Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uticala na liniju svih na poslu: tražila za ketering salate koje nisu sa majonezom i pavlakom, nego od svežeg povrća-divne su bile, neka od struganog celera, jabuke, ananasa, oraha i belog mesa, neka varijanta valdorf salate, druge su bile varijante grčke salate sa tunjevinom i morskim plodovima...ništa teško i prvi put mi je danas bilo dobro posle ručka....

uticala na liniju svih na poslu: tražila za ketering salate koje nisu sa majonezom i pavlakom, nego od svežeg povrća-divne su bile, neka od struganog celera, jabuke, ananasa, oraha i belog mesa, neka varijanta valdorf salate, druge su bile varijante grčke salate sa tunjevinom i morskim plodovima...ništa teško i prvi put mi je danas bilo dobro posle ručka....

...eto....:heart:

ne smem da kažem da je bila i voćna torta od ananasa i kivija-1 parče

...ovo ti je oprošteno...pošto je voćna, i sigurno nije mnogo baš kalorična..bar se
nadam....:lol:

...u seckalicu ubacimo 3 čena belog luka da se dobro usitni...posoliti u to sipati
maslinovo ulje i sitno seckani paradajiz od prilike 2-3 komada, srednje veličine,
tanke kriške hleba prepeći u tosteru, pa na to naneti masu koju si napravila...na
to dodati malo usitnjenog sira po želji..mi volimo fetu..tek da da bolji ukus...:lol:
...ako ne voliš mnogo beli luk,ti možeš da smanjiš količinu...
...prijatno...;)
a moze li bez luka,da se samo paradajz,maslinovo i npr... origano pomijeshaju?

iii, da, kako ono sa gljivama, shto se reklamira? brusketi mareti :)

a moze li bez luka,da se samo paradajz,maslinovo i npr... origano pomijeshaju?

iii, da, kako ono sa gljivama, shto se reklamira? brusketi mareti :)

...probaj...mada meni su brusketi samo ovi pravi, ovako se prave,
to je inače italijanski specijalitet...verovatno malo modifikovan za
naše uslove...kao i pizza uostalom....
...probaj bez belog luka...ali ako staviš samo 1 čen..imaćeš bolji ukus
nego bez....a origano ga ne može pokvariti....:heart:
...oni kupovni "kao" brusketi su mnogo jaki, užasno kalorični i ne zdravi
sto posto....:mrgreen:

merila sam se kod mame u prodavnici(poljoprivredna apoteka) na vagi, tj na kantaru za stochno brashno:zcepanje: a poshto mi bilo hladno bila sam sa sve zimskom opremom:rtfm:
pa sam onda posebno merila jaknu, patike. duks...:lol: farke znam koliko su mi teshke...
i ukupni skor:think: mozda mi je spalo pola kg:mrgreen:
a malopre sam napravila prvu tortu u zivotu svom...mami za rodjendan:heart:
i olizala sve chinije jer je shlag torta...pa mi se sad torta ni ne jede:roll:

neko spomenuo vezbanje...ima negde na pochetku ja pisala po grupama vezbice, sa detaljnim objashnjenjem:)
a imam i nove neke iz novina. bash pogadjaju shta treba...za butkice i guzu:butkice:

evo za butkice i guzu...
blago rashirish noge i spustish se u poluchuchanj i tako hodash napred 12koraka, pa nazad isto tako bez podizanja iz poluchucnja u kom si:)
naravno prvo dobro zagrejesh kolena... ponovish to u 3 serije, za pochetak dosta...
izgledacesh sebi ko patka kad se gega:mrgreen: ali deluje...

ima josh jedna extra, samo ne znam najbolje da objasnim, ali to shta radi..ubija...
mrzi me sad da kuckam....otkucacu sutra:mrgreen: a i odraditi...
ja se ulenjila, nema teretane i odmah sam:neutral: za vezbanje...

Dobro nam došla :heart:

Ja vam juče nisam pisala, jer sam ceo dan brljavila sa nekim slatkišima.
Sve sitnice, sve gluposti, uopšte nisam kontala šta mi je dok danas nisam dobila :lol:
Zaboravila sam koji je datum, i da mi je vreme, a uobičajan PMS me preskočio :lol:

Zato sam danas dobra, doručkovala voće i komadić one pečenice.
Za ručak pileće (ili ćureće, ne znam šta mi je ostalo u zamrzivaču) belo.

Dobro nam došla :heart:

QUOTE]

Hvala:cmok:
Ja dok sam na poslu ne znam sta bih jela, imam tu restoran, pa cu mozdfa ici na corbicu, a ako bih nesto drugo jela nikad necu smrsati
Jedino provereno resenje mi je da brojim kalorije, da izbacim slatkise, testa sto manje, brzu hranu zauvek, i da ukljucim neko niskokaloricno voce i salate
Najteze mi je promeniti moje lose navike:confused:

danas:
musli sa mlekom,
dve nesice
čaj
đevrek
za ručak: neki pirinač sa povrćem, dve kašike i jedno 100gr,(ako je bilo i toliko) mesa sa roštilja, jedna pečena paprika, parče bageta
to je to za sada, možda za večeru tost i jabuke, čaj sigurno, a možda i još jedan nes

merila sam se kod mame u prodavnici(poljoprivredna apoteka) na vagi, tj na kantaru za stochno brashno:zcepanje: a poshto mi bilo hladno bila sam sa sve zimskom opremom:rtfm:
pa sam onda posebno merila jaknu, patike. duks...:lol: farke znam koliko su mi teshke...
i ukupni skor:think: mozda mi je spalo pola kg:mrgreen:
a malopre sam napravila prvu tortu u zivotu svom...mami za rodjendan:heart:
i olizala sve chinije jer je shlag torta...pa mi se sad torta ni ne jede:roll:

neko spomenuo vezbanje...ima negde na pochetku ja pisala po grupama vezbice, sa detaljnim objashnjenjem:)
a imam i nove neke iz novina. bash pogadjaju shta treba...za butkice i guzu:butkice:

majche, ajd nam opet zadaj vežbe dnevno, po grupama-tad kad si ih zadavala sam jedino vežbala, nekako znam: majche zadala to i to, treba da se odradi i odradim...
ajde, please!!!:heart:

joooooooooj i mene neko mora da pokrene:rtfm:
kod kuce sam, a i nemam novaca za teretanu, imam prechih briga i troshkova a i zasitila sam se pomalo...
a fali mi vezbanje:eek:
morala bih i sebe da nateram... aj sa' cu nadjem ono shto sma na pochetku josh kucala....
pa pranje sudova i vezbanjac:mrgreen:

Hmmmm, upravo sam doshla sa bazena. :))
Fiiiino sam se isplivala.
Sad sam jela ciklu i dva mala komada svinjetine [krtina, ofc] i popila jedan Burn, cheka me duuuuugo veche. :)
Prvo cu se vidjeti sa Vukashinom [Brajicjem] :mrgreen: na par minuta,pa ondaK sa dragim na jednu oproshtajnu turu shetanja sa dragim kroz grad,jer ode u ZG na Rammstein, i nema ga do subote. :(

Odo' sada da se namackam mlijekom za tijelo, isushio mi hlor kozu. :)
Volem vas :)

Jaaao bazen, ja nikako da krenem...
Prvo nisam imala para, sad sam dobila, jedva čekam da sve prođe pa da uskočim u vodu...

Nisam još ručala, ceo dan sam bila na faxu, sad ću da spremam tu ćuretinu i da rendam
cveklu i šargarepu.
Sutra ću pokušati da ustanem u 7 da idem na trčanje pre faxa...
Ako mi ne uspe, trčaću uveče, mada više volim da budem fizički aktivna u toku dana

ozbiljno sa Vukijem?:mrgreen:

@boko ne mogu da nadjem one moje postove gde su na pochetku, ochi mi ispale:eek:
ali do pola osam cu naci, tad je vreme za vezbanje;)

dada, ja sam bila jedan od najvjernijih fanova dok je trajao OT i zgotivila se sa njegovim bratom. [kasnije bila na 1. veche sa njim, sa bratom.] :rumenko:
slavili smo srpsku novu godinu proshlu sa njim, on gostovao na RTRS, a njegov brat bio sa mnom i mojim drugaricama, kasnije doshao vuki.
onda smo se vidjeli na moru, kad je nastupao ljetos, a ja bila na moru.
i kasnije josh jednom u bl. :)
nije mi se josh javio,al valjda cje. reche ako bude imao vremena,ako ne, drugi put. :)
super je momak.

e, da, kad smo kod vjezbi onih pachecjih, ja danas radila... uh :))
nisam ni znala da je toliko teshko hodati u poluchuchnju. :)

e,da, evo sa drugaricom danas na zenba, slikala sam se :)))
da vidite :)

25601_1301726115215_1592332166_30745728_6732432_n.jpg

mislim,da vidite da sam se "smanjila" :)

:hej::hej::hej: ajmo vezbanje, nemojte da vam dodjem sad:azdaja:

Vezba br. 1 za ramena: uzmite dve flashice sa vodom ako nemate tegice, neka budu one od pola l ili od litar. Stanite pravo najbolje ispred ogledala kako biste mogleda pratite shta radite. Ruke su pored tela I prave. Vezba je jednostavna, podizanje I spushtanje ruku od polozaja pored tela do visine ramena, nikako preko. Uradite po 10ponavljanja, 2 serije I obavezno se istegnite nakon vezbanja.

Vezba br. 2 za ramena je slichna prvoj, samo shto aktivira drugi deo ramena. Radi se podizanje I spushtanje ruku do visine ramena, ali sa rukama ispred tela. Takodje po 10ponavljanja, 2 serije. Vezbe radite polako, trebalo bi da osetite misich koji radi, chak I kada dizete ruke na prazno, bez flashica.

Vezba br1. za biceps takodje sa flashicama. Sedite na stolicu, ledja prava, ruke pored tela. Podizite ruke do polozaja da ruka bude pod pravim uglom, vratite u opushteni polozaj kada je ruka prava I tako 10-15 ponavljanja, 2 serije za pochetak. Gledajte da dishete pravilno, vezbu radite polaka I kada podignete ruku, zdrzite sekund-dva u tom polozaju.

Vezba br1. za triceps. Uzmite vecu flashu vode 1,5l-2l, uhvatite je sa obe ruke. Polozaj bi treba da bude sledeci. Podignite ruke iznad glave drzeci flashu sa obe ruke negde na sredini tako da flasha bude paralelna sa podom ili kako vec ustanovite da vam je zgodnije, I spushtajte je iza ledja. Bilo bi dobro da se laktovi ne pomeraju, znachi fiksirajte ih kod glave. Ovu vezbu uradite 2 serije po 10 ponavljanja.

eto za ruke:mrgreen:

evo vezbi... a chitam postove od pre 3 meseca...soffy kuka... nece 6 kg da predje u 7:D
a gle sad:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back