Migranti pucali na policiju kod Šida, jedan od njih ubijen

Okupirali volane u gsb a ti si protiv njih? Rade po pekarama, radnjama, voze glovo i volt, čiste... Idu na VUČIĆEVE mitinge... Sutra će da te leče i uče ti decu a ti protiv njih? 🤔
Ja jesam za to da dodje neko da se skoluje ovde, pa i da ostane, imali smo takve strucnjake ranije, ali ne mogu migranti da zamene narod, kao sto se to pokusava u Nemackoj.

To je Sorosev projekat i protiv toga sam.

Ja jesam za to da dodje neko da se skoluje ovde, pa i da ostane, imali smo takve strucnjake ranije, ali ne mogu migranti da zamene narod, kao sto se to pokusava u Nemackoj.

To je Sorosev projekat i protiv toga sam.
1748139887094.png

Iregularni migranti šta to znači? Da nisu migranti nego vanzemaljci? 🤔
bitno je da nisu teroristi, da se sns glasaci ne dosete, pa kako, pa zasto, evo kerci se cudi, odakle oni u srbiji, odakle im oruzje, kada aljek i sekta tvrdi da su studenti teroristi, zar ne bi onda trevali studenti da pucaju po policiji, ili makar po iredenti, a ne neki sto zidaju po dedinju

Ljudi nisu retardirani, sistem je retardiran.

A mnogi, da izbegnu cekanje kod lekara narocito u BG, idu nocu po Urgantnom ne bi li "skratili postupak", e sad ima vaznih stvari gde ovi moraju da reaguju, ali ako nisu toliko hitne, zaista je obicaj i pravilo da se obrate lekaru koji im je to namestio i koji ih vodi, dakle na VMA.

Ne posnajes dovoljno zdravstveni sistem, ne kazem da je odlicno uredjen,naprotiv, i ljudi zato probegavaju "krivinama" ali nisu ljudi retardirani nego sistem, a ima i mnogo bezobraznih koji ma kakav da je sistem jednostavno "hvataju krivine" i zele sve preko reda. I to cak i kad ima mnogo opravdanijih slucajeva od njih, oni idu pa idu, briga ih. Opet kazem, narocito u BG to rade, Urgentni im je "zamena" za sve.
Na VMA te ne vode ako si civil.

Nego se vracas kod svog lekara opste prakse pa te on salje u Kliniciki ili gde god.

I za prelome uvek ides kod drugog lekara.

I da ti se desi ponedeljkom i cetvrtkom kad je Banjica dezurna, ici ces posle na kontrolu ali kod drugog lekara ne kod onog koji te je pregledao i stavio gips.

Njega vise ne vidis u zivotu.

Tako da to objasnjenje je besmisleno.

A ovi iz Urgentnog salju na ortopediju klinickog koja radi samo pre podne ako se dobro secam.

I za sve ti jos treba uput iz doma zdravlja.

Na VMA te ne vode ako si civil.

Nego se vracas kod svog lekara opste prakse pa te on salje u Kliniciki ili gde god.

I za prelome uvek ides kod drugog lekara.

I da ti se desi ponedeljkom i cetvrtkom kad je Banjica dezurna, ici ces posle na kontrolu ali kod drugog lekara ne kod onog koji te je pregledao i stavio gips.

Njega vise ne vidis u zivotu.

Tako da to objasnjenje je besmisleno.

A ovi iz Urgentnog salju na ortopediju klinickog koja radi samo pre podne ako se dobro secam.

I za sve ti jos treba uput iz doma zdravlja.
Pa tako je svuda. Ja sam rekla da je taj sistem los i spor, i da zato ljudi pribegavaju ovakvim stvarima (dovijaju se, odlaze u urgentni), ali nije sve za urgentni.

Konkreno za VMA nisam ja napisala, nego korisnik, a ja i ne znam kako se u BG to rasporedjuje, pa sam samo po inerciji tako napisala. Moguce da je mislio na Banjicu ustvari.

Ako ima jednom uput za nekog specijalistu, on bi trebao da vazi bar 6 meseci, bas da se ovakve situacije ne bi dogadjale, nego da lepo ujutru odes kod drugog ortopeda ili svog, a ne da ides po domovima zdravlja za jos jedan uput. Ne moze da ruka zagnoji preko noci i za sat vremena, znaci moze da se saceka do jutra. Hocu reci, mozda je taj slucaj i opravdan, ne moze ovako preko tvita da se zakljuci, ali znam dosta ljudi koji ide u urgentni i kad nema hitne potrebe u nadi da izbegne cekanje na tu zdravstvenu :administraciju": i upute. Rauzmm ih, i ja sam jednom tako morala, ali bas morala, i isto nisam dobila nikakav tretman, ali u mom gradu je to iz drugog razloga, zato sto postoje 2 hirurgije i jedni na druge prebacuju posao. Umedjuvremenu je cista kod mene sama istekla i lecila sam se bapskim lekovima, jer od bolova nisam mogla ni da idem po taj uput, a kamoli da cekam, tj. otisla sam i kratko cekala, nisam izdrzala dalje i vratila se kuci.

Zato kazem da je najpre zdr. sistem retardiran, a tek onda i ljudi ali samo poneki koji zloupotrebljavaju taj sstem i kad objektivno nije hitno.

Back