Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
došla je do mene neka dijeta, tipa mjesečevih mijena
poenta je da se NE JEDE NIŠTA u odrđenim vremenskim intervalima u toku dana
Ponedeljak 5-6, 12-13, 19-20
Utorak 9-1o, 16-17, 23-24
Srijeda 6-7, 13-14, 20-21
Četvrtak 3-4, 10-11, 17-18, 0-1
Petak 7-8, 14-15, 21-22
Subota 4-5, 11-12, 18-19
Nedelja 1-2, 8-9 , 15-16, 22-23

e, sad, ja ovo nisam probala, ali nešto razmišljam, ne mari uklopiti

Cek bre...znaci ponedeljkom mogu slobodno da jedem u ponoc? :think:

Pa da to sam procitala npr.ovde....

http://hr.wikipedia.org/wiki/Diuretici

A negde pise da zadrzava vodu i stvara naduvenost stomaka....

E izem ti gugl

Ja sam primetila da izbacujem vodu kad pijem alkohol...
alkohol je izmedju ostalog los i zbog toga sto dehidrira organizam
(zbog te dehidratacije na koju je posebno osetljiv mozak, javljaju se glavobolje)
i zato se savetuje posle ludo provedene noci i nalivanja alkoholom, da se unese sto vise vode... da sto pre prodje taj mamurluk, i naravno vitamin C koji ubrzava izbacivanje alkohola i detoksikaciju organizma
zato npr, kad vas dovezu u hitnu komatoznog od alkohola, izmedju ostalog dobijete ampulu vitamina c
znaci ni rec o tome da alkohol zadrzava vodu, jednostavno nase telo se bori da ga sto pre izbaci, samim tim bubrezi jace rade, nes tizu da filtriraju tom brzinom, pa uz vodu koju bubrezi ne stignu da vrate natrag , jer je prioritet resiti se alkohola, odlaze i elektroliti koji su nam potrebni...

a kad smo kod alkohola--mislim da ko drži dijetu treba da izbegava i alkohol
znači, dijeta podrazumeva izbacivanje alkohola, jer on sadrži mnogo tih tzv praznih kalorija, šećera...
čule ste za pivski stomak?
e nije on samo od piva..

a kad smo kod alkohola--mislim da ko drži dijetu treba da izbegava i alkohol
znači, dijeta podrazumeva izbacivanje alkohola, jer on sadrži mnogo tih tzv praznih kalorija, šećera...
čule ste za pivski stomak?
e nije on samo od piva..

Ma znamo mi to, specijalno su kaloricna obojena zestoka pica.
Vino i pivo jos i mozes da uklopis ako je jedna casa i ako nija svaki dan

Znate, kad prave statisticka istrazivanja, pa onda kazu da se npr najveci broj samoubistava dogadja za praznike, najcesce Bozic i ponedeljkom na početku radne nedelje...e, sad da je neki statisticar pogledao malo ovu temu, mogao bi da sa 100% tacniscu potvrdi da se najveci broj grehova u ishrani dogodio u nedelju 23.10...pa onda bude za neka buduca pokolenja: Te davne 2011 godine, veliki broj zena sa Krstarice je prekrsilo svoju dijetu, a Jova je štucao, i štucao....​

Znate, kad prave statisticka istrazivanja, pa onda kazu da se npr najveci broj samoubistava dogadja za praznike, najcesce Bozic i ponedeljkom na početku radne nedelje...e, sad da je neki statisticar pogledao malo ovu temu, mogao bi da sa 100% tacniscu potvrdi da se najveci broj grehova u ishrani dogodio u nedelju 23.10...pa onda bude za neka buduca pokolenja: Te davne 2011 godine, veliki broj zena sa Krstarice je prekrsilo svoju dijetu, a Jova je štucao, i štucao....[/LEFT]​

:hahaha::zcepanje::rotf:

nekima je ponedeljak, tj. danas ispao gori. Na poslu sve lepo pojela šta sam ponela, čak mi grožđa ostalo i za sutra. Kod kuće imam čorbu od tikvica i paradajza, jest da je s makaronima, ali ajde, nije puno, i opet integralni pirinač i dinstano povrće. Kad ne lezi vraže, ćerka kupila neku palačinku, pa ne može da pojede... a mama može. I pojede. :dash:
A toliko puta sam rekla sebi da neću da budem kanta za djubre, za ono što neko ne može ili neće da pojede. Ali, džaba, kad ste tako naučeni od maleni da se hrana ne baca - onda ne možete da je bacite. Što reče Ved jutros - greh je.
Ako ništa više ne pojedem onda neće biti strašno. A moguće da neću jer sam se namestila da peglam i gledam film Seks i grad 2. Nadam se da će me film zaokupiti, a i inače kad peglam pijem dosta vode jer mi bude vruće. Malo u peglu, malu u sebe​

tako je i moja mama jela za nama
a ja ne mogu,iskreno meni gadno posle nekoga da jedem,ona kad jede jabuku pa ne moze da zavrsi ja nozem iskrojim sebi parce
kaze mama da sam takva bila i kao mala i da sam padala u najgoru histeriju kad se isprljam :lol: a od mesa odvajala nevidljive komadice slanine i kozice (ono sto su oni zvali mrljavo dete,to sam bila ja)
i nema sanse iz tanjira od supe da jedem nesto drugo posle
nego nesto mi lose bas,boli me stomak :( dosla sam da se pozalim ovde jer u kuci najvise sto mogu da dobijem je "uzmi lek"
nesto mi ne prija ,mnogo cesto me boli stomak,ali ne mogu da provalim sta

tako je i moja mama jela za nama
a ja ne mogu,iskreno meni gadno posle nekoga da jedem,ona kad jede jabuku pa ne moze da zavrsi ja nozem iskrojim sebi parce
kaze mama da sam takva bila i kao mala i da sam padala u najgoru histeriju kad se isprljam :lol: a od mesa odvajala nevidljive komadice slanine i kozice (ono sto su oni zvali mrljavo dete,to sam bila ja)
i nema sanse iz tanjira od supe da jedem nesto drugo posle
nego nesto mi lose bas,boli me stomak :( dosla sam da se pozalim ovde jer u kuci najvise sto mogu da dobijem je "uzmi lek"
nesto mi ne prija ,mnogo cesto me boli stomak,ali ne mogu da provalim sta
tako i ja kad mi tata dao njegovu kasikicu, a ja napravila onako gadljivu facu
on mi rece " sad se gadis a iz svojih usta sam te hranio" :D
aludirajuci mi na ono kad rodittelji pre nego sto daju bebici, liznu malo kasiku :P :D
il kad odgrizu zalogaj pa daju bebironu :D
hahaha
al mi se smejao :)

jao bokice ova moja smizla kad stavim noge kod nje u krila dok lezimo i gledamo tv bezi ko djavo od krsta kaze ja ne dodirujem tudja stopala zamisli ti to
e pa sad ja to radim njoj,oce da je masiram ja kazem izvini ne dodirujem tudja stopala

jao bokice ova moja smizla kad stavim noge kod nje u krila dok lezimo i gledamo tv bezi ko djavo od krsta kaze ja ne dodirujem tudja stopala zamisli ti to
e pa sad ja to radim njoj,oce da je masiram ja kazem izvini ne dodirujem tudja stopala

ona ko ja
ja volim da me masiraju
al nikada nisam htela druge da masiram, jer ja stvarno ne volim da pipam tudju kozu :/
msm, ok mi ono klasicno kada se mazuljim pa ga pipnem, al mi nikada ne bi palo na pamet da ga izmasiram, a tek nekog drugog
jok
a tek sto ne volim kad krene stopalima da me dira, svaki put mu kazes da prestane al dzaba :D
jos ima neke nokte cudne, orlovske, svaki put me zakaci :)

:rotf: orlovske
znas onaj vic kad mujo stane na dasku iznad bazena i pita hasu kako izgleda
-kao kondor
-je l zbog misca
-ma jok zbog noktiju

i mm i ja svaki put kad vidimo neke dugacke nokte tu osobu zovemo kondor :lol:
ma strasno
stvarno su mu cudni ti nokti i kad su skroz iseceni, a plus sto valjda se i on seti da ih posece jednom mesecno hahahaha
jao, dotucice me :)
nokte na rukama sece svaka dva dana, boze moj, zbog gitare koju i ne zna da svira
kao deca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back