PODELA KOSOVA I METOHIJE

Schädel:
nego sta normalno da se izuvamo ispred vrata....A tko se ne izuva ???? Aaaaa zaboravio sam BGD-ani oni su posebna vrsta imate Persiske tepihe, ili Slovenacki parket, raznorazne dezene Kineskog PVC, a za ostale oblike i vrste te forme podnih rjesenja da ne pricam, samo gdje stavljate kaljave opanke da se suse ??? nakon toga i namazete lojem i brizljivo cuvate kao suvenir da vam zelja mine....O ljutim papricicama i kantama sa sirom ( ako vam uspje da se ogrebete ) pa serpe sa cvarcima breee ???

loj vi koristite u neogranicenim kolicinama.

Schädel:
nego sta normalno da se izuvamo ispred vrata....A tko se ne izuva ???? Aaaaa zaboravio sam BGD-ani oni su posebna vrsta imate Persiske tepihe, ili Slovenacki parket, raznorazne dezene Kineskog PVC, a za ostale oblike i vrste te forme podnih rjesenja da ne pricam, samo gdje stavljate kaljave opanke da se suse ??? nakon toga i namazete lojem i brizljivo cuvate kao suvenir da vam zelja mine....O ljutim papricicama i kantama sa sirom ( ako vam uspje da se ogrebete ) pa serpe sa cvarcima breee ???

Au Sacika gde ti ode iz BDG-a u opanke, malo si polipao one serpice sa cvarcima.Mogu da zamislim gde ti zivis kada taka komsiluk imas.Kod mene postoji prostorija za goste.Gosti mogu samo tu da ulaze i do kupatila normalno, sta ce mi u spavacu sobu npr. ili kuhinju.U toj prostoriji imam parket i okrugli kozni tepih nesto veci od precnika stola.Ugaonu garnituru za sedenje , fotelje.Odlicno je sve za odrzavanje.Kirbi usisivac to sve sredjuje.

iskander:
Uuuuhhhh evo i mene, isplatio sam opet neke radnike šiptare, rade ljudi u p.m, stvarno su vredni...

Nego, tako je brate Vuče, zašto mrzeti goreg od sebe, mržnja je opijum za dušu...

I jeftini su samo 5e, neprijatelj se ne mrzi, nego kad ces na kosovo doci ce milena i lucca da vide sliku i priliku tkz. savremenog siposa

Millena:
pre svega izuvanje je turski obicaj. da li si ti mozda video da se ameri izuvaju, nemci....ko se to izuva? kada nam dodju gosti normalno je da se ne izuvaju. sta, da jurim goste i da mu dajem papuce...svasta!!!!

Millence ti previse gledas filmove :lol: :lol: Kreni od sebe zar ti ulazis obuvena u stanu ??? nakon sto si setala po kisi,snjegu,prasini,blatu ???....i zar je cudno izuvanje obuce pred vratima kad su na sve strane tepisi bez obzira na vrijednost ???

vuk.k:
uglavnom jeste, a kad se oseca oseca se bas, nemoj molim te muka mi je

Secam se u SA zima je bila i odem do trafike da kupim razglednice zamislite mene lika 1997. kada se nije onaj lik slogirao :shock: .Kada je otvorio salterce od trafike a on se greje u nutra, pa kada me je zapahnuo onaj miris kada nisam pala unesvest :x i dan danas se secam

Schädel:
Millence ti previse gledas filmove :lol: :lol: Kreni od sebe zar ti ulazis obuvena u stanu ??? nakon sto si setala po kisi,snjegu,prasini,blatu ???....i zar je cudno izuvanje obuce pred vratima kad su na sve strane tepisi bez obzira na vrijednost ???

Pa dobro po takvom vremenu se izuvaju, imam ja i papuce za goste, to je jeftino 100 dinara par.Ja prva ne idem obuvena ( cipele, patike) imam papuce, ali ako je lepo vreme onda pustim ljude da se ne izuvaju, hocemo da kazemo da nije izuvanje pod moranje.

Lucca:
Secam se u SA zima je bila i odem do trafike da kupim razglednice zamislite mene lika 1997. kada se nije onaj lik slogirao :shock: .Kada je otvorio salterce od trafike a on se greje u nutra, pa kada me je zapahnuo onaj miris kada nisam pala unesvest :x i dan danas se secam
****** jel bas moras, najvise to mrzim, muka mi je, a i crknucu od smeha

ma gospodo!!!! zar toliko patite od te bolesti "MRZNJA", dajte prebolite tu bolest vec jednom. Verujte samo vama ce da skodi, a glavesinama(takozvani) , za njih je ovo samo biznis i nista vise, kako zaraditi vise, a normalno ko **** narod!!!! mislim nije da hocu da vas izlecim, jer ne mogu, ali?

a nije tako kako kazete, znate ustvari hocu reci znas Millena seljaci su seljaci, kod kosovara a i kod srba, nemozes traziti lux, oni su isti sto se tice toga, izvinjavam se pojedinima ali doslo je vreme pa emancipacija odradjuje svoje. Tako da, koliko ja znam a i vidim, albanci, kosovari, zive MNNOOGGOO dobro, a to je zato sto znaju, sigurno!!!
pa nemojte padati tako nisko u drustvu sa ovako vasim misljenjima, pocecu da mislim da ste jedni od takvih. a meni je nisko da samo razmisljam da diskutujem sa takvima.....
pozdrav
P.S. razmislite o tome molim vas, a kosovo je tu gde je, sa sobom ga jos niko nije mogo poneti.

Schädel:

a zasto ti meni stalno pricas o nekoj vrednosti. kod mene nije nista specijalno!!! evo sada cu ti lepo reci. ja kada dodjem kuci, kada je sneg, kisa, obrisem cipele ispred vrata i udjem u njima. nema tepiha kada se udje. e posle ih skinem, necu sedeti u cipelama u svojoj kuci. ali kada nam dodje neko to je druga stvar. moji to ne dozvoljavaju. zamisli da ima pocepane carape ili da mu smrde noge :lol:. jedino da poredjamo papuce pa da delimo.

Gizi:
ma gospodo!!!! zar toliko patite od te bolesti "MRZNJA", dajte prebolite tu bolest vec jednom. Verujte samo vama ce da skodi, a glavesinama(takozvani) , za njih je ovo samo biznis i nista vise, kako zaraditi vise, a normalno ko **** narod!!!! mislim nije da hocu da vas izlecim, jer ne mogu, ali?

a nije tako kako kazete, znate ustvari hocu reci znas Millena seljaci su seljaci, kod kosovara a i kod srba, nemozes traziti lux, oni su isti sto se tice toga, izvinjavam se pojedinima ali doslo je vreme pa emancipacija odradjuje svoje. Tako da, koliko ja znam a i vidim, albanci, kosovari, zive MNNOOGGOO dobro, a to je zato sto znaju, sigurno!!!
pa nemojte padati tako nisko u drustvu sa ovako vasim misljenjima, pocecu da mislim da ste jedni od takvih. a meni je nisko da samo razmisljam da diskutujem sa takvima.....
pozdrav
P.S. razmislite o tome molim vas, a kosovo je tu gde je, sa sobom ga jos niko nije mogo poneti.

Ljubim te u oko bre.E moj Gizi i ja sam ti tako duso pricala 6 meseci, ali ne vredi....ovo sada sto citas je zezanje, nema veza sa mrznjom.

Gizi:

pozdrav

niko ovde ne prica o mrznji. gde si to to procitao? pricamo o obicajima.

Millena:
Jeste li mislili na ovako nesto?

albfamily.gif

Millena:
pa ne prica se, o tome ja pricam, mislim mlatim nego kome.
vidis, devedesetih pa do negde 2004-2005, pogotove posle 99, bila je euforija po kosovu pa znas sta, ali, srecom, o cemu se divim ovom narodu (jer 99 znate i sami) prevazisli su tu euforiju mrznje, mislim na vecinu, pa ljudi cepaju napred kako sebi a i drugima olaksati i ulepsati zivot. pa cak i oni sto "smrde" sto je veliki uspeh.
zato to sto ovde pojedinci tvrde, ne moze se opisati drugacije nego mrznja prema nekom narodu, sto zalim sto cu morati da se ovako izrazim, ali to je bolest....a dok si bolestan za sta vredis?

Gizi:

pozdrav
Niko nikog ne mrzi jedini si lik sa kojim moze da se komunicira ka sa covekom, bojim se bices ignore od tvojih, i bez onog mnogo

Back