GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.857
ua bre
![]()
Шта уа?

Нису ти рекли у странци да смо сад баш добри са Американцима?
Пази шта причаш, немој да квариш шаховску политику нашег Председника!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ua bre
![]()
Шта уа?
Пази шта причаш, немој да квариш шаховску политику нашег Председника!![]()
Uppste nije besmisleno.
Postoji zatvor i za korupciju i nenamensko trosenje novca i jos mnogo toga.
Oni koji su radili projekat renoviranja obuhvaćeni su optužnicom.Kablove su isekli veštaci kako bi izvršili uvid u njihovo stanje.
Vučić me prodao jeboteeeee!!!Ali onaj drhtavi glasitj - NEMOJ DA ME PRODATE JEBOTEEEE
Objašnjeno je sve u nalazu i mišljenju sudskih veštaka.Корупција и ненаменско трошење новца нису срушили недстрешницу, него лош грађевински пројекат реконструкције, и онај ко је исекао каблове.
Значи вештаци су срушили надстрешницу?
ma šta mi napriča ? fikus sa platom od pola milionaLepo rekla Tanaskoviceva, ja sam samo bila fikus na mesto v.d Zeleznice dok su vucic i Vesic zajedno dogovarali sta i kako.
uzeo je bar 10% od pokradenih 115 miliona evara, zato mu je vesic drug , jer se tale, dele pokradeno, oni ce da robijaju, a ti ces da kraduckas kao i do sada po marketima, mikser, toster, kafe aparat, ... i muljas na dnu drutsv. lestvice - veruj mi da te zalim, koliko si zaradio ovog meseca za botovanje?Vučić nit je projektant nit nadzorni organ nit izvodjač nit podizvodjač
daj dokaz ili te vraćamo iz Kentukijauzeo je bar 10% od pokradenih 115 miliona evara, zato mu je vesic drug , jer se tale, dele pokradeno
zasto nije u zatvorskoj bolnci, jel zato sto je aljekov drug kako AV objavi, a zapravo zato sto se tale - dele pokradeneih 115 milona evra? dok gaze po lesevima!danas 15:23
Goran Vesić i dalje u bolnici
nije mu kao dobro da bude uhapsen i svezan u verige kao onaj mali koga tako vode na sahranu ocaBio je pusten.
Kako je i dalje u bolnici?
a zasto je onda u kucnom prtivoru? mozda da kadija murat aljek i ti preuzmete slucaj od tuzalistva, a, jel moze to?Kakva može optužnica biti protiv Vesića povodom nadstrešnice sem neka sasvim besmislena kako bi se zadovoljila svetina odnosno rulja na ulici ? Niko razuman ne može poverovati da je Vesić bio dužan lično da utvrđuje stanje sajli koje su služile za podupiranje nadstrešnice.
srbi i srbija su dobri, ali alex vuchi ne sme da prismrdi vise u usa, persona non grata, lagao je da ima sastanka 3 sa trampom, a tramp ce da ga sahrani sada, za generelstab sto ga je namestao da popije impicmentШта уа?
Пази шта причаш, немој да квариш шаховску политику нашег Председника!![]()
Zato što je Bogdan terorista a Vesić je fin gospodin čovek i nije za zatvora.a zasto je onda u kucnom prtivoru? mozda da kadija murat aljek i ti preuzmete slucaj od tuzalistva, a, jel moze to?
Ma nemoj struka je sve kriva a sto se otvaraju tuneli bez upotrebne dozvole kao i ova zeleznicka stanica onda je struka kriva?ma šta mi napriča ? fikus sa platom od pola miliona
realno gledano političari ne mogu biti osuđeni zbog grešaka struke koji i jesu krivi i direktno i odgovorni za pad nadstrešnice