poco x3 pro

Telefon je prva tri meseca radio kako treba baš zanimljivo?!??
Potpuno normalno Pa svw lwpo radi kas je novo Moj je počeo da brljavi gosinu i 3 meseeca posle. Samo usted razgovora redtsrtune sistem. Kad sam probao svw moguće opcije-fabričkii reset, itd itd.- bio sam uporan i ppsle par puta dobio movac nazad. Iako trebaju konjski živci izboriti se s njima priznajem.

Potpuno normalno Pa svw lwpo radi kas je novo Moj je počeo da brljavi gosinu i 3 meseeca posle. Samo usted razgovora redtsrtune sistem. Kad sam probao svw moguće opcije-fabričkii reset, itd itd.- bio sam uporan i ppsle par puta dobio movac nazad. Iako trebaju konjski živci izboriti se s njima priznajem.
Lepo radi pardon, i restartuje sistem. Kad kucas s telefona i to usput jbg tako ispadne.

Lepo radi pardon, i restartuje sistem. Kad kucas s telefona i to usput jbg tako ispadne.
Ja sam to sve prošao i preživeo, sve te bagove i raspade. Ugl tel ima foru da periodično maltretira vlasnika. Nisam sadista ali mi je bilo zanimljivo da ga prejebbem. Pre oko mesec dana je počeo da gubi mrežu. Sve češće i češće, sve duže i na kraju šta? Prestao je to da radi. Zato i kažem da se kinezi zajebbavaju sa ovim telefonima!

Pa sve je na kartici od prvog trenutka čak i mape od navigacije bukvalno sve je podešeno da ide na karticu. Ali to nešto malo bedne kineske memorije curi iz dana u dan. Kršomi samo kucka.

Dobro vece, zadesio mi se problem sa Poco X3 Pro dok sam bio na YouTube ekran mi odjednom postao sav beo i telefon mi se ugasio ,posle sam ga upalio i radio je normalno i ponovo se isto desilo, u sat vremena sve cesce i cesce. Poslednji put kad se ugasio vise nisam mogao da ga upalim, i kad ga stavim na punjac ne upali se lampica da se puni.
Telefon sam poslao na servis posto je u garanciji , ali me zanima ako je neko imao isti problem sta je.
Hvala unapred :)
Pogledajte prilog 1260965
Pozdrav,
jeste na kraju uspjeli spasiti mobitel? upravo danas mi se to dogodilo nakon što sam poslala poruku na whatsappu ekran se zabijelio i mobitel se ugasio, nakon 10 minuta upalio se, ponovno sam odgovorila na poruku i opet se zabijelio i ugasio i od tada vise ne reagia na ništa. :( baterija je bila na 95%. Nije mi do mobitela, želim samo spasiti slike i videe od djece, veliku većinu sam uspjela prije prebaciti na hard, ali ostalo je jos oko 5000 slika i videa koje nisam stigla prebaciti na hard .. :(

Back