Podela na radikale i demokrate

Iron Lord:
Dinkić nije držao kalašnjikov u rukama za razliku od nekih koji su vitlali "manjim kalibrom"...
Dalje, setimo se SPO-a koji je takodje bio u ljubavi.
A ovamo Ravna Gora trt-mrt...
ДИНКИЋ. ЛИЧНО, МИЈЕ, АЛИ СУ ОНИ УЗ ЊЕГА ДРЖАЛИ И БИЛИ НА СВЕ СПРЕМНИ! Тако ће се и на суду бранити, када дође време! Неће само историја судити пироманима из Скупштине , РТСа, полицијских станица...

paola:
ДИНКИЋ. ЛИЧНО, МИЈЕ, АЛИ СУ ОНИ УЗ ЊЕГА ДРЖАЛИ И БИЛИ НА СВЕ СПРЕМНИ! Тако ће се и на суду бранити, када дође време! Неће само историја судити пироманима из Скупштине , РТСа, полицијских станица...

Rečeno je da jeste!?
Da ima slika...

Iron Lord:
Rečeno je da jeste!?
Da ima slika...

Нисам рекао да има слика, то си ти инсинуирао. Дакле, не гурај ми твоје речи у уста. Ја сам рекао да ћу видети ако постоји да је поставим.
Даље, лично сам од радника НБС чуо да је Динкић држао аутомат. Шта сад? А слика не знам да ли постоји, погледаћу. Па и да не постоји, мислим да је оправдано, јер новинари нису били обавештени да ће се то тада баш десити. У осталом, он и није имао одобрење ДОС-а да то уради.

Sugestivan naziv teme. Radikali ili demokrate. Sledeći može da bude Demokrate ili ljudi, ili još bolje Evropa ili petunije.

Ova žešća retorika po forumu jedino ide na ruku Čedinim, jer bez ozbiljnog sukoba neće opstati. Ignorisanje bi ih ubilo. Skontali i oni da radikalizacija ne pripada samo radikalima. Žuri im se . He He he. Kao da su jeli kokljiva pa sada zagustilo. Katarza.
Ne znam zašto me toliko podsećaju na skojevce, koji su principijelno streljali za jabuku, da bi na kraju tršoli boračke pezije po Dedinju. Oni koji u ovoj zemlji žive najbolje neprekidno pričaju kako je njihovo pravo da žive još bolje. Hoće u Evropu. Pa što ne odu. Zato što tamo svoju priču nikome neće prodati. Srbi su im potrebni jer još jedino njima mogu da se predstave kao avangarda. Zato što od njih zavise, zato ih toliko i mrze. Patologija. Toma je kao balvan, ali je zato Ken rafiniran. Koga bre vi farbate. Partijska pripadnost nikoga ne abolira od gluposti. Optužujete kao, srpski nacionalizam da je za sve kriv, crkvu za duh nazadnjašva i kolektivnu svest, a vi svi svoje male i frigidne ličnosti krijete iza fraza o Evropi i napretku. Glupost je glupost, bez obzira iza koje se retorike zaklanjala, a zločin je zločin ma ko da ga je počinio. Ako vas je već urbana kultura toliko uzdigla, a evropska tradicija prosvtlila, izađite tada na crtu, jedan na jedan, i pričajte argumentima. Metiljavi golem ne bi opstao ni pola sata u racionalnoj polemici. Zato se i skriva iza svoje upštene litanije. On zna, a mi ne znamo. On je svestan, a mi nismo, Čovek koji može da izjavi da mu je savest čista, a ruke prljave sigurno nije pri svesti.

Nego imam utisak da vas je nešto mnogo po forumima. Jel to kuma poslala FLAT o trošku partije, ili se zbog buke čini da vas ima više, nego što vas zapravo jeste.

paola:
Stvarno mi nije jasno šta je u ovom postu bilo toliko strašno da je zaslužilo banovanje? Sve ovo i gore misli ogromna većina stanovništva, što će se potvrditi na izborima! Mora da moderator nije bio dobre volje. Možda ga mučio čir zvani "RADIKALITIS"? :twisted:

absonic:
Zar sam ja na ovom forumu usamljen u verovanju da je podela na radikale i demokrate besmislena?
Zasto ne radikali?
Zato sto su jajare. Pricaju ono sto narod zeli da cuje i tako nabijaju poene. Svaki dan smo zasuti pricom da ce srusiti vladu, ali od toga nista, ne zato sto ne mogu vec zato sto nece.
Zasto ne demokrate? Ovo se moze objasniti u tri reci: LOPUZE i CEPULJE.
A evo i specijalno za LDP-ovce, zasto ne LDP - zato sto su to narkomani. I ovo nisu nagadjanja, pa pogledajte im samo vodju, Cedu Drogiranog...

Nisi usamljen. I ja verujem da je podela na bilo koga iz današnje političke "elite" besmislena. Sve dok sami sebi složno u skupštini izglasavaju nenormalne povišice (prosečna plata poslanika je preko 100.000 dinara) sve dok beskrupulozno uzimaju dnevnice za održane i neodržane sednice, sve dok lažu narod i obećavaju brda i doline, a posle kažu da nisu mogli zbog ovih ili onih...
Dakle, svi, ali baš svi koji su do sada osetili čari vlasti su upleteni u ovakve ili onakve manipulacije. Sve stranke su pre ili kasnije bile akteri neke afere. Svi su pre dolaska na vlast (od opštinske pa sve do republičke ili nekadašnje savezne) bili daleko siromašnije i imali mnogo manje imovine nego posle toga.
Dakle, jedina prava podela bi bila na one koji su bili (na ovaj ili onaj način) na vlasti i na one koji još nisu okaljali svoj ugled i čast.
Po meni je sasvim svejedno ko će doći na vlast na nekim sledećim izborima. Videćemo ono što smo već imali priliku da vidimo ili do 2000 ili posle toga: malverzacije, utaje poreza, mito, korupciju, krađe, špijuniranje, olajavanje, prepucavanje preko medija, laganje, afere, afere, afere...
Zato treba da se pojave neki novi likovi. Neko ko stvarno želi dobro svojoj zemlji i građanima, neko ko bi došao na vlast da ostane upamćen po delima, a ne da obezbedi nekoliko generacija svojih potomaka kućama, vilama, zemljom, računima u bankama...

Back