Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Batali alkohol.
I kafu, masnu hranu (tu se i masna testa racunaju), cokoladu.
Takodje, agrume, beli luk, jela sa paradajzom, zacini (biber i aleva paprika).
Meni uzasno smeta svaka paprika sa ljuskom.

vidi ovo,nit se kurvam,nit se kockam,niti imam 150 pari cipela
ako prestanem da pijem alkohol (koji mi ne smeta zelucu zapravo) kafu (koja mi takodje ne smeta jer pijem jednu dnevno) onda ne znam cemu da se okrenem,jer sam izbacila slatko koje mi cini plezir,ne pusim,ne jedem masno,veceram ko pticica,bavim se sportom koliko mogu

ako prestanem da pijem alkohol (koji mi ne smeta zelucu zapravo) kafu (koja mi takodje ne smeta jer pijem jednu dnevno) onda ne znam cemu da se okrenem,jer sam izbacila slatko koje mi cini plezir,ne pusim,ne jedem masno,veceram ko pticica,bavim se sportom koliko mogu

Bezalkoholni koktelcici?:flert:
Resenja uvek ima.:)

Cekaj, ni meni kafa ne smeta, ta jedna dnevno, ali alkohol je nesto drugo.
Ne smeta on zelucu direktno, ali opusta sve misice, pa i onaj prsten, ili sta god, nisam strucnjak, koji ne dozvoljava zeludacnoj kiselini da se penje u jednjak. Zato je problem.
Ja redovno imam gorusicu kad pijem alkohol.

Ако ти помогне та терапија с наром покушај да једеш тако да сваки оброк буде раздвојен по питању УХ и протеина, тј да их не мешаш.
То јако скраћује време варења, чини варење квалитетнијим и не бих знао тачно како, али моћи ћеш да једеш пристојне оброке без дебљања.
Једино више врати донедавно сматране лоше масти као свињску маст и путер нпр.

Ако ти помогне та терапија с наром покушај да једеш тако да сваки оброк буде раздвојен по питању УХ и протеина, тј да их не мешаш.
То јако скраћује време варења, чини варење квалитетнијим и не бих знао тачно како, али моћи ћеш да једеш пристојне оброке без дебљања.
Једино више врати донедавно сматране лоше масти као свињску маст и путер нпр.

uh meni ta kombinacija pravi bas problem
kad jedem pitu od bundeve ili sa visnjama ili jabukama ili sa kupusom - super mi je..svarim bez problema
kad jedem pitu sa sirom i jajima, gibanicu - boli me kao da mi je neko usmerio uplajeni brener u zeludac..unistim sebe
zato je vise ni ne jedem

uh meni ta kombinacija pravi bas problem
kad jedem pitu od bundeve ili sa visnjama ili jabukama ili sa kupusom - super mi je..svarim bez problema
kad jedem pitu sa sirom i jajima, gibanicu - boli me kao da mi je neko usmerio uplajeni brener u zeludac..unistim sebe
zato je vise ni ne jedem
Мораћеш да једеш јаја, сир, месо, сланину, домаће кобаЈсице, пршуту, шуЊку... без ' леба, али исто тако моћи ћеш да се одвалиш од тога без гриже савести.

Batali alkohol.
I kafu, masnu hranu (tu se i masna testa racunaju), cokoladu.
Takodje, agrume, beli luk, jela sa paradajzom, zacini (biber i aleva paprika).
Meni uzasno smeta svaka paprika sa ljuskom.
ni meni ne prija, ali iskljucivo pecena sa ljuskom. bez ljuske pecena mi je ok, kao i sveza paprika sa ljuskom. ali pecena sa ljuskom katastrofa koliko mi ne prija.

Мораћеш да једеш јаја, сир, месо, сланину, домаће кобаЈсице, пршуту, шуЊку... без ' леба, али исто тако моћи ћеш да се одвалиш од тога без гриже савести.

to da
kad pojedem obarenojaje u napadu ludila :lol: i sir - nista..nirvana
a sa korama kombinovano - przi
ja papriku mogu svakakvu.nju varim
al imam problem sa lukom
pre neki dan mama je spremila restovan krompir sa crnim lukom..preukusan, al zeludac kao da neko vezuje u cvor :sad2:

to da
kad pojedem obarenojaje u napadu ludila :lol: i sir - nista..nirvana
a sa korama kombinovano - przi
ja papriku mogu svakakvu.nju varim
al imam problem sa lukom
pre neki dan mama je spremila restovan krompir sa crnim lukom..preukusan, al zeludac kao da neko vezuje u cvor :sad2:
Ако си пре могла да конзумираш црни/љубичасти лук, а сада не, имаш неку багу у исхрани, али то је тешко рећи овако одокативно.
Покушај да црни/љубичасти лук конзумираш само као пресан, с мало соли , бибера и хладно цеђених уља од маслине, сунцокрета или бундеве.
Бели лук(пресан наравно) је мајка Јања.
Једно јаје дневно од трчећих кока/морки/патака/гусака/ћурки храњених неконцентратима је сасвим ОК.

Ако си пре могла да конзумираш црни/љубичасти лук, а сада не, имаш неку багу у исхрани, али то је тешко рећи овако одокативно.
Покушај да црни/љубичасти лук конзумираш само као пресан, с мало соли , бибера и хладно цеђених уља од маслине, сунцокрета или бундеве.
Бели лук(пресан наравно) је мајка Јања.
Једно јаје дневно од трчећих кока/морки/патака/гусака/ћурки храњених неконцентратима је сасвим ОК.

pa gde da nadjem te koje trce :lol:
kad jedem svez luk nemam problem, samo kad jedem dinstan..ovog puta sa krompirom..

pa gde da nadjem te koje trce :lol:
kad jedem svez luk nemam problem, samo kad jedem dinstan..ovog puta sa krompirom..
П' јбте ваљда имаш неку везу, макар издаље са селом?
Или да питаш ЗД, или неког другог?!?
Што би новинари рекли: Не морам све знати, важно да знам оне који знају!

..sto bi ja nekad volela da nesto ne mogu da svarim pa da nesto ne jedem..:evil:
...bem ti cim jednom napisem ovde da sam ok, ja vec sutra dan navalim kao sumanuta da jedem...jel to neka boleS:eek:
...tacno necu vise nikad da pisem nista, kad sam zadovoljna, jer onda odma posle dva dana vise nisam...:(
..e da i menja mi se figura, a kilogrami nesto ni ne idu dole...ono kad stanem na vagu i nema nekog drasticnog
pomaka...ali kad obucem nesto od odece ono se mrda, ili spada...svasta...
..ajd nema veze, valjda to tako treba...

Ja jutros htela da obucem suknju koji=u nisam nosila otprilike 2 god.
I jos razmisljam,taman...oslabila sam dovoljno da mogu da je nosim
kad ono shipak...jos pola mene moze da stane u nju...ovog puta sam definitivno drugacije oslabila nego pre.
Na pravim sam se mestima istopila...a ono sto treba je ostalo :zper: :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back