Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ja sam u sve boljoj formi,danas pretpremijera,sutra premijera...tokom jedne probe ili predstave odu 2kg...jeste da je to samo voda,ali ipak na dan se izgubi 4 kg...uh uh uh....samo padamo kao muve na sceni...ali i tome će doći kraj,važno da se ja super osećam,i da imam energije kao što godinama nisam imala...

dobro jutro,
mici, kod tebe baš uzbudljivo,
kruela, nužda zakon menja, posle celog dana na bazenu, moraš nešto da pojedeš.
Ja sam juče pravila salatu od crvenog pasulja i bila je toliko dobra, da sam preterala. A nisam mogla da odolim jednoj ribici. Spremala komšinica s čijim sinom mm ide na pecanje, prava majstorica. Nije bila velika..
Upravo sam pojela ostatke nekih jagoda, baš su bile nikakve. Danas ću da napravim neku salatu sa makaronama, ima tih recepata, ne znam koji pre da izaberem....

Zdravo dijetalke!

Ja sam bas od petka sebi pustil na volju, pa sam pojela po jedan sladoled, i jos po nesto klopala, al ne mnogo, ali dijeta deluje
Ne samo sto mi se nije odrazilo, vec sam jutros imala 62,5kg i mnogo sam zadovoljna!
I vidi se da sam smrsala, sto me posebno raduje
Do mora cu ovako s dijetom, a kad stignem na 61 to ce biti to, posle samo da nastavim da manje unosim hleb, peciva i lsatkise i trebalo bi da mi se kilaza ne vrati (tako bar kaze koleginica)
Videcemo

smakla jedno kilo i lepo se osećam mnogo, još 4 i biću ko nova : )
pijem vode kao luida, jedem voće i povrće i evetulano nemu salatu od makarona i nit sam gladna nit se gojim
a juče su mi bili drugarice i primetile da sam se ugojila i baš su me iznervirale što su to primetile : )
čini mi se da mi je onih 58kg na vagi bilo kao crvena lampica

Moram i ja da se pohvalim da sam prestala sa svojim problemom prejedanja i nekontrolisanog jedenja slatkiša. I vidi se, vaga pokazuje 49, što već duuugo nije :)

Inače, čitam redovno šta pišete, pohvala svima, stvarno ste istrajne!

Evo ovako, od jutros sam jela:
Doručak: 1 jogurt i mešavina žitarica (lan, ovas, ječam)
užina: zeleni čaj sa ceđenim limunom
ručak: malo piletine i pirinač, 3 kisela krastavčića
nakon toga sam popila jednu čašu jogurta :)

čini mi se da je teže gubiti kilograme po ovim vrućinama?

smakla jedno kilo i lepo se osećam mnogo, još 4 i biću ko nova : )
pijem vode kao luida, jedem voće i povrće i evetulano nemu salatu od makarona i nit sam gladna nit se gojim
a juče su mi bili drugarice i primetile da sam se ugojila i baš su me iznervirale što su to primetile : )
čini mi se da mi je onih 58kg na vagi bilo kao crvena lampica

ih, kad se setim vremena kad mi se palila crvena lampica na 58....
najčešće je bilo 54, a najmanje 48. onda sam baš bila riba, imam i slike....
sad bih da dođem na između 60 i 65...
pazim, dobra sam, naročito danas kad je UH dan:rumenko:
krenuo je i šesti, videla sam ga, al se nije još učvrstio, proći će par dana....
samo da su se zaustavili usponi....

e boko i meni je 48 minimum, al tad iszgledam grozozo a 53 idealno, al 58 mi je šok nad šokovima
juče su mi bile dv drugarice i obe primetile da sam se ugojila pa sam bila besna na sebe al jutros mi je laknulo kada sam videla da je već krenulo na dole

,,,ja jutros pojela 2 kuvana jaja, sa jednom svežom paprikom
i parče crnog hleba...

...malopre ručala neku pohovanu ili paniranu ribu, oni štapići
oslić valjda...sa malo salate od krastavaca, parče crnog
hleba....

...sad sam popila cedevitu...baš je odavno nisam kupovala
i to mi nekako lepše od sokova...

...skida se ovaj stomak, al' sporo mamicu mu....:mrgreen:

Biće ti lakše i sa dijetom, sad kad radiš, pa ćeš uhvatiti neki ritam. Bar je meni lakše preko nedelje, nego vikendom.
Meni danas UH dan, ručala sam paradajz čorbu u koju sam zakuvala toliko školjkica da je više ličilo na testo preliveno paradajz sosom.
Sad sam gladna, a nisam ništa ponela. Mogla bih da posetim neku pekaru za šta, inače drugim danima, nema prostora. Da uzmem prazan burek, kao što je moja drugarica svojevremeno. Ali baš mi se ne jede burek po ovoj vrućini... ili neku vegetarijansku picu...

Moj post negde nestao, malo ma zayebava ovaj internet.
Od jutros se nalivam vodom, za ručak sam dinstala teletinu uz pirinač i salatu.
Sad ću samo salatu pa idem sa momkom u šetnju.

Znate onaj ispit što sam se cimala? Dobila sam 10 :mrgreen: Imam 99 od 100 bodova.
:brus:
Još sutra engleski, i čekam ocenu za te emisije što smo snimali,
pa ću znati da li sam 10,00 ili ne :D

Sreća sreća radost.
Sad idem da jedem luk i smrdim :mrgreen:

Ja izašla na pauzu, pojela picu kod Tome. Neku verde, sa nečim zelenim, rekla bih da je blitva, maslinama. Od nedozvoljenog ima samo gorgonzola, a s obzirom kolko to košta, sigurno se nisu pretrgli od količine. Čini mi se da sam je osetila samo u jednom zalogaju. Sad još štanglu čokolade za kuvanje uveče. :D Ih, kakva dijeta :worth:

...e, kod Tome kad uđem nikad ne znam šta da izaberem, sva se zbunim, nekako
mi previše svega nečega...i onda ko sva sluđena...ili uzmem neku integralnu kiflu
ili čak žu-žu...nekako sam na to baš slaba....ne umem da mu odolim...:rumenko:

...sva sreća pa retko zalazim u pekare....

bravo Šuuuuu!
i ostale cure, svaka vam čast.

ja sam danas bila na bazenu cijeli dan i baš sam bila ponosna na non fat sebe.
za doručak sam popila limunadu i pojela nekoliko Plazmica na faksu.

na bazenu uzela par komadića onog Pardon mixa i malo Čipsa :/
nije bila ništa drugo kupiti,a bile smo gladne.
al nisam ni 50ak gr toga pojela pa se ne brinem.

kod kuće pojela lepinju namazanu ajvarom,sa komadom sira i krastavcom. i čašu jogurta uz sve to. :)
njam.

večeras odoh šetati sa dragim.

e žemske, u dilemi sam, da li je ovo mnogo ili malo, stvarno više ne mogu da se pokupim, ali s obzirom na to da jedno vreme nikako nisam mogla da smršam odlučila sam da preduzmem neke veće mere i sad ne znam da li sam uspela...
daklem pojela sam malo, baš malo muslija za doručak, dve kašike sa 1/3 šolje lijt jogurta
breskvu i pola kila trešanja, nalilvala se vodom, tanjir salate od makarona i belog mesa i paradjza i opet se nalivala vodom i za večeru pola krastavca, pola paradjza i jednu grilovanu tikvicu, bez ulja skroz

e žemske, u dilemi sam, da li je ovo mnogo ili malo, stvarno više ne mogu da se pokupim, ali s obzirom na to da jedno vreme nikako nisam mogla da smršam odlučila sam da preduzmem neke veće mere i sad ne znam da li sam uspela...
daklem pojela sam malo, baš malo muslija za doručak, dve kašike sa 1/3 šolje lijt jogurta
breskvu i pola kila trešanja, nalilvala se vodom, tanjir salate od makarona i belog mesa i paradjza i opet se nalivala vodom i za večeru pola krastavca, pola paradjza i jednu grilovanu tikvicu, bez ulja skroz

ja mislim da je to taman:super:

okasnila sam, pa sad ne znam odakle da počnem...
shu, apsolutno si fenomenalna
ti i soffy ste mi baš svetle tačke, sve vam super ide i baš se iskreno radujem svakom vašem uspehu
affro, taj današnji jelovnik je nešto što je otprilike idealno za tebe, pitaj Kistinu, mislim da će potvrditi

mrs.bi-a kolači za večeru? ili sladoled?

tara: jesi li ti gladna? ako nisi ovo je super jelovnik, jela si sve što treba i ne deluje mi malo

I meni se čini :)
Možda ti je doručak malo slabiji ali si jela dosta voća pa je to taman.
Ručak super, večera lagana kao što i treba :)

Ja gladna opet, tako da ćuda uzmem neko povrće.
Znam da je kasno, ali učim pa mi je oprošteno :p
A sutra sam već kod buduće sveki. Auuu treba preživeti njenu kuhinju.
(samo ću reći da nas je za slavu, usred leta, za doručak čekalo: predjelo, meze, supa, punjene paprike, sarme, neke pite, gibanice, pečenje teleće&svinjsko, kolači...
sad pošto nije slava će verovatno izostati, hm, sarme i jedno pečenje :lol: )

Boko i ostale devojke, hvala vam puno :)
Sad me zvala ta profesorka kod koje smo snimali emisije, i citiram:
"Saro, bila si vredna, pouzdana i savesna.
Dobila si 10.
Srecan put i lepo se provedi."

Još samo engleski :mrgreen:
Devojke, častim, ko šta pije :p

Boko i ostale devojke, hvala vam puno :)
Sad me zvala ta profesorka kod koje smo snimali emisije, i citiram:
"Saro, bila si vredna, pouzdana i savesna.
Dobila si 10.
Srecan put i lepo se provedi."

Još samo engleski :mrgreen:
Devojke, častim, ko šta pije :p

...pa ovo je divna vest....:super:
...mnogo mi je drago zbog tebe..samo nastavi tako da guraš,
a mi ćemo se jednom praviti važne, da si ti naša drugarica...:lol::lol:
...engleski ti sigurno nije neka muka..tako da ćeš moći da uživaš
u svojim uspesima celo leto...:heart:

..ja sam danas jela samo 1 kg prelepih tresanja i malo graska i usput popila 2 nesa i dosta soka:))))i osecam se malo naduto,msm kao da ne pomaze ovoliko znojenje na ovoj vrelini?????!!!!!:DDD
uopste mi se ne jede ali sto mi se pije svega i svacega to nema nigde...

...suu blago tebi za provod!!!:(( i znate kad vam drugarica kaze da ste se ugojili nista gore,a ti si pri-tom na dijeti..imas utisak kao da je sve uzalud:)))

...tara svidja mi se tvoj izbor hrane i ja bih kad bi mogla:((

pozz svima i da nikada ne prestanemo da radimo na sebi:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back