozbu. Kad vidim mnogo hrane na stolu, ja sasvim izgubim apetit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi, ti si baš gurman, tako slikovito dočaraš svaku gozbu. Kad vidim mnogo hrane na stolu, ja sasvim izgubim apetit.

mislim stvarno

blago tebiBi, ti si baš gurman, tako slikovito dočaraš svaku gozbu. Kad vidim mnogo hrane na stolu, ja sasvim izgubim apetit.
uh, znala sam da će odmah da počnu suprotna mišljenja. Pa nije to svaki dan. I dobila sam i onda mi obično i creva rade nekako više i brže. Ili prosto ne izadje sve odjednom, pa moram da ponovim.
I treba da bude tema za ubijanje apetita.![]()

to i ja moram,tacno se vidi da sam prestala da trcim
je l mislite da trudnice smeju da se bave nekim sportom
sem setnjom (i ne nisam jos,ali u planu je)

to i ja moram,tacno se vidi da sam prestala da trcim
je l mislite da trudnice smeju da se bave nekim sportom
sem setnjom (i ne nisam jos,ali u planu je)
tj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportomne znam da plivamtj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportom
hej afro bas sam se pitala gde si zeno
e se secate one epizode sex&the city kad sarlot trudna ide na dzogign,bas sam se pitala je l su oni normalni![]()

i sve se tesim da ovde takvih nema pa eto mogu malo da sene znam da plivamtj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportom
e se secate one epizode sex&the city kad sarlot trudna ide na dzogign,bas sam se pitala je l su oni normalni![]()

ne znam da plivamtj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportom
ne znam da plivamtj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportom