- Poruka
- 18.738
Kad ulazim u javne klonje obavezno vodim računa da niko nije zaposeo pisoar do mene. Sramota meops:
ja cucnem kad piskim
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ulazim u javne klonje obavezno vodim računa da niko nije zaposeo pisoar do mene. Sramota meops:
ops:
...jedna lagana erotska vecerica ...
mnogo hvala sto mislis na mene i moju dijetu .....Znam taj osećaj. Umesto da ga otresem ja ga išmrčem![]()
svaka je uska kad je velik kazzu zzene.podmladjivanje vagine?? haha a šta joj pa fali?
svaka je dobra koja je ussska kažu muškarci![]()

jel znate onaj vic :''Došao 50-togodišnjak kod doktora i žali se na seksualni život,
jel znate onaj vic :''Došao 50-togodišnjak kod doktora i žali se na seksualni život,
kao nije to-to..a njegovi drugari pričaju kako su i dalje pravi hebači,pa da vidi šta to
s njim nije u redu...doktor ga pogleda ispod naočara i rece ''Pričaj i ti !!''![]()

E, ako nešto mrzim to je kad krenu priče...jel znate onaj vic :''Došao 50-togodišnjak kod doktora i žali se na seksualni život,
kao nije to-to..a njegovi drugari pričaju kako su i dalje pravi hebači,pa da vidi šta to
s njim nije u redu...doktor ga pogleda ispod naočara i rece ''Pričaj i ti !!''![]()
hahaha pa zar nije tako? jao al me nasmeja ovoHAHAHAHAHHAHAAA e to ti pricam![]()

Neke zene mi je zaista zao!
Sta sebi rade.............a zbog cega?
Sada me zanima nesto.............postoji li bar neki dio tijela, koji bolesnice nisu smislile da na sebi koriguju?

znam da me ne mirises )),ali, ovo si pogodila u epicentar...Ne...to je posledica velikog straha od smrti...i pusta zzelja za pripadanjem...opstanak bez chopora nije moguch...shto je vecha slichnost sa ostalim pripadnicima chopora to je vecha shansa da se ne bude izopshten...
Jer je porodica unishtena pa smo sami k'o lishche u jesen...usamljeni i uplasheni...od ovog brzog okretanja planete...