Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Al' je tema, prava za dijetu, izgubis apetit u sekundi!
Elem, sad bez zezanja, normalno je 1-2 x dnevno, vise od toga je vec problem, mozda unosis previse vlakana, znaci da ti hrana prolazi kroz digestivni sistem brze nego sto je potrebno da bi se apsorbovale hranjive materije, to moze u najmanju ruku da vodi u anemiju.

uh, znala sam da će odmah da počnu suprotna mišljenja. Pa nije to svaki dan. I dobila sam i onda mi obično i creva rade nekako više i brže. Ili prosto ne izadje sve odjednom, pa moram da ponovim.
I treba da bude tema za ubijanje apetita.:hvala:

Juče smo bile nas tri ženska člana porodice kod mojih na slavi, i bila sam koliko toliko disciplinovana.

Hoću reći, ja mogu da pojedem više no dva muškaraca, ali sam uzela samo malo kačkavalja i par šnita pečenice od predjela,
a preskočila supu i uzela dve mini-sarme, parče krtine od pečenja veličine kao pola mog dlana i kašiku neke salate od paprike i kukuruza šećerca.
Jedino nisam odolela slatkišima, jedno parče narandža torte i dve pušlice sa kokosom.

Zato od danas restrikcija... rešila sam da se pre svega malo zategnem, mnogo sam omlohoavila,
pa ću da radim klasične gimnističke vežbe za zatezanje mišića i jedna duga šetnja svako veče umešto večere.
Ako ne smršam željenih 5-6 kg, bar ću izgledati bolje.

...oooo...lepo drustvo veceras na dijeti....ajde da vas pozdravim sve, i da izjavim sto bi Mileva rekla za televizor
za nedelju dana sam vratila minimum kilogram ako ne i vise..tako da smo sad opet svaki dan zajedno...:lol:
...e, sad sreca je sto lift nije proradio u medjuvremenu i sto se ja nadam da ce mi ovo svakodnevno pentranje pomoci
puno da se vratim u normalu...

...inace devojke bilo mi je bas lepo ono vece, i nadam se nekom skorasnjem videnju opet cim budem tu ponovo....

Srećan put,Curvy :cao:

to i ja moram,tacno se vidi da sam prestala da trcim
je l mislite da trudnice smeju da se bave nekim sportom
sem setnjom (i ne nisam jos,ali u planu je)

Ako upražnjavaš neku fizičku aktivnost pre trudnoće,poželjno je da nastaviš,ali umerenije,a tvoj organozam će ti diktirati,šta može šta ne,samo ne treba preterivati,i praviti se da vam nije ništa ipak je to drugo stanje.:bye:

ne znam da plivam :( tj ne toliko dobro da bi se to zvalo sportom
hej afro bas sam se pitala gde si zeno :D
e se secate one epizode sex&the city kad sarlot trudna ide na dzogign,bas sam se pitala je l su oni normalni :roll:

...nisu sto jel ti to novo:lol:

...evo me, bila malo do prestonice, danas se vratila, malo zadovoljna malo nisam al' sve u svemu bilo je vise lepih momenata...
...a sad se treba vratiti u normalu...
...kad god sam tamo kratko ja ne odolevam pekarama:rumenko: i sve se tesim da ovde takvih nema pa eto mogu malo da se
opustim...al' mi se sve to tako brzo zalepi da je prosto ne verovatno...al ajde jednom se zivi, smaknucu ja to bar se nadam vrlo
brzo....

e se secate one epizode sex&the city kad sarlot trudna ide na dzogign,bas sam se pitala je l su oni normalni :roll:

pa ne treba da se trci, ali hodanje moze...joga, aerobik u vodi.
ne sport u smislu velikih napora

Uostalom, i nema potrebe za naprezanjem.... u trudnoci imas podstanara koji te jede.
Normalna ishrana bi trebala da odrzi tezinu

ti si barem u centru civilizacije..
proguglaj fitnes centre u tvom gradu i grupne programe koje nude..
postoje programi specijalno prilagodjeni trudnicama..jacas muskulaturu, ostajes elasticna..i to nisu programi priprema trudnica za porodjaj, nego fitness programi za trudnice - pregnancy fitness..

a što jesu normalni? pa lepo su joj rekli, ako je navikla da trči svaki dan, nema razloga da prestaje, ako je trudnoća normalna i bez problema.
Evo pre neki dan sam čitala o nekoj ženi koja je istrčala maraton ili polumaraton u nekom visokom mesecu trudnoće. Ali ti, Linda, nisi redovna, pa za tebe to ne važi.

pa navikla sam i pre neki mesec prestala,nesto mi bio los period,vratila sam 2kg i neke lose navike,ukinula dobre ma bzvz
mrs bi meni koleginice u prvim mesecima trudnoce nisu davale da prenesem plasticnu stolicu,govoreci mi "treba to da se zakaci i napravi sebi mesto" ne secam se sta su mi lekari govorili ali znam da sam samo dosta setala iako sam se do tada bavila sportom
zato mi je trcanje malo previse u trudnoci,ako se varam ne treba se iscudjavati nego mi reci
ja ni ovog puta necu previse da guglam,niti da trazim,pitacu lekara sta preporucuje pa cu tako,i savete prijateljica iz njihovih iskustava,kao i moj osecaj
mislim da je to dosta,necu da se tripujem previse

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back