Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Linda ženo, baš baš baš si smršala, svaka čast
haljina prva, ovaj učkur na drugoj sve kvari.
i boja i mašnica su divneeee

haljina prva, ovaj učkur na drugoj sve kvari.
i boja i mašnica su divneeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nam se sekta uvecava
da smo sve blizu ja bih organizovala sastanke jednom mesecno
"cao ja sam linda i treba da smrsam 10kg"
pa na sledecem
"smrsala sam samo 2 ne znam sta mi je"
parka "ne znas sta ti je a vidi narucila si mesano s rostilja i zidarsko pivo eto sta ti je"
afrodita "molim vas meni donesite salatu od jabuka"
bokaruki "zene ne svadjajte se!vazno je da napredujemo,eto ja sam se odrekla slatkisa"
sofi "meni cete doneti kiseo kupus,i jogurt.i nesuposle cu sve to da potrosim krevetskim aktivnostima"
mileva "da narucim,dodjite ovde da ne cuju ove druge,je l mozete da mi sipate kk al u solju za kafu tako da niko ne vidi,i malo milke,al napravite da izgleda ko zelena salata,nema veze posle cu da setam 10km pa ce da se potrosi"
shushu "zene moram na bus,ceka me sarma u bosni"
izvinjavam se sto nisam svaku potkacila,mozete da nastavite![]()
ovo si ti?pazi nije ti potreban taj tuzan smajli ako je tvoja fotka
Jesam ja , mala gica![]()
zezas?butine su ti dobre,struk takodje,malo definicije u tom predelu kukova i to bi bilo to
bar tako izgleda iz ovog ugla
nemoj da zezas,super si sofi
e sto zayebavate sad s prvom haljinom,parka rekla ima uckur i sad i vi zezate krizua malo kontrasta ovo ono?mora sve po propisu???
kad dodje mm s posla ima on da presudi
dotle moram da idem po mrezaste carape boje koze,jer u onim obicnim boje koze izgledaju noge ko virsle u celofanu,eee nije linda mala zna i ona fazone![]()
Neću mLogo da se mešam...ali zezate sve ali stvarno. ...
a sad cu da uradim nesto smelo,namerno sam obukla smerne gace da ne ispadne vulgarno,ko misli da je vulgarno nek prebaci na drugi kanal
![]()
taman kolko trebawhat about this fattie?![]()
Soffy ima 18 godina, ako krenemo da se uporedjujemo sa njom, bolje da odustanemo u startu.si luda,meni moje noge izgledaju deblje od sofinih
da nađete tip koji vam se dopada i onda radite da postanete takve...ako već niste...![]()