Почиње-убијен српски брачни пар недалеко од Косовске Каменице

7. Реформски телетабис декларативно под-једнако жали све жртве. Међутим,
његове реакције на жртве варирају у зависности од националности жртве и
националности преступника. Тако је за њега Сребреница ако не најважнија
тачка на планети, онда сигирно “симбол ратова деведесетих”. Ако некада и
помене српске жртве то је онда само хладна констатација (без епитета за
починиоце или су они много блажи него да су починиоци Срби). Даље, ако се
крене у расправу, његови коментари ће увек садржавати фамозно АЛИ и ићи ће
на “смиривање страсти”, а даљим током расправе и на вређање оних који не
желе да забораве српске жртве. Посебно је нетрпељив према онима који не
заборављају Србе настрадале од америчке или нек друге “хуманитарне” руке.

http://www.vecnavatra.com/esej/Teletabis.pdf

to je to!:ok:
:klap::klap::klap:

Prirodna smrt?,los vic.

Zaista nisam mislila da branim nikoga ni da pricam viceve ali sam oterala od sebe najruznije misli jer ne zelim da osudjujem i mrzim bez dokaza i to sad u vreme posta. Sa druge strane zelela sam i zbog tih nasih ljudi da su imali sto mirniji kraj kad im je vec zivot tamo sigurno bio tezak.
Zanemarenih staraca ima svugde, ne samo na Kosovu i previse toga im zameram tako da na nebrigu o starim i ne pomisljam.
Izvinjavam se jos jednom ako je delovalo da umanjujem zlocin ili branim zlocince.

Zaista nisam mislila da branim nikoga ni da pricam viceve ali sam oterala od sebe najruznije misli jer ne zelim da osudjujem i mrzim bez dokaza i to sad u vreme posta. Sa druge strane zelela sam i zbog tih nasih ljudi da su imali sto mirniji kraj kad im je vec zivot tamo sigurno bio tezak.
Zanemarenih staraca ima svugde, ne samo na Kosovu i previse toga im zameram tako da na nebrigu o starim i ne pomisljam.
Izvinjavam se jos jednom ako je delovalo da umanjujem zlocin ili branim zlocince.

Ne naprotiv ,nije bilo prozivanje.Jednostavno sam se nadovezao na vas post jer je jedini razuman na ovoj zalosnoj temi

Ne znam jer nisam bila tamo. Ne znas ni ti.
Verovatno su bili Siptari jer ih ima mnogo vise nego Srba a pritom Srbi nemaju mogucnost kretanja da bi isli okolo i ubijali. Naravno da to najstrozije osudjujem ali necu da bacam hejt dok ih ne pohvataju da vidimo ko je to bio. Mozda su ih ubili iz nekog desetog razloga. Bas mi ne ide da etnicki ciste penzionere koji svejedno nece dugo ziveti - osim ako su jako glupi ili jako primitivni.

srbi tamo se krechu slobodno peshke i motornim vozilima.motorna vozila su im pretezhno sa starim registrarskim tablicama i tablicama iz srbije.
ako se to stvarno desilo,onda je za svaku osudu,medjutim ja sam pretrazhio po novinama i nigde nema tako neshto.prejudicirati ko je izvrshilac,mislim da nije pametno.a shta ako bude obratno? kriminalaca i lopova ima svugde i medju srbima ima takvih koji che iz koristoljubla ubijati i pljachkati.
da sachekamo :ok:

srbi tamo se krechu slobodno peshke i motornim vozilima.motorna vozila su im pretezhno sa starim registrarskim tablicama i tablicama iz srbije.
ako se to stvarno desilo,onda je za svaku osudu,medjutim ja sam pretrazhio po novinama i nigde nema tako neshto.prejudicirati ko je izvrshilac,mislim da nije pametno.a shta ako bude obratno? kriminalaca i lopova ima svugde i medju srbima ima takvih koji che iz koristoljubla ubijati i pljachkati.
da sachekamo :ok:

he,he,da sacekamo...............smesno...........pa evo mi cekamo i cekamo,sve ove silne godine............nista drugo ni ne radimo,samo cekamo.............cekamo i izvestaj od 17.marta,cini mi se bese................nema krivaca.............i eto,mi i dalje cekamo

he,he,da sacekamo...............smesno...........pa evo mi cekamo i cekamo,sve ove silne godine............nista drugo ni ne radimo,samo cekamo.............cekamo i izvestaj od 17.marta,cini mi se bese................nema krivaca.............i eto,mi i dalje cekamo

onda zhuri i dezinformishi javnost.:ok:

Жао ми је јадних људи. Остали су потпуно без заштите.
Сад је борба за сваког преосталог Србина да издржи и опстане на том подручју, јер су времена све тежа.

Нека им је милостиви Господ у помоћи у оваквим бурним временима.

sada sam procitao vest, na zalost ne mogu da nadjem nista o ovome kod nas.
kao sto rekoh, vesti cesto veoma kasne, i kada o necemu procitam kod nas, to je vec takoreci bajata vest.
nije da ne verujem da su ljudi pronadjeni mrtvi, ali razlog ili pocinioc se kod vas uvek zna.

A je li nemamo razlog?! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Жао ми је јадних људи. Остали су потпуно без заштите.
Сад је борба за сваког преосталог Србина да издржи и опстане на том подручју, јер су времена све тежа.

Нека им је милостиви Господ у помоћи у оваквим бурним временима.

neka im je Bog na pomoci

vest od pre par sata sa blic-a

Dvoje staraca nađeno mrtvo
Blic - Pre 4 sata

KOSOVSKA KAMENICA - Beživotna tela bračnog para Stanice (74) i Stanka (77) Bogdanović nađena su juče u njihovom domu u selu Kriljevo kod Kosovske Kamenice.

- Njihove komšije prijavile su da su Bogdanoviće u kući zatekli mrtve. Odmah nakon dojave, istražna jedinica kosovske policije sa lekarima izašla je na uviđaj i prema prvim nalazima, dvoje staraca umrlo je prirodnom smrću - izjavio je za "Blic" portparol kosovske policije za regiju Gnjilane Ismet Ašani. On kaže i da će obdukcijom biti utvrđeno tačno vreme i uzrok smrti. Bogdanovići su živeli potpuno sami u izolovanom delu sela Kriljevo, a niko ih nije video poslednjih nedelju dana.

Tela Stanice i Stanka prebačena su na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

- Međunarodni patolog, koji je izvršio prvi pregled, obavestio nas je da na telima žrtava nema nasilja i da pretpostavlja da je u pitanju prirodna smrt - kaže Ašani.

Prvi su na lice mesta izašli francuski policajci, koji su, prema tvrđenju Srba, očevidaca uviđaja, izrazili sumnju da je u pitanju dvostruko ubistvo i da, kako tvrdi izvor "Blica", teorijom o prirodnoj smrti kosovska policija nastoji da prikrije tragove zločina.

Potpredsednik opštine Kosovska Kamenica Nebojša Simić
kaže da su bračni par Bogdanović bili jedino dvoje Srba u albanskom selu Kriljevo na dvadesetom kilometru od Kamenice prema Rudniku Strezovce.

- Pre sedam dana kod mene je bio Stanko. Požalio mi se da mu je supruga teško bolesna i da ne ustaje iz kreveta. Živeli su isključivo od pomoći Crvenog krsta i onoga što im daju komšije Albanci - kaže Simić, iznoseći pretpostavku da je starica umrla, a da je Stanko potom sam sebi presudio.

Smrt Bogdanovića unela je veliko uznemirenje kod preostalih stotinak Srba u brdsko-planinskom delu Kosovske Kamenice. Oni su juče od opštinskih vlasti i kosovske policije zatražili da obiđu sva staračka domaćinstva i preduzmu mere njihove zaštite.

Back