Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobroj jutro .
Imam jedno pitanje.

Citam odjutros o nekim dijetama i nije mi jasno da li u UN dijeti u proteinskom danu moze da se jede riba?
Naravno da moze. Ja sam sa tom dijetom skinula 20 kila, provereno, i to se nisam bas pridrzavala strogo, ispostovala sam dane uvek, ali kad mi je bio vocni dan, jela sam i orahe, lesnike i malo kikirikija, al ne vise od 100-200 gr. Rasporedim za celi dan. Srecno!

al ne zaboravi ako jedes meso ili ribu za rucak,moras i za veceru,a ako za rucak jedes mlecne proizvode,moras da ih jedes i za veceru.znaci,navodno,ne moze za rucak riba,a za veceru mlecno.

Pa cekaj, jasno mi je da treba da jedem isto za rucak i veceru, ali ja citam neku gde pise da moze da se doda sir uz meso, s tim da se umanji kolicina mesa:confused:

mislim da ne bi trebalo meshati meso i mlechne proizvode, bar u istom obroku...
a ne znam moze li za ruchak meso, a za vecheru recimo jaja:think:

inache doruchkovala ko i juche,
popila nes
sad sam ruchala supu, kajganu sa povrcem i slaninicom, ali tek da zamirishe:D
jedno i po jaje, puno shampinjona, malo paprike, malo sira, malo slanine za shmek:mrgreen: +parche hleba od male veknice

E pa tek sad nemam pojma:lol::lol::lol:

Pise ovako:

PRVI - PROTEINSKI DAN

RUČAK: Meso, kuvano ili pečeno (3 parčeta - restoranska porcija - 250gr.) ili 3 kuvana ili pečena jaja, Hleb - parče, Salata - u neograničenim količinama, Supa - obavezno (bez rezanaca - 1 šolja)

Ovog dana mogu se jesti mleko i sir, ali se za njihovu količinu umanjuje količina mesa, odnosno jaja.

VEČERA: Isto što i za ručak, ali bez supe. Obavezno je da ako se meso jede za ručak jede se i za večeru, a ako su jaja za ručak, moraju biti i za večeru.

pa to ti zborim:dontunderstand:
a mogla bih i ja jedno 2 ture toga malo drzati:think:
inache imala sam neku detox dijetu koju sam dobila od drugarice koja je radila u salonu za oblikovanje tela, oni su to delili klijentima koji su dolazili na tretmane...
7 dana traje tj ima jelovnik za 7 dan, nije uopshte strashna ima svih namirnica, ali mora d ase jede tim redom i te kolichine, ali nikako nisi gladan...
ne znam gde mi je to:think:
probale cimerke i ja, bash se prochisti organizam, a izbaci se sav vishak vode...

pa to ti zborim:dontunderstand:
a mogla bih i ja jedno 2 ture toga malo drzati:think:
inache imala sam neku detox dijetu koju sam dobila od drugarice koja je radila u salonu za oblikovanje tela, oni su to delili klijentima koji su dolazili na tretmane...
7 dana traje tj ima jelovnik za 7 dan, nije uopshte strashna ima svih namirnica, ali mora d ase jede tim redom i te kolichine, ali nikako nisi gladan...
ne znam gde mi je to:think:
probale cimerke i ja, bash se prochisti organizam, a izbaci se sav vishak vode...

Izvinjavam se, ocigledno moj mozak da nas odbija da saradjuje. :neutral:

Ja se resila, pa sta bude. Ako nadjes tu pisi, u slucaju da mi ovo ne uspe. Brine me vocni dan. Moj zeludac to slabo prihvata:(

jedno pitanje:
posto izbjegavam sokove-sem limunade,a mnogo volim da popijem guaranu ili neko drugo energetsko pice,da li smijem da popijem jednu dnevno,tj.je li i guaranu moram izbjegavat kao sto recimo izbjegavam sve ostale sokove?mrzi me da kopam po netu,pa neka mi neko odgovori ne bilo mu tesko ;)

Ako nesto najvise mrzim jeste kad zene misle kako je teoretski nemoguce smrsati do 10kg za MESEC DANA...ili tripuju kako je ne zdravo...prostom matematikom dolazite do toga da ako gubite 2kg nedeljno,gubite 8 kg mesecno...i kraj...

Drugo fizicka aktivnost mrsavljenju je zabluda...ona sluzi da odrzavate kilazu ukoliko smrsate...

Trece ako imate 40 kg viska ne mozete da uzimate tablete i dijete dok ne skinite 30(a tih 30 da sinite uz pomoc nuticioniste)

Cetvrto nema lakog skidanja kilograma,ako oces da smrsas moras brate da se mucis...kao sto rekoh ja se izgladnjujem nije da ne jedem nista al ima dana kad npr popijem samo dva nesa bez secera...a ovako jedem samo veceru i pijem jabkovo sirce u tabletama

hmmmm...zar nije voda zdravija od recimo,koka-kole,sprajta,gustih sokova sa visokom koncentracijom secera???uostalom to je limenka dnevno,nikad nijesam pio preko toga,sem na exitu ili slicnim manifestacijama... :mrgreen:

Energetska pica imaju vecu koncentraciju secera od bilo kog soka, racunajuci i koka kolu. Sta mislis sta daje energiju? O kofeinu da ne govorimo

hmmmm...zar nije voda zdravija od recimo,koka-kole,sprajta,gustih sokova sa visokom koncentracijom secera???uostalom to je limenka dnevno,nikad nijesam pio preko toga,sem na exitu ili slicnim manifestacijama... :mrgreen:

Hmm, koka-kola i sprajt nisu sokovi nego osvezavajuci napici, sokovi su iskljucivo od voca i ima i onih bez secera, ali da ne tupim o terminologiji.
U guarani imas mnogo vise secera nego u bilo kom soku, plus kofein, taurin.
Limenka dnevno je mnogo.
Male hronicne doze su opasnije od akutnog trovanja velikim dozama.
Ono sto se tolerise, sto nije stetno, je jedna limenka u 10-15 dana.

Hmm, koka-kola i sprajt nisu sokovi nego osvezavajuci napici, sokovi su iskljucivo od voca i ima i onih bez secera, ali da ne tupim o terminologiji.
U guarani imas mnogo vise secera nego u bilo kom soku, plus kofein, taurin.
Limenka dnevno je mnogo.
Male hronicne doze su opasnije od akutnog trovanja velikim dozama.
Ono sto se tolerise, sto nije stetno, je jedna limenka u 10-15 dana.

Najbolje ni sokove ko zna sta ubacuju sve unutra da dobiju onakvu boju...sem toga i oni su puni secera...imate uostalom u mom prethodnom komu kako ja sve resavam

Ako nesto najvise mrzim jeste kad zene misle kako je teoretski nemoguce smrsati do 10kg za MESEC DANA...ili tripuju kako je ne zdravo...prostom matematikom dolazite do toga da ako gubite 2kg nedeljno,gubite 8 kg mesecno...i kraj...

Drugo fizicka aktivnost mrsavljenju je zabluda...ona sluzi da odrzavate kilazu ukoliko smrsate...

Trece ako imate 40 kg viska ne mozete da uzimate tablete i dijete dok ne skinite 30(a tih 30 da sinite uz pomoc nuticioniste)

Cetvrto nema lakog skidanja kilograma,ako oces da smrsas moras brate da se mucis...kao sto rekoh ja se izgladnjujem nije da ne jedem nista al ima dana kad npr popijem samo dva nesa bez secera...a ovako jedem samo veceru i pijem jabkovo sirce u tabletama

idi begaj :lol: Otvori mi oci ovim postom:D:D:D

Niko nije rekao da ne moze da se smrsa 10 kg za mesec dana. I znamo da nije lako

2 nesa bez secera su hrana? ne izgladnjujes se? samo vecera i kapsule?

Pa mozes da jedes i samo vatu, kao manekenke

Sa 19 godina se zivi od mladosti i ne razmislja se o posledicama:roll:

sa 19 nisam ni imala deset kg viška, a onih par što se zimi pojave skidalo se lako i brzo, sad je metabolozam usporeniji i sve je teže, poređenja nisu adekvatna, u najmanju ruku...
a izgladnjivanjem i uzimanjem za ceo dan dva nesa bez šećera dobićeš najmanje gastritis-kaže ti neko ko je godinama tako živeo :heart::lol:

važan detalj: mi smo imali obavezne časove fizičkog bez izvlačenja, tri puta nedeljno-nisu na bile potrebne, a nisu ni postojale teretane, ali smo sve radili pod vrlo stručnim i vrlo budnim nadzorom profesora...Najveći promašaj današnjeg školskog sistema je što nema fizičkog kako valja..
Izvini, nije mi želja da te kritikujem, al nekad valja makar čuti šta stariji imaju da kažu...

Ja sam samo pojasnila na koj nacin ja skinem za ned dana ono sto nagomilam za 3meseca...to je najcesce i najvise 4kg...ponavljam rekla sam da se izgladjujem...jeste da traje 10dana,al posle je sve opusteno...svi ostali komm bilu su namenjieni onima koji zele vise da smrsaju(da mogu 10kg za mesec dana,da moraju malo da smanje hranu i da ne vredi samo da rade vezbe jer ce tako smrsati za 3god)

Ja sam samo pojasnila na koj nacin ja skinem za ned dana ono sto nagomilam za 3meseca...to je najcesce i najvise 4kg...ponavljam rekla sam da se izgladjujem...jeste da traje 10dana,al posle je sve opusteno...svi ostali komm bilu su namenjieni onima koji zele vise da smrsaju(da mogu 10kg za mesec dana,da moraju malo da smanje hranu i da ne vredi samo da rade vezbe jer ce tako smrsati za 3god)

:klap:
Gde si to naucila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back