POD PLAŠTOM HUMANITARNOG APELA , B92 UGROŽAVA ZDRAVLJE NAŠE DECE !

Неко ХИТНО треба да однесе пакетић са играчкама у Градски завод за здравствену заштиту И ЗАТРАЖИ ХИТНО ИСПИТИВАЊЕ - или њима можда послати мејл. Ово је ужас!

Замислите само да се испостави да су играчке штетне по здравље деце - па неког стварно треба обесити на Теразијама!

pa to bi baš ti mogao.mislim..... imaš vremena, mislim ...to da vešaš na Terazijama:!:
a zamisli da se ispostavi da nisu štetne:?::?::?:

Та телевизија је, на жалост, доиста врло.. хм... субјективна. "Нагиње" на једну страну.

Али, онако доста увијено, и перфидно, тако да, није увек лако из прве запазити.

Али, заправо, то се уз само мало пажљивије слушање врло лако примети.

Ако то кажем ја, која, зна се, увек тежи објективности...

А, тек, ако то приметим, у ствари, доиста више слушањем из позадине, јер, како рекох, ТВ углавном уопште не гледам "активно"...

pa ne bi bilo loše da nekim, konkretnim primerom ( ne preopširnim) dokažeš tu perfidnost. onako,hm,uvijeno, naprosto, slušanjem iz pozadine, pa da nam "otvoriš oči" zapravo-doista pažljivo a objektivno

o boze, koji si ti glupan......

ajde molim te objasni kako su to zvog vb ugasena 3 mlada zivota?

Tako jer je mlađim punoletnicima koji su do tada živeli siromašno i anonimno dato pet minuta slave , brza kola i lažna slika veličine , bez ikakve odgovornosti ili nadzora , neodgovorno kao i uvek ...
"Veliki Brat te uvek gleda " , siroti Orvel , šta će se dogoditi ako neko napravi show po "Životinjskoj Farmi " ...

Tako jer je mlađim punoletnicima koji su do tada živeli siromašno i anonimno dato pet minuta slave , brza kola i lažna slika veličine , bez ikakve odgovornosti ili nadzora , neodgovorno kao i uvek ...
"Veliki Brat te uvek gleda " , siroti Orvel , šta će se dogoditi ako neko napravi show po "Životinjskoj Farmi " ...

jos jedan panglu....
sta je ovo samit?

jos jedan panglu....
sta je ovo samit?

Ako je to sve što imaš da kažeš , onda to sve govori o tebi ... :roll:
To što si mod na Krstarici ne znači da imaš licencu da sudiš o bilo čijom pameti ...
Ponašaš se kao impotentni tip koji u kafiću za šankom ,
vrti ključevima koji imaju znak nekog skupog automobila , jer to jedini način da privuče pažnju ...
U prenesenom smislu ova impotencija se odnosi na tvoju pamet , a umesto znaka na ključevima imaš znak moda , i iza njega se sakrivaš ....

Kad smo vec kod stetnih proizvoda hocu da podelim jednu informaciju sa vama. Naime, u juznoaftickoj republici za vreme aparthejda radile su dve fabrike koje su proizvodile sredstva za siroke potrosnje (donji ves, igracke, hemijske proizvode itd...) koje su izazivali sterilitet kod zena i bolesti uopste.

Sada opet kod nas... pitajte vase devojke, drugarice sta im kazu ginekolozi. Devojke se masovno razboljevaju od kojekakvih infekcija, gljivica i sta ti ja znam a sve to od kad je poceo uvoz raznih stranih ulozaka i slicnih proizvoda i njihovo besomucno reklamiranje.

Devojke se masovno razboljevaju od kojekakvih infekcija, gljivica i sta ti ja znam a sve to od kad je poceo uvoz raznih stranih ulozaka i slicnih proizvoda i njihovo besomucno reklamiranje.

vidis, vrlo je bitno KOJE uloske koristis.....i STA koristis....
normalno, paranoici poput eremite ce ti reci da u srbiji ne postoje originali.....
al onda lepo odes na sajt proizvodjaca i vidis ko je glavni distributer....
i gotova stvar....

Sada opet kod nas... pitajte vase devojke, drugarice sta im kazu ginekolozi. Devojke se masovno razboljevaju od kojekakvih infekcija, gljivica i sta ti ja znam a sve to od kad je poceo uvoz raznih stranih ulozaka i slicnih proizvoda i njihovo besomucno reklamiranje.

Bajo, kada ti i tvoji ortaci , budete naucili da treba da se plaknete ponekad, nece vam ribe imati ni gljivice , ni pecurke, ni mushrooms:D:D:D.........nema to veze sa uloscima, vec sa redovnim kupanjem;)

Pa imas skupstinu srbije , redovno.........sa sve majmunima, svinjama, kravama, magarcima i ostalom sitnom i krupnom stokom:D

Ма, то је увреда, за животиње, оне праве.

А и за Орвела, наравно. И његов књижевни опус.

Друга је прича, што га је живот одавно превазишао...

Back