ПОДРШКА РАДОМИРУ АНТИЋУ

• Začetnik teme Začetnik teme Cer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sine,Pantelic igra za reprezentaciju od 2003.godine(od 2007. je standardan).Za to vreme je dao 7 golova(od toga 5 u prijateljskim utakmicama):eek: Dakle,igrao je i pre Antica...A sto se tice prostora,da mu se svi protivnicki igraci sklone sa terena,on bi opet promasio prazan gol...Sto se motivacije tice,ima je on i na pretek: zamislja da je vojvoda Sindjelic,krsti se k'o vladika,pa opet kad treba da pokaze nesto na terenu,nema blage veze

Он је одличан нападач у односу какви су други.

Sine,Pantelic igra za reprezentaciju od 2003.godine(od 2007. je standardan).Za to vreme je dao 7 golova(od toga 5 u prijateljskim utakmicama):eek: Dakle,igrao je i pre Antica...A sto se tice prostora,da mu se svi protivnicki igraci sklone sa terena,on bi opet promasio prazan gol...Sto se motivacije tice,ima je on i na pretek: zamislja da je vojvoda Sindjelic,krsti se k'o vladika,pa opet kad treba da pokaze nesto na terenu,nema blage veze

zaboravio si i da aplaudira posle svake lopte koju ne stigne i namesta kosicu de bude lep na televiziji:mrgreen:

Ima ispeha kao sestkovic, ali malo manje bolnije i zato treba da ga dizemo u nebesa??? Dosao je kao nas najbolji trener, imao je podrsku sa svih strana, najbolje nase igrace u ovom trenutku i sta je uradio: bio zadnji u grupi i posle svega nas hvalio kao da smo osvojili sampionat. Hvala na svemu ali dovidjenja. Jedini razlog zasto ga branite je zato sto mrzite Karadzica...

U prvu postavu obavezno Tošića !!! Umesto Krasića (ako je to uopšte izvodljivo) nek se Tošić ubaci,on je sada u velikom usponu, Krasić samo sedi na klupi CSKA i van forme je, i nemoj Antiću da mi praviš neke početničke ili nebulozne greške da ostaviš Bambija na klupi...Milijaš pod hitno na klupu isto, ne trebaju nam neki puževi golaći na terenu !

U prvu postavu obavezno Tošića !!! Umesto Krasića (ako je to uopšte izvodljivo) nek se Tošić ubaci,on je sada u velikom usponu, Krasić samo sedi na klupi CSKA i van forme je, i nemoj Antiću da mi praviš neke početničke ili nebulozne greške da ostaviš Bambija na klupi...Milijaš pod hitno na klupu isto, ne trebaju nam neki puževi golaći na terenu !

Gresis grdno. Krasic igra odlican fudbala a razlog sto sedi na klupi je da se ne povredi jer treba da ga prodaju. Posto je otisao za Juventus sada ce dobiti priliku da pokaze svoj kvalitet. I nema potrebe da se decko izbacuje iz prve postave reprezentacije jer ima mesta i za njega i za Bambija. Jednostavno Bambija stavimo da igra levo krilo jer mu odgovara i ta pozicija, a Krasica na svoju poziciju desnog krila. Naravno Lane bi presao u spic jer mu je prirodna pozicija u klubu i stvar resena, imacemo dva paklena igraca po krilima i resenje koje nas muci godinama a to je dobar i efikasan igrac u spicu.

Ja imam osećaj da će oni igrati dok se ne penzionišu.
Ne razumem odakle više toliko kredita imaju, a nije da nemamo još
napadača koji bi mogli igrati.
A i Antara me nervira, ma koliko mrzio Karadžića. Posle Rumuna sav nasmešen se slika, a
kad treba preuzeti odgovornost posle svetskog, onda počne sipati populističke izjave.
Voli on narod i državu, pa i ja bi volio za 100. 000 evra. Jel može da nas voli za manje para ?

Ja imam osećaj da će oni igrati dok se ne penzionišu.
Ne razumem odakle više toliko kredita imaju, a nije da nemamo još
napadača koji bi mogli igrati.

Ni ja to ne razumem.Pantelic ima 32 godine,od njega je brza i baba u autobusu,ne moze da da gol sto godina i kao fora "nezamenljiv" je u ekipi...
Mislim da je i Antara toga svestan,pa mu Pantelinjo vise ne pocinje kao starter jos od meca sa Ganom...Mislim,greska je sto on uopste i dobija poziv selektora,ali je manje zlo ako udje na 20 minuta do kraja tekme,nego kad nas nervira 70 minuta ili celu utakmicu...
Zigic nam je potreban,ali sve dok se igra ne bazira iskljucivo na njemu...
Po meni je nas najveci problem Milijas...Ne znam sta treba da se dogodi da on ne igra u reprezentaciji...Lik jedino moze da izvodi prekide i penale,a muka mi je bila i od onog Mihajlovica,a kamoli od ovog mombrila...

Ni ja to ne razumem.Pantelic ima 32 godine,od njega je brza i baba u autobusu,ne moze da da gol sto godina i kao fora "nezamenljiv" je u ekipi...
Mislim da je i Antara toga svestan,pa mu Pantelinjo vise ne pocinje kao starter jos od meca sa Ganom...Mislim,greska je sto on uopste i dobija poziv selektora,ali je manje zlo ako udje na 20 minuta do kraja tekme,nego kad nas nervira 70 minuta ili celu utakmicu...
Zigic nam je potreban,ali sve dok se igra ne bazira iskljucivo na njemu...
Po meni je nas najveci problem Milijas...Ne znam sta treba da se dogodi da on ne igra u reprezentaciji...Lik jedino moze da izvodi prekide i penale,a muka mi je bila i od onog Mihajlovica,a kamoli od ovog mombrila...

Sto se toga tice, kada bi Tosic pravedno upao u prvu postavu, bio bi resen i taj problem.

Back