Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj da ne napadamo devojku, nije lepo:)
ako je njoj ok shto se nedelju dana izgladnjuje, ko smo mi da sudimo...
to funkcionishe sa 19god, ali kad se metabolizam malo uspori..a dodje to sa godinama...ne ide to bash tako lako...
a mislim da organizam i telo sve pamte, pa posle moze da dodje do problema, a nisi ni svestan otkud to...

evo primera...
cimerkina poznanica iz srednje shkole...u srednjoj je bash bila buca...krenula na fax i reshila da dovede liniju do reda...i gladovala je... ako se ne varam jela je samo karfiol i jabuke mozda...i smrshala je naravno..prepolovila se...
ali dovela je zeludac do toga da nishta sem jabuka i karfiola ne moze da jede, znachi sve ostalo povraca:rtfm:
a brat joj je lekar:dash:
meni je to tuzno..pa nek je i mrshava i nek izgleda dobro, ali da ne moze da okusi ukus nichega sem karfiola i jabuka:sad2:

pricha nije nikom lichno upucena, da ne bude ja to ne radim tako, meni se to nece desiti...nego chisto...setila sam se:neutral:

...ne napadamo je majče...nego vidiš li da na najuljudniji savet, odgovara
napadom..kao šta će to meni...dobro mogu to da razumem s'jedne strane
nisam ni ja znala bogznašta u tim godinama..ali se bar nisam svađala, niti
kukala kako sam mršava...ni da mi se jede nešto....čim sam ušla u fazu
da mi se jede..a niko nije u prilici da spremi...bar sam probala sama....

...videla sam te na šaaankuuuuu....:lol:

...i gde nam je Krisi, da vidim smem li ja onu UN dijetu ili neee....:confused:

Ja sam krenula sa UN dijetom, sve po propisu i ne mogu da verujem da sam prvi put gledala u meso za veceru i rekla - bljak. Mrzim kad moram nesto da jedem:evil: (pa makar to bilo i nesto sto jako volim)

Plus nisam navikla da veceram:(

...ne napadamo je majče...nego vidiš li da na najuljudniji savet, odgovara
napadom..kao šta će to meni...dobro mogu to da razumem s'jedne strane
nisam ni ja znala bogznašta u tim godinama..ali se bar nisam svađala, niti
kukala kako sam mršava...ni da mi se jede nešto....čim sam ušla u fazu
da mi se jede..a niko nije u prilici da spremi...bar sam probala sama....

...videla sam te na šaaankuuuuu....:lol:

...i gde nam je Krisi, da vidim smem li ja onu UN dijetu ili neee....:confused:

Mozes da probas, isfuraj ta 4 dana, pa vidi da li ti prija...
Za 4 dana nista ne moze da se desi. ;)

Odgovorila jos juce. :)

mislim da ti je kistina odgovorila na proshloj strani da mozesh da probash jednu turu-4dana pa da vidish kako ti ide i da li ti prija:)

a shto se tiche "napadanja" to sam napisala jer komentarishu ljudi na drugim temama kako su "linchovani, proterivani" sa ove teme kad daju dobar (po njima) savet za skidanje kilograma, a ovde se to kao ne prihvata...
mislim da je sve u nachinu obracanja i pristupu...
lako je nekome ko nije imao vecih problema sa kilazom da deli savete i otkriva toplu vodu, a nije osetio na svojoj kozi shta znachi imati vishak kilograma...
pod vishkom mislim vishe od 5:rtfm:
ja prva nisam neshto merodavna jer nisam imala vecih problema od 3-4 kg za skidanje, pa ni ne dajem savete bash kako smrshati...
ali mislim da znam da pruzim podrshku jer u tome imam iskustva i znam kako se obratiti, a da to ne zvuchi kao pametovanje...
bar se nadam:)

mislim da ti je kistina odgovorila na proshloj strani da mozesh da probash jednu turu-4dana pa da vidish kako ti ide i da li ti prija:)

a shto se tiche "napadanja" to sam napisala jer komentarishu ljudi na drugim temama kako su "linchovani, proterivani" sa ove teme kad daju dobar (po njima) savet za skidanje kilograma, a ovde se to kao ne prihvata...
mislim da je sve u nachinu obracanja i pristupu...
lako je nekome ko nije imao vecih problema sa kilazom da deli savete i otkriva toplu vodu, a nije osetio na svojoj kozi shta znachi imati vishak kilograma...
pod vishkom mislim vishe od 5:rtfm:
ja prva nisam neshto merodavna jer nisam imala vecih problema od 3-4 kg za skidanje, pa ni ne dajem savete bash kako smrshati...
ali mislim da znam da pruzim podrshku jer u tome imam iskustva i znam kako se obratiti, a da to ne zvuchi kao pametovanje...
bar se nadam:)

Tvoji komentari su ok, citala sam temu.

Ti sto misle da su proterani....oni su kao nepusaci koji dodju na temu podrske za prestanak pusenja i onda krenu da drze propovedi. :roll: Ili izigravaju savrsene likove koji uvek znaju sta treba i kako treba i koji nikad nisu zgresili :pop2:

Zna se sta znaci rec podrska. Popovanje je nesto drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back