Millena
Aktivan član
- Poruka
- 1.922
vuk.k:Ne lazem sreco nikad ja ih ne mrzim zapravo ne mrzim nikog, moras da dodjes idemo kod njih biceti sve jasno
moracemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuk.k:Ne lazem sreco nikad ja ih ne mrzim zapravo ne mrzim nikog, moras da dodjes idemo kod njih biceti sve jasno
Schädel:nego sta normalno da se izuvamo ispred vrata....A tko se ne izuva ???? Aaaaa zaboravio sam BGD-ani oni su posebna vrsta imate Persiske tepihe, ili Slovenacki parket, raznorazne dezene Kineskog PVC, a za ostale oblike i vrste te forme podnih rjesenja da ne pricam, samo gdje stavljate kaljave opanke da se suse ??? nakon toga i namazete lojem i brizljivo cuvate kao suvenir da vam zelja mine....O ljutim papricicama i kantama sa sirom ( ako vam uspje da se ogrebete ) pa serpe sa cvarcima breee ???
Schädel:nego sta normalno da se izuvamo ispred vrata....A tko se ne izuva ???? Aaaaa zaboravio sam BGD-ani oni su posebna vrsta imate Persiske tepihe, ili Slovenacki parket, raznorazne dezene Kineskog PVC, a za ostale oblike i vrste te forme podnih rjesenja da ne pricam, samo gdje stavljate kaljave opanke da se suse ??? nakon toga i namazete lojem i brizljivo cuvate kao suvenir da vam zelja mine....O ljutim papricicama i kantama sa sirom ( ako vam uspje da se ogrebete ) pa serpe sa cvarcima breee ???
BljakMillena:loj vi koristite u neogranicenim kolicinama.
da, imamo i ugaonu gde sede...............Millena:mi imamo samo jedan mali tepih (OBICAN) u dnevnoj gde sede i gosti kada dodju a dole je parket. zasto da se izuvaju? da pokazu carape..!!!!
Uuuuhhhh evo i mene, isplatio sam opet neke radnike šiptare, rade ljudi u p.m, stvarno su vredni...vuk.k:Ne lazem sreco nikad ja ih ne mrzim zapravo ne mrzim nikog, moras da dodjes idemo kod njih biceti sve jasno
vuk.k:
iskander:Uuuuhhhh evo i mene, isplatio sam opet neke radnike šiptare, rade ljudi u p.m, stvarno su vredni...
Nego, tako je brate Vuče, zašto mrzeti goreg od sebe, mržnja je opijum za dušu...
Ne samo da su jeftini, nego su toliko jeftini da izazivaju suflaciju...vuk.k:I jeftini su samo 5e, neprijatelj se ne mrzi, nego kad ces na kosovo doci ce milena i lucca da vide sliku i priliku tkz. savremenog siposa
uglavnom jeste, a kad se oseca oseca se bas, nemoj molim te muka mi jeMillena:ja sam cula ( sada ne znam da li je to istina) da se malo oseca kada udjes kod njih u kucu na taj loj. da li je to tacno?
Millena:pre svega izuvanje je turski obicaj. da li si ti mozda video da se ameri izuvaju, nemci....ko se to izuva? kada nam dodju gosti normalno je da se ne izuvaju. sta, da jurim goste i da mu dajem papuce...svasta!!!!
vuk.k:uglavnom jeste, a kad se oseca oseca se bas, nemoj molim te muka mi je
Schädel:Millence ti previse gledas filmove![]()
Kreni od sebe zar ti ulazis obuvena u stanu ??? nakon sto si setala po kisi,snjegu,prasini,blatu ???....i zar je cudno izuvanje obuce pred vratima kad su na sve strane tepisi bez obzira na vrijednost ???
****** jel bas moras, najvise to mrzim, muka mi je, a i crknucu od smehaLucca:Secam se u SA zima je bila i odem do trafike da kupim razglednice zamislite mene lika 1997. kada se nije onaj lik slogirao :shock: .Kada je otvorio salterce od trafike a on se greje u nutra, pa kada me je zapahnuo onaj miris kada nisam pala unesvest :x i dan danas se secam
vuk.k:****** jel bas moras, najvise to mrzim, muka mi je, a i crknucu od smeha
Schädel:Millence ti previse gledas filmove![]()
Kreni od sebe zar ti ulazis obuvena u stanu ??? nakon sto si setala po kisi,snjegu,prasini,blatu ???....i zar je cudno izuvanje obuce pred vratima kad su na sve strane tepisi bez obzira na vrijednost ???
Gizi:ma gospodo!!!! zar toliko patite od te bolesti "MRZNJA", dajte prebolite tu bolest vec jednom. Verujte samo vama ce da skodi, a glavesinama(takozvani) , za njih je ovo samo biznis i nista vise, kako zaraditi vise, a normalno ko **** narod!!!! mislim nije da hocu da vas izlecim, jer ne mogu, ali?
a nije tako kako kazete, znate ustvari hocu reci znas Millena seljaci su seljaci, kod kosovara a i kod srba, nemozes traziti lux, oni su isti sto se tice toga, izvinjavam se pojedinima ali doslo je vreme pa emancipacija odradjuje svoje. Tako da, koliko ja znam a i vidim, albanci, kosovari, zive MNNOOGGOO dobro, a to je zato sto znaju, sigurno!!!
pa nemojte padati tako nisko u drustvu sa ovako vasim misljenjima, pocecu da mislim da ste jedni od takvih. a meni je nisko da samo razmisljam da diskutujem sa takvima.....
pozdrav
P.S. razmislite o tome molim vas, a kosovo je tu gde je, sa sobom ga jos niko nije mogo poneti.
Gizi:ma gospodo!!!! zar toliko patite od te bolesti "MRZNJA", dajte prebolite tu bolest vec jednom. Verujte samo vama ce da skodi, a glavesinama(takozvani) , za njih je ovo samo biznis i nista vise, kako zaraditi vise, a normalno ko **** narod!!!! mislim nije da hocu da vas izlecim, jer ne mogu, ali?
a nije tako kako kazete, znate ustvari hocu reci znas Millena seljaci su seljaci, kod kosovara a i kod srba, nemozes traziti lux, oni su isti sto se tice toga, izvinjavam se pojedinima ali doslo je vreme pa emancipacija odradjuje svoje. Tako da, koliko ja znam a i vidim, albanci, kosovari, zive MNNOOGGOO dobro, a to je zato sto znaju, sigurno!!!
pa nemojte padati tako nisko u drustvu sa ovako vasim misljenjima, pocecu da mislim da ste jedni od takvih. a meni je nisko da samo razmisljam da diskutujem sa takvima.....
pozdrav
P.S. razmislite o tome molim vas, a kosovo je tu gde je, sa sobom ga jos niko nije mogo poneti.
Jeste li mislili na ovako nesto?Millena:niko ovde ne prica o mrznji. gde si to to procitao? pricamo o obicajima.
pa ne prica se, o tome ja pricam, mislim mlatim nego kome.Millena:niko ovde ne prica o mrznji. gde si to to procitao? pricamo o obicajima.
Niko nikog ne mrzi jedini si lik sa kojim moze da se komunicira ka sa covekom, bojim se bices ignore od tvojih, i bez onog mnogoGizi:ma gospodo!!!! zar toliko patite od te bolesti "MRZNJA", dajte prebolite tu bolest vec jednom. Verujte samo vama ce da skodi, a glavesinama(takozvani) , za njih je ovo samo biznis i nista vise, kako zaraditi vise, a normalno ko **** narod!!!! mislim nije da hocu da vas izlecim, jer ne mogu, ali?
pozdrav