Lionman
Zainteresovan član
- Poruka
- 322
Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To će zasigurno ojačati pozicije studenata.Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
To će zasigurno ojačati pozicije studenata.
Šteta što ih Makron nije podržao , ni Savet Evrope, ni Evropski parlament , no zato će im hrvatski domoljubi podići popularnost .Međunarodna podrška!
Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Ja bio na protestima tim. Vole studenti vole Thompsona.Ko to može da odbije?
Hrvati kažu što a na ne šta. Što mislite...Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Mislim da kažu "potpora" umesto "podrška".Hrvati kažu što a na ne šta. Što mislite...
Više sreće sledeći put.![]()
Slažem se. Priučen trolonen.Mislim da kažu "potpora" umesto "podrška".
Nisam ćaci bre!!!Slažem se. Priučen trolonen.
a šta će im podrška tih razbojnika i krimosaŠteta što ih Makron nije podržao , ni Savet Evrope
RoboCop đavle, ti li si?Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Zato što čovjek trola, čak mislim da znam tko je.Zašto podržavaš studente kod nas? Koji je razlog?
Je li Vučićev bot koji glumi Hrvata koji podržava studente?Zato što čovjek trola, čak mislim da znam tko je.
![]()
Mislim da je najprije trol i lakrdijaš.Je li Vučićev bot koji glumi Hrvata koji podržava studente?
Ili je Hrvat koji podržava studente, kao ti ava?![]()
Mislis da mu administratori ne znaju IP adresu? Bratjuska Tihonije ne ume da koristi VPN, uzgred. Ovo je neko ko se registrovao pre 3 nedelje, verovatno neko koga znamo pod drugim nickom ali mislim da nije Tihonije.Vratio se Tixi
Šta god , to je kontraproduktivno .Je li Vučićev bot koji glumi Hrvata koji podržava studente?
Ili je Hrvat koji podržava studente, kao ti ava?![]()