metroseksualac
Početnik
- Poruka
- 31
da li neko zna da li igra (i zasto ne - posto mislim da je odgovor ne) Darko Milicic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metroseksualac:da li neko zna da li igra (i zasto ne - posto mislim da je odgovor ne) Darko Milicic?
Definisao si citav problem... ali opet ... "Za krst časni i slobodu zlatnu" Srbi su uvek najbolji kad nemaju šansi...
Igra sa siću u Netsima ($4.5m za 4 sezone, od čega bar $1m ide Partizanu) i nada se da će tim da mu ponudi novi ugovor po završetku naredne sezone. To je onaj famozni DRUGI ugovor kojim NBA igrač obezbeđuje sebe za ceo život, a posle toga igra za extra. U Krletovom ugovoru bi trebalo da piše "oko $50.000.000 za 6 sezona", što bi sve otišlo niz vodu ako zaradi neku težu povredu a cifra može drastično da varira u zavisnosti od njegovih igara.Tokan:Sto se Krstica tice, zao mi je sto ne igra, ali su mu razlozi bezveze, mislim klasika, svi su isto rekli.
Ljuba82:Сад сам гледао на СОС-у. Морам да признам да сам стварно више него позитивно изненађен. Додуше Италијанима стварно није играо нико од познатијих, али с обзиром да је прва текма...одлично је било. Одавно нисам видео у нашој екипи овакву жељу.