Pod kojim uslovima ulazite u vezu?

meni je vazno samo da je lepa, da ima lepe grudi (ne one od 20kg):mrgreen:, da ima lepo oblikovanu zadnjucu, da ima lepu dugu kosu, da nije neka u onom stilu "JAO, LJUBAVI, JUCE SAM ISLA KOD PEDIKIRA, KOD MANIKIRA, ISLA SAM U SLOLARIJUM..."
msm sta ja da kazem na to??? "LJUBAVI JA SAM I DANAS I JUCE ISAO U WC DA *****M":hahaha:
ako ima neka koja ispunjava zahteve nek se javi na broj 06xxxxxxxx:mrgreen::mrgreen:

meni mozak ne tbera (treba):D
i msm nisam ja u WC radio drk-drk vec sam rekao KE*NjAM

Brate tebi treba ocigledno xD

pa msm ipak treba i malo mozga, znas cisto da kad pocnemo radnju, da me ne pita STA SAD:rotf:

Radnju xD..Nacekaces se ti xD

a ti volish te iskusne
shto znaju shta u koju rupu ide

+..Ovaj repjutejsn xD

@Tema

Zavisi :D

----------------
Now playing: Deep Purple - SOLDIER OF FORTUNE
via FoxyTunes

magic flower (avatar)

Učlanjen: 28.08.2008.
Pol: ženski
magic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnost

Podrazumevano Re: Pod kojim uslovima ulazite u vezu?
Citat:
Original postavio Chaty95 Pogledaj poruku
jedino je vazno da ga volim....
Smatram da ne mozes da ga volis onog momenta kad postanete par.
To se rodi vremenom.
Sem ako se ne poznajete od ranije, niste ranije bili zajedno pa takva vrsta ljubavi postoji od ranije.
Sva ova proseravanja omladine da ga/je voli posle 3 dana veze su sranje.

A fizička privlačnost? I to može da vezuje. (opaa) :mrgreen:
Pa naravno, al' sve je to suplja tikva. Ako cemo tako da gledamo, onda je meni prihvatljiv fantastican broj devojaka. Svaka koja se nalazi u nekim okvirima normalne proprocije ljudskog tela i lika, plus/minus neka moja tolerancija (koja istini za volju i nije bas velika :mrgreen: ), moze da dodje u obzir.
Al' da je sistem tako prost, ja bih dosad bio N puta ozenjen i isto toliko razveden covek.

magic flower (avatar)

Učlanjen: 28.08.2008.
Pol: ženski
magic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnostmagic flower ima svetlu budućnost

Podrazumevano Re: Pod kojim uslovima ulazite u vezu?
Citat:
Original postavio Chaty95 Pogledaj poruku
jedino je vazno da ga volim....
Smatram da ne mozes da ga volis onog momenta kad postanete par.
To se rodi vremenom.
Sem ako se ne poznajete od ranije, niste ranije bili zajedno pa takva vrsta ljubavi postoji od ranije.
Sva ova proseravanja omladine da ga/je voli posle 3 dana veze su sranje.

Sta si ovo sve kopirala/citirala? :D
Kao sto sam rekla, sem ako se ne poznajete od ranije, ali i tu ima razlicitih odnosa.
Ne mogu da se udubljujem u pricu o tome, nisam raspolozena. ;)

Nevezano za tebe, i dalje stojim iza svog komentara o tome kako volis nekoga posle 3 dana veze, a fakticki ga i ne poznajes.
Opet da naglasim, postoje razlicite okolnosti koje donekle navedoh u prethodnom postu.

Wow, koji si djavo sve to ispisala? Imas li podatke za flower da li je udata, koliko dece ima i sl?:lol:

Mozda ima.
Sve u svemu, zamolila bih je da ih ne iznosi ovde. :rumenko:

meni je vazno samo da je lepa, da ima lepe grudi (ne one od 20kg):mrgreen:, da ima lepo oblikovanu zadnjucu, da ima lepu dugu kosu, da nije neka u onom stilu "JAO, LJUBAVI, JUCE SAM ISLA KOD PEDIKIRA, KOD MANIKIRA, ISLA SAM U SLOLARIJUM..."
msm sta ja da kazem na to??? "LJUBAVI JA SAM I DANAS I JUCE ISAO U WC DA *****M":hahaha:
ako ima neka koja ispunjava zahteve nek se javi na broj 06xxxxxxxx:mrgreen::mrgreen:

ccc
Pa-sa-tim-fizickim-opisom...sve-ce-da-ti-pricaju-o-pedikiru...i-ostalim-sranjima...:roll:

Back