savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 25.958
Тужи их.Jel to moj problem? Jeste. Jesam li nezadovoljan? Jesam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тужи их.Jel to moj problem? Jeste. Jesam li nezadovoljan? Jesam.
Мало је 32 гб за 2022 годину.To se zove obmana kupaca da ne kažem prevara. Kupiš NOV telefon u radnji sa garancijom a već po izlasku iz radnje tel kuka kako mu fali memorije. Dok nisi izbrojao pare 3/32 gb memorije je super a već sutradan nije trebao si da daš 1000 evra.
Potpuno normalno Pa svw lwpo radi kas je novo Moj je počeo da brljavi gosinu i 3 meseeca posle. Samo usted razgovora redtsrtune sistem. Kad sam probao svw moguće opcije-fabričkii reset, itd itd.- bio sam uporan i ppsle par puta dobio movac nazad. Iako trebaju konjski živci izboriti se s njima priznajem.Telefon je prva tri meseca radio kako treba baš zanimljivo?!??
Lepo radi pardon, i restartuje sistem. Kad kucas s telefona i to usput jbg tako ispadne.Potpuno normalno Pa svw lwpo radi kas je novo Moj je počeo da brljavi gosinu i 3 meseeca posle. Samo usted razgovora redtsrtune sistem. Kad sam probao svw moguće opcije-fabričkii reset, itd itd.- bio sam uporan i ppsle par puta dobio movac nazad. Iako trebaju konjski živci izboriti se s njima priznajem.
128 je taman. Vise mislim da nema. Uvek u svaki moze sd kartica do 512 i cak do 1 tb, pa sve stavljas tamo. Ne treba da imas razne cloud apps i bezbedno je kad ti mob crkne.Da sam uzo sa 64 opet bi rekli malo. Da ima 128 opet malo trgovcima stalno mslo.
Ja sam to sve prošao i preživeo, sve te bagove i raspade. Ugl tel ima foru da periodično maltretira vlasnika. Nisam sadista ali mi je bilo zanimljivo da ga prejebbem. Pre oko mesec dana je počeo da gubi mrežu. Sve češće i češće, sve duže i na kraju šta? Prestao je to da radi. Zato i kažem da se kinezi zajebbavaju sa ovim telefonima!Lepo radi pardon, i restartuje sistem. Kad kucas s telefona i to usput jbg tako ispadne.
Pa stavi sve na karticu, nju lako izvadis kad menjas telefon...Imam 32 gb karticu ali je prazna jer stvarno ne koristim tel, viber prebacujem na karticu, fotke automatski. Možda da uzmem veću iako je ova skoro prazna? (Navlačim trgovce da me posavetuju)![]()
Pozdrav,Dobro vece, zadesio mi se problem sa Poco X3 Pro dok sam bio na YouTube ekran mi odjednom postao sav beo i telefon mi se ugasio ,posle sam ga upalio i radio je normalno i ponovo se isto desilo, u sat vremena sve cesce i cesce. Poslednji put kad se ugasio vise nisam mogao da ga upalim, i kad ga stavim na punjac ne upali se lampica da se puni.
Telefon sam poslao na servis posto je u garanciji , ali me zanima ako je neko imao isti problem sta je.
Hvala unapred
Pogledajte prilog 1260965