Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako nam se sekta uvecava z:)
da smo sve blizu ja bih organizovala sastanke jednom mesecno
"cao ja sam linda i treba da smrsam 10kg"
pa na sledecem
"smrsala sam samo 2 ne znam sta mi je"
parka "ne znas sta ti je a vidi narucila si mesano s rostilja i zidarsko pivo eto sta ti je"
afrodita "molim vas meni donesite salatu od jabuka"
bokaruki "zene ne svadjajte se!vazno je da napredujemo,eto ja sam se odrekla slatkisa"
sofi "meni cete doneti kiseo kupus,i jogurt.i nesu :rumenko: posle cu sve to da potrosim krevetskim aktivnostima"
mileva "da narucim,dodjite ovde da ne cuju ove druge,je l mozete da mi sipate kk al u solju za kafu tako da niko ne vidi,i malo milke,al napravite da izgleda ko zelena salata,nema veze posle cu da setam 10km pa ce da se potrosi :rumenko: "
shushu "zene moram na bus,ceka me sarma u bosni"
izvinjavam se sto nisam svaku potkacila,mozete da nastavitez:mrgreen:

hahahahahhaahah :)))))
svaka chast, skinula si nas totalno :))))))))))))))))) z:plez:

PS. Glas za prvu haljinu od mene, obe ti prelijepo stoje, ali prva mi se vishe dopada! z:kiss:

:(

Jesam ja , mala gica :(

zezas?butine su ti dobre,struk takodje,malo definicije u tom predelu kukova i to bi bilo to
bar tako izgleda iz ovog ugla
nemoj da zezas,super si sofi

e sto zayebavate sad s prvom haljinom,parka rekla ima uckur i sad i vi zezate krizuz:(( a malo kontrasta ovo ono?mora sve po propisu???
kad dodje mm s posla ima on da presudi
dotle moram da idem po mrezaste carape boje koze,jer u onim obicnim boje koze izgledaju noge ko virsle u celofanu,eee nije linda mala zna i ona fazone z:mrgreen:

Neću mLogo da se mešam...ali zezate sve ali stvarno. Skroz ste ok. I to znate i same, jer da mislite da niste ne bi ste kačile slike...žene smo jasna stvar kako to funkcioniše:cool:

Haljina br 2 atraktivnija definitivno bez obzira na učkur, uz dobru cipelu i neku razbarzšenu frizuru sasvim ok.

zezas?butine su ti dobre,struk takodje,malo definicije u tom predelu kukova i to bi bilo to
bar tako izgleda iz ovog ugla
nemoj da zezas,super si sofi

e sto zayebavate sad s prvom haljinom,parka rekla ima uckur i sad i vi zezate krizuz:(( a malo kontrasta ovo ono?mora sve po propisu???
kad dodje mm s posla ima on da presudi
dotle moram da idem po mrezaste carape boje koze,jer u onim obicnim boje koze izgledaju noge ko virsle u celofanu,eee nije linda mala zna i ona fazone z:mrgreen:

mislim da znamo koju ćeš haljinu da obučešz:lol:

a sad cu da uradim nesto smelo,namerno sam obukla smerne gace da ne ispadne vulgarno,ko misli da je vulgarno nek prebaci na drugi kanal z:mrgreen:
28s60ih.jpg

opet ću ja malo da ti zvocnem, izvini
po mojim kriterijumima iliti parametrima izgledaš savršeno
bolje sad vodi računa da održiš tu kilažu, da se ne ugojiš
po mom nemoj skidati više ovako ti super stoji...samo pazi da ne vratiš to što si skinula

ajd pozz i ljub

si luda,meni moje noge izgledaju deblje od sofinih
ok,da izgledam sebi grozno ne bih postavljala fotku
ali nisam jos savrsena,ima tu jos sala da se skine :lol: hvala vam za podrsku u svakom slucaju :)
naravno da cu voditi paznju da ne vratim kilazu,svakako mislim da nastavim da pazim,da hleb jedem minimalno,da slatkise jedem samo za praznike,jer godine idu,nema zayebancije

Jedino da nadjem neku fotku kad sam imala 18 i neku ovogodišnju pa da se vidi koliko sam "različita". A ne bih baš da vas sve razjurim odavde postavljanjem moje fotke u kupaćem i to dvodelnom!

Ja isto glasam za prvu, elegantnija mi je za večernji izlazak, a i nežnija i romantičnija, al ja sam stara garda i volim klasiku-ova liči na neku chanel koktel haljinicu.

I baš si me Linda nasmejala onom našom sektom i kakva je koja...

Izračunavanje idealnih dimenzija

Izmerite svaki deo svog tela i podelite ga sa svojom visinom.
- ne uvlačite stomak i ne nadimajte grudi
- ne merite zglobove preko izbočenih kostiju već najuži deo
- ruka neka bude potpuno opuštena
- žene grudi mere preko bradavica, a muškarci odmah ispod pazuha
Dobijeni decimalni boj potražite u tabeli odnosa fizičkog obima prema visini. Svaki decimal visine pripada određenom tipu. Kada mera pada između dva telesn tipa u tabeli standardnih tipova, uzima se viši telesni tip.
Pošto se izračunaju svi odnosi i odrede telesni tipovi treba sabrati svih devet tipova. Zbir podeliti sa 9. Dobijeni broj otkriva kom telesnom tipu pripadate.
TIP 1: mršav ili tanak, sa malim kostima i malo mišića
TIP 2: srednji ili prosečni, manje više mešavina tri ekstrema
TIP 3: mišićav, velikih teških kostiju sa puno mišića
TIP 4: zaokrugljen, korpulentan ili debeo, velikih kostiju ali sa mnogo sala i malo mišića koji bi telu dali oblik

TAKOĐE MOŽETE IZRAČUNATI KOLIKE BI VAŠE DIMENZIJE TREBALE BITI DA BI STE PRIPADALI ŽELJENOM TELESNOM TIPU.
DIMENZIJE ĆE TE DOBITI AKO POMNOŽITE SVOJU TELESNU VISINU SA DECIMALOM VISINE KOJI PRIPADA ŽELJENOM TELESNOM TIPU. NA TAJ NAČIN SAZNAĆETE KOJE DELOVE TELA TREBA OBLIKOVATI, U SMISLU DOBIJANJA ILI SKIDANJA MASE.

TABELA ZA ŽENE:

standard.telesni tip.........1...........2.........3...........4

VRAT..........................0.18.....0.195....0. 20.......0.21
GRUDI........................0.51......0.54.....0. 56.......0.60
STRUK........................0.40......0.42.....0. 44.......0.49
BEDRA........................0.55......0.58.....0. 60.......0.64
ZGLOB RUKE...............0.09......0.095....0.10......0. 105
ZGLOB NOGE.............0.115......0.125...0.135.....0.14
BICEPS.......................0.13......0.14......0 .16......0.18
LIST...........................0.19.......0.20.... .0.22......0.23
BUTINA.......................0.31......0.33.....0. 35.......0.36

ako nekog zanima...a voli matematiku...:mrgreen:

1. koja je svrha ovoga? ja ne mogu pripadati drugom telesnom tipu osim onome kome već pripadam..
mogu eventualno pronaći koji sam tip i koliko sam daleko od idealnih dimenzija za taj svoj tip =/ i time se usrećiti onako jako.
mislim.. velikih teških kostiju.. kako ja sad da npr olakšam svoje kosti? osim osteoporozom, naravno.
2. ko god da je ovo pisao - nepismen je. ne volim da me savetuju nepismeni ljudi i šlus
3. hvala što si ovo podelila sa nama i to ni manje ni više nego na dve teme.

da nađete tip koji vam se dopada i onda radite da postanete takve...ako već niste...z;)
valjda sve ovde žele da izgledaju što bolje pa zato i drže dijetu...

ako vam se čini da je ovo što postavih nepotrebno, obrisaću...i svima će biti lepše...z:)

da nađete tip koji vam se dopada i onda radite da postanete takve...ako već niste...z;)

ali kako?
mislim, kako ja da postanem tip teških kostiju? ili malih kostiju i sa malo mišića?
na koji način će mi ovo pomoći? premerim se i onda šta?

jasno, svi težimo da budemo lepi i zgodni i da budemo "mešavina ova tri ekstrema" ako već ne možemo da budemo grančice prvog tipa
ali na koji način će nam ovo premeravanje pomoći?
mislim, ja sam verovatno nedovoljno pametna i ne mogu da shvatim, zato molim da mi se objasni.

i na kraju krajeva, briga mene dal ćeš ti sada da obrišeš, briši ako ti se briše
al malo malo pa neko dođe da se ispametuje ovde na način koji ni malo ne doprinosi ama baš ničemu
osim eventualno frustraciji žena koje su ovde da bi se podržale
eto, napisala sam i tu strašnu reč, tužite me =I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back