Počinje Treći svetski rat, a mi tripujemo srpske ustanke

Potpuno besmisleni udbaski spin i narativ.

SNS-Vucic teroristicku mafijasku bandu treba smeniti bez obzira bilo kakav da je ekonomski i politicki program onog ko ih smenjuje.

Ne razumem kakvo joj je pitanje, kakav je program onog ko zeli da smeni fasisticke mafijase, reketase i ubice?

Je li su sendvicari tako svojevremeno pitali sta ce da se desi kada nacisti ne budu vise vlast?

Koje besmislenosti, zna li ona sta SNS mafijasi rade po gradovima Srbije svakodnevno?

Režim na vlasti krade i vara sve u 16, kao da sutra ne postoji, rasprodali zemlju i zadužili nam čukun unučiće

Botovi botuju i brane mafiju na vlasti

Kada neko kaže ljudi daj da menjamo ove unakaziše ih oni postavljaju pitanje "a kakav je vaš program u slučaju 3. sv. rata"

Pošto ja prosto ne mogu da verujem da neko može biti toliko poremećen i izmešten iz ose simetrije ostaje zaključak da to sasvim namerno rade i zaluđuju narod. Zaključak je da ih treba ignorisati

Znaci, SNS mafijasi se nadaju da ce ih Treci Svetski Rat spreciti da robijaju? :think:

Pa realno jedino ww3 ili tako neka globalna katastrofa može da stiša pobunu u Srbiji i da sačuva naprednjake na vlasti još neko vreme, jer u tom slučaju onda sve gubi smisao i svako bi gledao samo da nekako sačuva živu glavu, ali sve dok živimo u koliko toliko normalnim i mirnodopskim uslovima mislim da ništa ne može da stiša opštenarodni bunt niti ima načina da se stvari vrate na staro i u stanje u kakvom su bili pre recimo godinu ili dve dana.

Ovo kaže Ljilja Smajlović.

Koji je vaš komentar?

Док србију АВ води,
а вас 1 000 000 лојалних следи
Србија је непобедива

1059630_147362-unnamed-2025-07-03t223450469-f_f.webp

Potpuno besmisleni udbaski spin i narativ.

SNS-Vucic teroristicku mafijasku bandu treba smeniti bez obzira bilo kakav da je ekonomski i politicki program onog ko ih smenjuje.

Ne razumem kakvo joj je pitanje, kakav je program onog ko zeli da smeni fasisticke mafijase, reketase i ubice?

Je li su sendvicari tako svojevremeno pitali sta ce da se desi kada nacisti ne budu vise vlast?

Koje besmislenosti, zna li ona sta SNS mafijasi rade po gradovima Srbije svakodnevno?
Ali stvarno...
Šta će biti ako najgoreg, najpoganijeg paščeta više ne bude na vlasti... :roll:
Pa biće smak sveta verovatno, sve će nestati u 3.s.r.

Back