eremita Zaslužan član Poruka 117.177 16.03.2007. u 12:09 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #51 fosilvaso: Dobro je ako su je samo zamrzle, nadam se da je nisu i potrošile na bombardovanje Srbije!? Kliknite za proširenje... Па где је тај новац државе Србије? О њему се више уопште и не говори ? 8-)
fosilvaso: Dobro je ako su je samo zamrzle, nadam se da je nisu i potrošile na bombardovanje Srbije!? Kliknite za proširenje... Па где је тај новац државе Србије? О њему се више уопште и не говори ? 8-)
Torrente-BG Iskusan Banovan Poruka 5.431 16.03.2007. u 12:13 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #52 Kako gde je??? Pa maznuli Dinkic,Labus,ovi iz DOS-a i raznorazni tajkuni na celu sa Miskovicem.
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 16.03.2007. u 12:13 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #53 eremita: Па где је тај новац државе Србије? О њему се више уопште и не говори ? 8-) Kliknite za proširenje... Trgovačko-politička posla? Da smo pristali na plan Ahtisarića, možda bi odrešili kesu i vratili novce!?
eremita: Па где је тај новац државе Србије? О њему се више уопште и не говори ? 8-) Kliknite za proširenje... Trgovačko-politička posla? Da smo pristali na plan Ahtisarića, možda bi odrešili kesu i vratili novce!?
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 16.03.2007. u 12:15 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #54 Torrente-BG: Kako gde je??? Pa maznuli Dinkic,Labus,ovi iz DOS-a i raznorazni tajkuni na celu sa Miskovicem. Kliknite za proširenje... otišli i Francek i SMrad, ali izgleda i Srbija će kao i RH imati 200 bogatih porodica i MILIONE 'stoke sitnog zuba'!?
Torrente-BG: Kako gde je??? Pa maznuli Dinkic,Labus,ovi iz DOS-a i raznorazni tajkuni na celu sa Miskovicem. Kliknite za proširenje... otišli i Francek i SMrad, ali izgleda i Srbija će kao i RH imati 200 bogatih porodica i MILIONE 'stoke sitnog zuba'!?
Torrente-BG Iskusan Banovan Poruka 5.431 16.03.2007. u 12:25 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #55 Pa nisu oni za dzaba poveli rat.
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 16.03.2007. u 12:33 - podignuta optuznica protiv slobinih lopurdi #56 Torrente-BG: Pa nisu oni za dzaba poveli rat. Kliknite za proširenje... Ja mislim da tom tandemu to nije bio osnovni cilj, ali eto, mešetari iskoristili gužvu!?
Torrente-BG: Pa nisu oni za dzaba poveli rat. Kliknite za proširenje... Ja mislim da tom tandemu to nije bio osnovni cilj, ali eto, mešetari iskoristili gužvu!?