Подгорица певала Србији !

Ne kontam kako to misliš skoro u svakom sportu i kako to misliš sustigli?
Jel nogomet? bronza 98. :per:
Vaterpolo? ne treba ni pričati :per:
Košarka? srebro 92. OI :per:
Rukomet? srebro 09. :per:
Muški tenis? Wimbledon Ivanišević, Davis cup :per::per:
Ženski tenis? Roland Garos - Iva Majoli :per:

Ne radi se o sustizanju, nego sve ima svoj period kad je uspješnije, a kad manje uspješno.
A rezultati ostaju i pišu se.

U tenisu stvarno nijeste bolji od njih. Njihovi teniseri se nalaze na vrhu ATP i WTA liste.

U rukometu i fudbalu jeste. Sjecam se 98. price kako su Hrvati zalutali na Mundijal, a oni zamalo da ga osvoje.

Kod kosarke je tradicija na njihovoj strani. A dasanje stanje je izjednaceno.

Vaterpolo, tu i tamo.

A sto je sa atletikom?

A si sustina posta koji si citirao je potcjenjivanje koje je kod Srba svakodnevnica, a ne rezultati.

Poslednja izmena:

Ne radi se o sustizanju, nego sve ima svoj period kad je uspješnije, a kad manje uspješno.

Au brate, al si ti neinformisan! Al su vam to svi uspesi u sportu na svetskoj sceni? Pa sta mislis kad bi mi poceli pojedinacno da nabrajamo uspehe vasih sportista?Spomenuo si vaterpolo? Pa da li znas sta je sve Srbija osvojila u istom?
Spomenuo si tenis? Pa to je bar bilo skoro. Ako malo pratis sport shvatices da je Srbija posle Rusije najjaca sila u tom sportu.
Spomenuo si i kosarku? Da ti ne nabrajam sta je sve Srbija osvojila u kosarci.
Cenim vas sport ali mislim da si se malo zaneo.:ok:

ВАТЕРПОЛО: "Делфини" стали у полуфиналу Свјетске лиге
subota, 20 jun 2009 19:41 ин4с
Упркос сјајној подршци српских навијача у Подгорици, ватерполо репрезентација Србије није успјела да се савлада Хрватску и пласира се у финале завршног турнира Свјетске лиге.
Делфини тако неће бити у прилиц да у недјељу бране титулу најбољег у комерцијалном такмичењу, освојену лани у Италији.

Србија је изгубила у полуфиналу СЛ од Хрватске 5:7 (1:3, 2:1, 1:1, 1:2).

Хрвати су боље отворили утакмицу повели 3:1, а српски ватерполисти су у другој, трећој и четвртој четвртини пропуштали прилике да се врате у меч.

У другој четвртини, код резултата 4:2 за Хрватску, српски ватерполисти пропустили су три напада, укључујући два са играчем више, слично се поновило и у трећем делу игре при резултату .

Чуо и ја лично на ТВ да су баш певали из свег гласа, чак и кад смо губили 3 гола разлике, громогласно се певало Тамо далеко.
Наравно, овим нисам хтео провоцирати Хрвате већ да укажем зашто треба српско-црногорске стално побољшавати.
Још једном, велико хвала људима из Црне Горе што су бодрили репрезентацију Србије !

Dajte ljudi vi kao da ne znate Crnogorce! Pa to su najvece k.urve na balkanu, okrecu se kako vetar duva a i sad je sezona :think: Btw: To su Srbi iz Crne Gore navijali za nase a ne "Crnogorci"!

Ova tabela je diagnoza :dash: Brate prso si najstasnije! Dobro ruku na srce u fudbalu ste bolji to stoji ali ovi ostali sportovi sto si naveo... :dash:

Za Srbiju su navijali oni koji misle da to treba da rade..........., nista komplikovano.........

Ima jedna grupa obozavatelja srpskog fudbala iz Japana. Oni kada su u mogucnosti prate nasu reprezentaciju kada igraju vazne utakmice..........

A nisu Srbi imaju kose oci i kazu da su Japanci...........i zuti su ka limun..........

Nista pametnije nisam skoro procitao na ovom forumu.:sad2::sad2::sad2:

Au brate, al si ti neinformisan! Al su vam to svi uspesi u sportu na svetskoj sceni? Pa sta mislis kad bi mi poceli pojedinacno da nabrajamo uspehe vasih sportista?Spomenuo si vaterpolo? Pa da li znas sta je sve Srbija osvojila u istom?
Spomenuo si tenis? Pa to je bar bilo skoro. Ako malo pratis sport shvatices da je Srbija posle Rusije najjaca sila u tom sportu.
Spomenuo si i kosarku? Da ti ne nabrajam sta je sve Srbija osvojila u kosarci.
Cenim vas sport ali mislim da si se malo zaneo.:ok:

To su samo neki uspjesi, onako na brzinu.
U košarci je Srbija trenutno bolja, ali srebro iz Barcelone je ipak posebnog sjaja, jer smo igrali finale protiv Dream Teama! I to kakvog Dream Teama! I vodili 25-24!

Ali kako je Dražen poginuo, košarka je pala.
U tenisu je Srbija trenutno jako dobra.
Kad je takva bila Hrvatska, Srbije nije bilo nigdje!
Pa ipak, još uvijek niste osvojili Davis cup!

No, ja sam u stvari htio naglasiti kako u svemu postoje oscilacije i u jednom periodu si na vrhu, a u drugom negdje u sredini ili pri dnu. To tako funkcionira.

To su samo neki uspjesi, onako na brzinu.
U košarci je Srbija trenutno bolja, ali srebro iz Barcelone je ipak posebnog sjaja, jer smo igrali finale protiv Dream Teama! I to kakvog Dream Teama! I vodili 25-24!

Ali kako je Dražen poginuo, košarka je pala.
U tenisu je Srbija trenutno jako dobra.
Kad je takva bila Hrvatska, Srbije nije bilo nigdje!
Pa ipak, još uvijek niste osvojili Davis cup!

No, ja sam u stvari htio naglasiti kako u svemu postoje oscilacije i u jednom periodu si na vrhu, a u drugom negdje u sredini ili pri dnu. To tako funkcionira.

Kazes, u kosarci je Srbija TRENUTNO bolja. Al Znas mozda sta je ta Srbija u kosarci sve osvojila do sad ili da ti nabrajam pojedinacno? :think:

ово ми се специјално свидело...

124552645510.jpg

Back