Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
latisa, pao ti je šećer, moraš nešto da jedeš
smućkaj u tom tvom cookeru neki šejk pa popij kad ne možeš da jedeš: mleko, banana i čokolada-to će da te drži a i kalorično je
mnogo ste bre mlade da imate takve probleme, al to ti je genetika valjda...

Meni nije toliko, ali leti ako na vrucini nosim platforme il stikle preko 5 cm, noge oteknu ko lude. A u jesen opusteno hodam na 10-12 cm. Ne brine me tolko to koliko ove drhtavice, pitam se da mozda stvarno nisam neuhranjena. Evo jos nisam jela, a ustajem u 6 (navika), al ne mogu da jedem, pronervozila sam se, od vrucine, valjda.

A da ti probaš sa malo drugačijom ishranom? Da umjesto tvrde hrane unosiš šejkove. Recimo, iz jutra praviš u blenderu šejk od jogurta, banana i jaja. Ovo možda zvuči gadno, ali to koriste sportisti. Recept je loš, malo sam lupila, ali se može i na ovom forumu, na potforumu rekreacija naći kašav šejk prave ljudi koji se aktivno bave sportom.
Moja drugarica je padala na priče o biomedu i sličnim stvarima i nije joj pomoglo. Pila je kompleks vitamina B, i još neke vitaminčiće ali nije htjela kvasac jer joj je ružnog ukusa, nije htjela dodatke sihrani ovog tipa, jer je mrzi, a nije ni jela, jer zaboravi.
Ti očigledno moraš podešavati alarm. I ako te mrzi da jedeš, onda bi možda neke stvari iz blendera pomogle, jer bi izbjegla psihički pritisak.

izbaci na so i koristi samo kalijumovu da ne bi vezivala vodu..u toku dana obaveno spremi caj od tresnjinih drskica ili kukuruzne svile posto su odlicni diuretici i neces vezivati toliko vodu..mozes da ih popijes i hladne..

koristim morsku, i u ne velikim kolicinama, ne volim previse slano
a kakava je to kalijumova?
za tresnjine drskice znam da baka ima, i uvek sam se pitala cemu sluzi taj caj
hvala na savetima, potrudicu se da nadjem nesto od toga ovde
meni stvarno veliki problem pretstavlja to oticanje leti
a zimi sam opet, s druge strane ko les hladna, ne znam de mi ode sva ta krv...

A da ti probaš sa malo drugačijom ishranom? Da umjesto tvrde hrane unosiš šejkove. Recimo, iz jutra praviš u blenderu šejk od jogurta, banana i jaja. Ovo možda zvuči gadno, ali to koriste sportisti. Recept je loš, malo sam lupila, ali se može i na ovom forumu, na potforumu rekreacija naći kašav šejk prave ljudi koji se aktivno bave sportom.
Moja drugarica je padala na priče o biomedu i sličnim stvarima i nije joj pomoglo. Pila je kompleks vitamina B, i još neke vitaminčiće ali nije htjela kvasac jer joj je ružnog ukusa, nije htjela dodatke sihrani ovog tipa, jer je mrzi, a nije ni jela, jer zaboravi.
Ti očigledno moraš podešavati alarm. I ako te mrzi da jedeš, onda bi možda neke stvari iz blendera pomogle, jer bi izbjegla psihički pritisak.
da i ja smatram da ona ima problem sa ishranom koji moze postati veoma ozbiljan
nije to do metabolizma nego do toga da ona ne jede
ili jede ko vrabac
imam jednu takvu kuci, sestra mi bas takva...
kuka kakao je mrsava a prvi obrok joj je uvece
i naravno nije kolicinski nista narocito je joj je zeludac skupljen i organizam je davno pregladneo
i to je jedan zacarani krug....

koristim morsku, i u ne velikim kolicinama, ne volim previse slano
a kakava je to kalijumova?
za tresnjine drskice znam da baka ima, i uvek sam se pitala cemu sluzi taj caj
hvala na savetima, potrudicu se da nadjem nesto od toga ovde
meni stvarno veliki problem pretstavlja to oticanje leti
a zimi sam opet, s druge strane ko les hladna, ne znam de mi ode sva ta krv...

losa periferna cirkulacija..
K-ova so ne vezuje vodu za razliku od Na-ove..
imas je u svakom marketu na polici gde se so prodaje..

Nisam citao sve strane pa se izvinjavam ako nesto ponavljam. Mnogi idu na dijetu ne 5 do 12 vec kad prode 12 pa onda rigorozna za 5 dana 10 kg i td. Sve sto se izgubi za to vreme je samo visak vode u organizmu iz celija a posto su iste fleksibilne na zapreminu brzo se vrati na staro tj napune se "tekucinom". sve sto se postigne je kratkotrajno ali i mucno jer je to shok za organizam i pojava nervoze , malaksalosti ... Retko koji casopis daje savete kako izgurati period za vreme dijete tj sta bi trebali da radite mislim fizicki jer setnja NIJE dovoljna ili se ne pridrzavate saveta u celosti.

Ako hocete da zdravo smrsavite jedite sve ali kolicinu hrane koju inace konzumirate smanjite na 3/4 ili 1/2 a fizicku aktivnost povecajte za 400 , 500 % i to ne mislim na briskanje po kuci i setnju sa fotelje na krevet osim ako nije "aktivno".

I meni isto oticu noge. I dobjam neke napade drhtavice koji traju sat-dva, sve mislim da je to zbog kilaze.

da i ja smatram da ona ima problem sa ishranom koji moze postati veoma ozbiljan
nije to do metabolizma nego do toga da ona ne jede
ili jede ko vrabac
imam jednu takvu kuci, sestra mi bas takva...
kuka kakao je mrsava a prvi obrok joj je uvece
i naravno nije kolicinski nista narocito je joj je zeludac skupljen i organizam je davno pregladneo
i to je jedan zacarani krug
....
Па јел имате ви момке/мужеве?
Ако су баш толико дрвени да ништа не примећују, макар разговарајте о исхрани, нека вам помогну бар тиме што ће те заједно доручковати/ручати/вечерати или већ било шта.
Морате имати мало, али макар мало бриге једни за друге.
Уосталом, постоји и она препорука да лепа жена обећава веће уживање!!!
Можда би требало отворити тему на Женама, адекватну оној на ДиП-у, ,,Да ли треба тући жене у прехрамбено здравствене сврхе".
Кад већ ништа друго не помаже.

Poslednja izmena:
Ако су баш толико дрвени да ништа не примећују, макар разговарајте о исхрани, нека вам помогну бар тиме што ће те заједно доручковати/ручати/вечерати или већ било шта.
Можда би требало отворити тему на Женама, адекватну оној на ДиП-у, ,,Да ли треба тући жене у прехрамбено здравствене сврхе".

xaxaxaxa
pa sto bi mene moj dragi tuko? nemam ja problema sa ishranom nego moja sestra :)
e nasmeja me :)

i da, seka mi ima periode kad jede i tako to
al npr, sad je jako omrsavela, a bila je ko glista
kaze zbog ispitnog roka
a zivi u novom sadu
roditelji rade u inostranstvu
ako su u srbiji onda su u srbobranu
ja sam sa deckom u beogradu
a sestra nema decka, pa nema ko da je tuce
msm, ne pada ona u nesvest ali je premrsava
i nije navikla da jede cesto

pa ko i svaki student, jede valjda sta navata

ne znam koji deo posta je uvredljiviji...:evil:
baš si poznavalac...

:banovati::banovati::banovati::banovati::banovati:

Otkud tebi da moj momak nema brige za mene. Stizali smo dotle da mi gura hranu u usta kad sam bolesna. A sto se zajednickih ruckova itd. tice, zar zaista mislis da se dvoje zaposlenih ljudi moze da se nadje tako. Primera radi, ja ustajem u 6, doruckujem na poslu (jel on da ostavi svoj posao i skokne kod mene u skolu da jedemo zajedno). Rucak-dodjem kuci u rasponu 13-15, on od 17-20. Vecera. Ja ako sam rucala u 1, moram da veceram u 18. On ako je rucao u 18, sigurno nece jesti pre 21 (ako i jede) U kom ti svetu zivis, majke ti?
A zbog ovog zadnjeg komentara (boldovan ti je), ovo je zadnji put da sam ti se obratila ili obratila paznju na tvoje postove.

Poslednja izmena:
i da, seka mi ima periode kad jede i tako to
al npr, sad je jako omrsavela, a bila je ko glista
kaze zbog ispitnog roka
a zivi u novom sadu
roditelji rade u inostranstvu
ako su u srbiji onda su u srbobranu
ja sam sa deckom u beogradu
a sestra nema decka, pa nema ko da je tuce
msm, ne pada ona u nesvest ali je premrsava
i nije navikla da jede cesto

pa ko i svaki student, jede valjda sta navata
Ma, da, i ja mislim da decko treba da me tuce ko mazgu jer nemam dovoljan br kg-ama. Boze sacuvaj, kako neki ljudi razmisljaju

ja mislim zene moje drage da je on to mislio u prenesenom znacenju i da nije mislio nista lose
verovatno nije mislio da treba bukvalno tuci zene :shock:
nego onako, figurativno da pokaze da je potrebna i pomoc okoline nekada
uh :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back