...eee...pa ovako...
...letos me je Cupavica pitala sto imam toliki stomak kad u njemu nemam bebu....juce mi je rekla da vise nisam debela
...pridrzavam se jutarnjeg pravila u HI topla limunada, dorucak, kafa....rucam sta imam, vrlo je retko po HI ali ne jedem hleb,
vecera nekat po njima nekad po meni
isto bez hleba....i polagano idu kg dole...vidim to i sama, a i osecam po odeci...
..videcemo sta ce reci vaga...
...vocku pojedem kad mi se jede, ali eto kao vodim racuna da bude u tom nekom vremenu kad je kod njih dozvoljena uzina,
slatko vrlo rekto neki integralni keks 2-3 komada....u kafu stavljam steviu...
..do danas pijem caj od heljde, on bi trebao da pomogne u lecenju vena, ali mi rekose da povoljno utice i na gubljenje kg, sto
i nije lose, naprotim...
...to bi bilo to
...letos me je Cupavica pitala sto imam toliki stomak kad u njemu nemam bebu....juce mi je rekla da vise nisam debela

...pridrzavam se jutarnjeg pravila u HI topla limunada, dorucak, kafa....rucam sta imam, vrlo je retko po HI ali ne jedem hleb,
vecera nekat po njima nekad po meni
isto bez hleba....i polagano idu kg dole...vidim to i sama, a i osecam po odeci.....videcemo sta ce reci vaga...
...vocku pojedem kad mi se jede, ali eto kao vodim racuna da bude u tom nekom vremenu kad je kod njih dozvoljena uzina,
slatko vrlo rekto neki integralni keks 2-3 komada....u kafu stavljam steviu...
..do danas pijem caj od heljde, on bi trebao da pomogne u lecenju vena, ali mi rekose da povoljno utice i na gubljenje kg, sto
i nije lose, naprotim...
...to bi bilo to
) uspela svojevremeno da smrsam 13 kg za 6 meseci, koje se nikad nisu vratile.

, kad se nisam slogirala. Em ima relativno nizak GI, em negatini kalorijski unos, em smanjuje hoelsterol (kako kazu), vitamini, minerali...