Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma 'de ja imam zivaca da gledam sta je koja jela danas...
Si normalna ....nisam videla ni sliku koju je stavilalinda ....
Dosla sam samo da se pozalim na tebe ....i da se najavim da cu da se skidam ....mislim kalorijski ....al ne mogu da ucestvujem ...ne znam sto al lakse mi je da to radim sama sa sobom.

e zas.rala sam stvar z:cry:
...sepurio se po frizideru danima neki cokoladni dedamraz...i ja danas poslepodne odspavala malo i kad sam se probudila prosto me napao iz frizidera, te sam moooorala da omlatim te dedamrazovske ostatke...i sad cu da se stidim tri dana :rumenka:

e zas.rala sam stvar...sepurio se po frizideru danima neki cokoladni dedamraz...i ja danas poslepodne odspavala malo i kad sam se probudila prosto me napao iz frizidera te sam moooorala da omlatim te dedamrazovske ostatke...i sad cu da se stidim tri dana :rumenka:

....heheeee.......neka si se ti nama odbranila...:)
....ajde nema tu ni 50g čokolade....to sve tanko, jadno....z:hm:

Žene, koliko ja vidim vlada novi grip.
Slatki grip.
Vreba iz frižidera i špajzova, a bogami i sa polica u prodavnicama.
Napada najugroženiju grupu ljudi - dijetalke.
Najosetljivije su one koje se nalaze u PMSu.
Eto, mene upravo napada kriška sladoleda iz frižidera.
Lek još nije pronađen. Preventiva-izbacite iz kuće sve slatkiše, naoružajte se voćem, i čekajte da grip prođe.

A po kojim delovima tela si debela? Mis'im negde to i nije lose... :lol:

Ma svugde :mrgreen: bas sam debela, a iskreno ne osecam se lose :aha: moj suprug se zaljubio u mene takvu i nema nikakav problem :zper: samo ceo Beograd i moja porodica imaju :dash: volim svoje grudi do neba, bas su velike i lepe, ali dupe djene djene :think:

e zas.rala sam stvar z:cry:
...sepurio se po frizideru danima neki cokoladni dedamraz...i ja danas poslepodne odspavala malo i kad sam se probudila prosto me napao iz frizidera, te sam moooorala da omlatim te dedamrazovske ostatke...i sad cu da se stidim tri dana :rumenka:

verujem ti

i mene sad napala neke bela milka

Hahahaha e bas ste me nasmejale do bola!!! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Inace ja se castila coko bananicom posle virsli :mrgreen:

Žene, koliko ja vidim vlada novi grip.
Slatki grip.
Vreba iz frižidera i špajzova, a bogami i sa polica u prodavnicama.
Napada najugroženiju grupu ljudi - dijetalke.
Najosetljivije su one koje se nalaze u PMSu.
Eto, mene upravo napada kriška sladoleda iz frižidera.
Lek još nije pronađen. Preventiva-izbacite iz kuće sve slatkiše, naoružajte se voćem, i čekajte da grip prođe.

Uh uh a ja sam oba :brus:

Ja sam pojela danas opet dva komadicja one pite od juche, jela mahune sa mesom [ uz minimalno ulja, a zachinila sam toliko da mama nije mogla jesti], zelenu salatu i chashu jogurta. :)
Mama kao isto na dijeti, i onda ispeche sebi malu pogachu :)))
I smlati pola pogache dok sam ja spavala :)
Ja ustala i uzela zalogaj.
I pojela jabuku [sjetila se afro].

Nema krevetskih aktivnosti vecj 2 dana. :((
Uzas.

Al zato uchim kao konj, a zna se da mozak najvishe troshi. :)

Čuveni kuvar- Voki Kostić - Kako sam pojeo sebe.
Imam ga u Beogradu.
Meni je problem sa tim dijetama u kojima imaš tačno određenu hranu (a ne tip hrane), jer ne volim pola toga.
Evo, ovde ne volim suve šljive. I žumance od kuvanog jajeta. I ne volim jogurt sam da pijem.
Nije to za mene.
A i ko će nedelju dana da jede isto svaki dan. Osim ako je u pitanju sladoled, ili paradajz salata sa lukom :heart:
Inače, ja od jutros grickala šargarepu, danas kuvam paštašutu, tako da ću to ručati, a u teretanu idem tek posle 3.
Naravno, i dalje zezamo krizu :heart:

E, to, Kako sam pojeo samog sebe.
To ja redovno chitam, prvo one 'doooobre' recepte,a onda prochitam kako je od sebe napravio ogromnog chovjeka [sjecjash se, trebala su mu dva sjedista u avionu, nije mogao voziti auto]... i onda odustanem od grumanluka.

Hahahh, shu, ti bash tamanish taj luk,a ?
Ja ne mogu ni da ga prinesem ustima. :)

Shta ono bi pashtashuta?

Ja pojela 2 kockice chok. za kuhanje, sad chekam ruchak, grah :P
Volim grah, iako je to kod nas pojam sirotinjskog ruchka :P
Al ja voleeem,pa shta cju :)
I salata - vidjecju, zelena ili kiseli krastavci.

Inache, kiseli krastavci manje kalorichni od zelene salate.
Samo, njih pojedesh vishe nego zelene salate u gr kad ih jedesh. :)

ja sinoc odradila ok trening
35min bajs, 20 min steper i desetak min istezanja i rastezanja po stanu
i boluckaju me butine, ali nista strasno, pa mi malo cudno sto nemam jaku upalu

jutros tri banane+narandza+ zeleni caj
maloprije rucak: tunjevina + kisjeli kupus+ 2masline
pose u setnju, necu veceras trenirati

ovo je jedan dobar
kako organizovati trening a da se ne smoris, a pri tom da nisu one profi zafrkancije
cini mi se da je parka pisala da preskace, pa mozda ovo pomogne

Nemaš upalu jer si se dobro istegla... Ja kad sam išla u teretanu sa tim personalnim trenerom, posle svake vežbe sam se istezala, plus na kraju treninga... On je nadgledao da se pravilno istegnem, naravno, i nikad nisam imala upalu mišića. A stvarno sam imala jake treninge, i dosta sam smršala i zategla se.

I ja isto danas nemam upalu mišića, a prva dva dana posle teretane sam imala neverovatnu...ali juče sam bila pametna, i dooobro sam se istegla, i plus sam 5 minuta bila na onoj spravi što staviš pojas pa ti treska svaki mišić (i salo :mrgreen: )

ako mogu malo da se umešam,
tj da popujem =)
al ovo je iz ličnog dijetalnog iskustva
ne preskačite meso i jaja
jedno jaje ne može imati više od 80ccal i to ako je veliko, mislim, šta je to, mala čaša koce, a ima sve što organizmu treba
i meso.. jedna šnicla ponog goveđeg kolko može da ima, 200-300ccal. opet ništa. mislim, meso pravi meso, svi znamo tu poslovicu=) pomaže da nam se ne izduvaju mišići pa da mislimo da smo smršale a ono šipak
oću da kažem da je voće super i to, al to su (što se kalorija tiče) sami ugljeni hidrati
od mesa i jaja smo site i vitke. u stvari sam samo to htela da kažem =)
(a onda odo da ispoširam koji jaje =P)

jao ja imam problem
par godina sam jela mnogo ćurećeg
i to par onako glupih životnih godina
i sad ne mogu da ga pogledam =(
a nema zdravije hrane ni za dijabetičare ni za dijetalce, ma ni za koga

ako mogu malo da se umešam,
tj da popujem =)
al ovo je iz ličnog dijetalnog iskustva
ne preskačite meso i jaja
jedno jaje ne može imati više od 80ccal i to ako je veliko, mislim, šta je to, mala čaša koce, a ima sve što organizmu treba
i meso.. jedna šnicla ponog goveđeg kolko može da ima, 200-300ccal. opet ništa. mislim, meso pravi meso, svi znamo tu poslovicu=) pomaže da nam se ne izduvaju mišići pa da mislimo da smo smršale a ono šipak
oću da kažem da je voće super i to, al to su (što se kalorija tiče) sami ugljeni hidrati
od mesa i jaja smo site i vitke. u stvari sam samo to htela da kažem =)
(a onda odo da ispoširam koji jaje =P)

Kajgana sa paprikama spremljena na teflonu je super :aha:

Posebno belo meso, pileće, ćureće, samo malo posoljeno i spremljeno na roštilju (ili u tiganju, na par kapi ulja)
Lagano a zasiti!

Jao najvise volim piletinu sa teflona sa malcice soli i malo majorana :D mljac! :mrgreen:

monogo sam iskrenija od tvojih drugarica i rekla sam ti sve sto sam imala dok su one meni davale krisom reputaije i podrsku.......

To cu ti tek poverovati kad vidim...

jao ja imam problem
par godina sam jela mnogo ćurećeg
i to par onako glupih životnih godina
i sad ne mogu da ga pogledam =(
a nema zdravije hrane ni za dijabetičare ni za dijetalce, ma ni za koga

Pa koje je bolje i zdravije curece ili pilece? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back