Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одбор за равноправност полова осудио је јуче обраћање Томислава Николића, лидера СНС, на седници парламента 13. фебруара, када је говорио о посланици СРС Гордани Поп-Лазић.
Од 12 чланова одбора, од којих су већина њих из редова ДС и СРС, одлучили су да је Николић увредио посланицу радикала, али и да она није увредила њега када је вређала његову породицу и оптуживала га да има ванбрачну децу.
Николић је тада рекао да је Поп-Лазићка „као страшило дигла увис и руке и ноге", што је изазвало бурне реакције код посланице радикала.
Поп-Лазићка је тада рекла да је она удовица и да је такве оптужбе тешко погађају.
У писму одбору Томислав Николић је навео да је погрешно реаговао, и затражио да се у стенограмима од септембра 2008. до данас прочитају делови о увредама које су на његов рачун износиле посланице радикала Гордана Поп-Лазић, Вјерица Радета, Наташа Јовановић и Елена Божић-Талијан.
Писмо одбору назвао је елементима његове одбране и затражио да то скупштинско тело осуди и забрани сваку врсту дискриминације.
- Не видим да сам било шта погрешио, на телевизијском снимку се види да је тада подигла руке и ноге увис. Можда сам ја непримерено реаговао, али Гордана Поп-Лазић је мене са те исте говорнице називала свакаквим именима, рекла да сам „псето" и да имам ванбрачну децу, чиме је директно угрозила и мене и моју породицу - казао је Николић.
Лидер напредњака је одбору доставио 176 страница извода из стенограма, где се види на које су све начине посланице радикала вређале њега и његову породицу. Он је још додао да не зна да ли би на исти начин реаговао да се ситуација понови.
Одбор је апеловао на све посланике да се са уважавањем односе једни према другима са становишта равноправности полова и та одлука, за коју су гласали сви присутни чланови осим посланика Напред Србијо, биће достављена парламенту да се са њом упознају сви посланици.
Е. П.

http://www.pravda.rs/dogadjaji/7500/sheshe-i-tadi-osudili-nikolia

Текст је преузет из Правде па самим тим звучи одвратно, претенциозно и навијачки у корист Николића али сам га намерно поставила да се види да његови испади и некултура ипак не пролазе некажњено и да је Административни одбор у коме седе чланови свих посланичких група ипак препознао ко ту кога вређа и малтретира и казнио правог кривца а не жртву која се само јако добро брани. :klap: Све у свему, и Тома је џаба кречио и само нека настави да је прозива, сигурна сам да ћемо чути и детаљан наставак приче о ванбрачној деци а онда га ништа неће опрати :brus: И стварно је јадно и бедно да сада подноси пријаве на 176 страница о наводним увредама од пре пар месеци. Зашто се није жалио чим је то изречено? Па он је критиковао Гордану јер је плакала 2 сата након што је извређао а он се жали са пар месеци закашњења, само зато што се она жалила на њега. Где је ту логика? :dash:

Охохо,.
тоооооо,...........значи,...креће..... "стриптиз"!
Знала сам ја, чим крене прича о изборима,..ето нама Томе,..

са својим "стриптизом"...
4.gif

.

O Nikolicevoj deci najvise "brinu" onE koje svoju nemaju.
Tako da je prilicno odvratno, a ja kazem: Neka je dece sto vise u Srbiji - bracna ili vanbracna, neka su ziva i zdrava!

<Интересантно.
како сам и говорио да радикали служе Жутима да праве димну завесу.
Скупштина ће да усвоји Антихристов закон, али Радикали ће да причају о Томиној ванбрачној деци. То им је главно.

Тако су били Слобине слуге тако и Ботине.

<Интересантно.
Скупштина ће да усвоји Антихристов закон, али Радикали ће да причају о Томиној ванбрачној деци. То им је главно.

Tako ce i zavrsiti, i sluge kad gazdi dosade, dobiju shut kartu!

Tako da je prilicno odvratno, a ja kazem: Neka je dece sto vise u Srbiji - bracna ili vanbracna, neka su ziva i zdrava!

Od svih jadnica, najjadnija je ipak ona Dusanka sa dva prezimena (zaboravila sam oba), od tezine sminke jedva da oci drzi otvorene, a tekst koji joj napisu ne ume da procita!
E, i takva ce (kao i ostale) da vrse popis Nikoliceve dece!

Немам ја ништа против деце, ничије!
Она су нешто нејлепше на овоме свету, ....највеће благо....,
али деци треба омогућити услове да живе (да имају шта да једу, да имају
где да спавају,....треба им понајвише љубав и доказ родитеља да су
ЖЕЉЕНА...)........:think::think::think:

.

Ево тек сад видим, Кисела - у праву си сасвим за све. Стриптиз је и даље тек на почетку, најбољи део следи ;) Како је лепо и лако обећавати туђој деци лагодан живот а да се притом стидиш свог сопственог и кријеш га. А ти *Биљо* можеш мало и да се запиташ над својим речима. Особа која нема деце свакако није неподобна да се бави политиком (барем мени када сам ушла у то нико није рекао да је неопходно бити родитељ) али особа која је спремна да направи дете и о томе ћути свакако нема морални квалитет да нам било шта прича.

Ево тек сад видим, Кисела - у праву си сасвим за све. Стриптиз је и даље тек на почетку, најбољи део следи ;) Како је лепо и лако обећавати туђој деци лагодан живот а да се притом стидиш свог сопственог и кријеш га. А ти *Биљо* можеш мало и да се запиташ над својим речима. Особа која нема деце свакако није неподобна да се бави политиком (барем мени када сам ушла у то нико није рекао да је неопходно бити родитељ) али особа која је спремна да направи дете и о томе ћути свакако нема морални квалитет да нам било шта прича.

...Једва чекам тај "најбољи" део његовог "стриптиза":hahaha:

.

Bravo,Biljka:ok:Odma da se glasa da se ciganima dodele kuće od po sto kvadrata svakom paru za početak...Posle da im se dozvoli da se šire...Znaš šta bre uradiše pvi tvoji radikali u Zemunu...Koja ciganmala...Oni Cigani što su živeli u Zemunu pre drugog svetskog rata su bili iole civilizovaniji...Ovo sad...:think:S koca i sa konopca,predvođeni nekim ratnim profiterom ''Damjanovićem'' tako nešto:think:...Ne znaju da pišu,da govora ali glasaju za Crvene...Zemun je doživeo takav pad ovih 10 ak godina...Ali,vidi se svetlo u tunelu...Biće Zemun opet civilizovan i građanski:)
<Интересантно.

Pa vi ste sa ovim što ti napisao ispali gori od radikala...Što se kaže poturica gora od turčina:eek:Radikali su JEDINE sluge srpskih neprijatelja,od Hrvata do Amerikanaca...Vi se postarajte da stvarno budete drugačiji,a ne da se samo šminkate drugom maskarom:per:

Стриптиз се наставља. Овај пут је мало јаднији него иначе, већ ми је и жао :sad2::lol:

INTERVJU, Tomislav Nikolić, predsednik SNS
ŠEŠELJ NAREDIO UBISTVO SRS!

Šešelj je direktno iz Haga naredio da Srpska radikalna stranka izvrši samoubistvo, znam ih ja dobro! Isto je pokušao da uradi sa mnom u maju prošle godine kada sam napustio stranku, i sada to radi ponovo

[Vlast je razmazila radikale... Tomislav Nikolić]
Vlast je razmazila radikale... Tomislav Nikolić

Vlast je razmazila radikale... Tomislav Nikolić

Predsednik Srpske napredne stranke kaže za Press da mu je ispod časti da odgovora na optužbe Gordane Pop-Lazić, koja ga je upravo u našem listu nazvala „umnim bolesnikom i političkim monstrumom"! Umesto toga, Nikolić postavlja sledeću dijagnozu kao odgovor zašto se poslanici SRS ponašaju tako agresivno: samoubistvo stranke po direktnom nalogu Vojislava Šešelja iz Haga!

- Ispod mog dostojanstva, i dostojanstva vašeg lista, jeste da odgovaram na optužbe i kletve Gordane Pop-Lazić. O njoj neću reći ništa loše. Ali me zanima, ako je neko umni bolesnik i monstrum, kako je ona mene okarakterisala, zašto je godinama bila sa mnom u stranci, zašto smo se privatno i porodično družili? Zato sam uveren da je ovde na delu samoubistvo SRS-a, koje diktira direktno Vojislav Šešelj iz Haga. Verujte, znam ih ja dobro. Isto je pokušao da uradi i sa mnom u maju prošle godine, a evo, sada radi to ponovo.

Zašto bi neko, pa i Vojislav Šešelj, uništio svoju stranku? Zašto bi sam sebe uništio?

- Verujem da za to postoje dva razloga. Prvo, idu izbori, lokalni u Voždovcu i Zemunu, a kako stvari stoje, nisu daleko ni vanredni parlamentarni izbori. I Šešelj ovakvim ponašanjem radikala u Skupštini i javnosti unapred pravi alibi za poraz na izborima, jer znam da se on nikad ne bi tako lako odrekao blagodeti skupštinske govornice i TV prenosa. A kad izgube, onda će reći da su poraženi zbog toga što ih je vlast izbacila iz Skupštine i što ih nije bilo u medijima. A drugi razlog je taj što je možda shvatio ko su i kakvi oni kojima je ostavio stranku na čuvanje. Trećeg nema!

Da li je stvarno normalno da Skupština Srbije radi bez najveće opozicione stranke?

- Naravno da nije. Skupština će raditi normalno dok ne isteknu kazne radikalima, a onda ćemo videti šta će se dešavati. Mada, ne bih se iznenadio da poslanici radikala, kada im isteknu kazne, počnu u parlamentu da se ponašaju kao naprednjaci. To vidim i na osnovu toga što su u sali ostavili samo jednu poslanicu, koja govori u njihovo ime.

Vi govorite o Marini Raguš, ko je ona?

- To je vrlo zanimljivo. Marina Raguš je ključna veza između haškog tužilaštva, sekretarijata Tribunala, Vojislava Šešelja i stranke. Ona je dobila zadatak da u parlamentu govori i ponaša se kao da je član naprednjaka. Ona ima zadatak da diskutuje o zakonima, ali bez mnogo politikanstva, i da to radi jednim normalnim rečnikom, bez teških reči. Ona treba da pokaže kako su radikali u stvari pametni i fini, ali ih je ovaj režim kaznio i izbacio. Ali, mene mnogo više od toga šta se dešava kod radikala zanima stanje u državi, jer je Vlada izgubila kompas i svaki dan izmišlja, pa povlači neke mere štednje. A vreme gubimo, situacija je sve lošija.

Da se vratimo na Skupštinu. Vi ste, komentarišući ponašanje radikala, rekli da vas je sramota što ste poslanik? Zašto, kad niste s njima?

- Sramota me je da gledam šta se pravi od parlamenta. Potpuno su suluda objašnjenja radikala da im se ne sviđa mesto gde treba da sede i da zbog toga lupaju o klupe, pevaju, galame i ne dozvoljavaju da se održi sednica za koju građani Srbije plaćaju pet miliona. Ali, za to je kriva i vladajuća većina, pre svih predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović. Ona im je mesecima tolerisala i dopuštala da se tako ponašaju. Naročito u vreme kada je vlast pregovarala sa radikalima oko usvajanja budžeta, kada su se Ivica Dačić i Vojislav Šešelj intenzivno čuli telefonom i kad su mene i Jorgovanku Tabaković smenjivali sa čela skupštinskih odbora.

Verujete li da će lokalni izbori u Zemunu biti i konačni politički obračun naprednjaka i radikala?

- Na izborima u Zemunu očekujem veliku borbu između SNS i Demokratske stranke, jer radikali nisu više glavni igrači. Meni je Zemun važan, ali su mi važne i sve druge opštine u Srbiji. Svaki građanin mi je važan. Radikali su od nas izgubili i u Hrtkovcima, a Šešelj je zbog Hrtkovaca u Hagu! Kad govorimo o Zemunu, čuo sam i da su radikali zbog velikih komunalnih računa otkazali i prostor u Magistratu. A ostavio sam im 14 miliona dinara mesečno samo na konto poslaničkih mandata.

Tadić me izbegava, Koštunica me ne zanima

Kada ste se poslednji put čuli sa Borisom Tadićem?

- Nisam dugo, predsednik me izbegava poslednja dva meseca. Nešto se krije od mene. Beži. Ne znam što. Ne zovem ja njega, već obično mene pozovu iz Tadićevog kabineta i kažu mi da predsednik želi da se čuje sa mnom o nekoj važnoj temi. I ja prihvatim poziv jer zastupam interese građana. I sad bih baš voleo da ga čujem, da vidim šta namerava da uradi za zemljom u vreme krize, kakve su mere štednje. I da mu kažem šta ja mislim.

I šta biste mu vi rekli?

- Prvo da vanredni parlamentarni izbori moraju da budu ove godine. A zadnji voz za izbore mu odlazi. Milo Đukanović se obezbedio, usred krize je dao narodu šansu da ga ponovo izabere i sad mu ne može niko ništa. Ukoliko Tadić ne raspiše izbore, izazvaće veliko nezadovoljstvo naroda. Njegov ugled se već krnji.

A da li vam se javio lider DSS-a Vojislav Koštunica, kome ste javno ponudili koaliciju?

- Ne, niti ću više tome da dajem neki značaj. Srpska napredna stranka je tu i svaki danom smo sve jači. Otvoreni smo za saradnju i ne molimo nikoga. Valjda smo se do sada dokazali, jer su, ako se sećate, Koštunica i DSS tražili da se dokažemo kao opozicionari.

D. ISAILOVIĆ

А има и фотка :
image.jpg

И још једна вест :
NIKOLIĆ NEĆE IMUNITET
ČETVRTI opštinski sud tražio je od Skupštine da se izjasni o poslaničkom imunitetu Tomislava Nikolića, na osnovu predmeta u kojem je SRS tužila njihovog nekadašnjeg člana za uništavanje 78 blanko ostavki, kojima su mandati stavljeni na raspolaganje partiji.
Međutim, sadašnji lider SNS kaže da ne vidi razlog za ovakav potez, jer se neće pozivati na imunitet.

Стриптиз се наставља. Овај пут је мало јаднији него иначе, већ ми је и жао :sad2::lol:

А има и фотка :
image.jpg

Ово што је Николић реако је апсолутна истина, шта више опд самом почетка серанија ја сам исто тврдио:
Шешељ се порадо у Хагу и уништио СРС:

Ово што је Николић реако је апсолутна истина, шта више опд самом почетка серанија ја сам исто тврдио:
Шешељ се порадо у Хагу и уништио СРС:

Ти стварно у то верујеш? :eek:
И после кажу да смо ми у СРС склони некаквим теоријама завере :lol: па није он изашао из СРС због Шешеља него због сопствене алавости. Нико га није истерао док није направио посланички клуб где је он главни и први (само ту и може да буде број 1.).

Ти стварно у то верујеш? :eek:
И после кажу да смо ми у СРС склони некаквим теоријама завере :lol: па није он изашао из СРС због Шешеља него због сопствене алавости. Нико га није истерао док није направио посланички клуб где је он главни и први (само ту и може да буде број 1.).

Једино логично објашњење сам дао. Шешељ је уништио СРС, и то сам тврдио месецима овде.
Да је реч само о Николићу, не бих веровао, али странку је напустила и Маја, а код Николића је било невероватно суров процес разарања стварнк,е где еј сав вреднији кадар напустиуо странку.

Даље, Вучић је од Шешеља тражио да се помири са Николићем и да се њих двојица помире због странке, а Шешељ му је одговорио "Издајник ј еонај који тражи помирење"
Дакле Шешељ је то намерно све урадио.

Једино логично објашњење сам дао. Шешељ је уништио СРС, и то сам тврдио месецима овде.
Да је реч само о Николићу, не бих веровао, али странку је напустила и Маја, а код Николића је било невероватно суров процес разарања стварнк,е где еј сав вреднији кадар напустиуо странку.

Даље, Вучић је од Шешеља тражио да се помири са Николићем и да се њих двојица помире због странке, а Шешељ му је одговорио "Издајник ј еонај који тражи помирење"
Дакле Шешељ је то намерно све урадио.

Мислим да се у данашње време људи не свађају због тога што неко некога назива издајником и куне већ због поступака које преузимају а у овом случају Тома је тај који је предузимао кораке док Воја није у могућности да било шта уради оданде. Направио је грешку у корацима па су му сада други криви ;) Да постоји план да се СРС разбије не би отишао 21 од 78 посланика него барем пола. Људи који су били добри са Томом су погазили то пријатељство и остали са Шешељом што је јасан показатељ ко је ту зезнуо ствар.
А Маја није отишла из СРС због Шешеља него због неслагања са вашом страначком другарицом која је хтела да буде калиф уместо калифа а притом је била неозбиљна и као напуштала странку сваки час ;)

Има једна песма од Јосипе Лисац, која јако лепо описује фекалног

Постао си други човјек

Постао си други човјек
не знам да л' то знаш,
свака ријеч из твојих уста
све је чиста лаж!

Нешто грубо, непознато
у твом оку сја,
таквога те, никад прије
нисам знала ја!

Постао си други човјек
мени сасвим стран,
човјек који довољан је
данас себи сам!

Сва та пуста обећања,
њежне ријечи те,
незнам зашто изненада
нестало је све!

Онај ког сам некад знала ниси више ти
двоје сретно заљубљених нисмо више ми,
онај којег љубила сам нестао је знам
остала је успомена, остао је сан!

Постао си други човјек
видим то и знам,
овај зид си међу нама
подигао сам.

Да смо сад на прагу мржње,
тко је томе крив,
што је то што у људе уђе,
не зна нитко жив

Онај ког сам некад знала ниси више ти
двоје сретно заљубљених нисмо више ми,
онај којег љубила сам нестао је знам
остала је успомена, остао је сан!

А Маја није отишла из СРС због Шешеља него због неслагања са вашом страначком другарицом која је хтела да буде калиф уместо калифа а притом је била неозбиљна и као напуштала странку сваки час ;)
Па кажи слободно због ЈоргоБанке!:hahaha::rotf::hahaha:

Мислим да се у данашње време људи не свађају због тога што неко некога назива издајником и куне већ због поступака које преузимају а у овом случају Тома је тај који је предузимао кораке док Воја није у могућности да било шта уради оданде. Направио је грешку у корацима па су му сада други криви ;) Да постоји план да се СРС разбије не би отишао 21 од 78 посланика него барем пола. Људи који су били добри са Томом су погазили то пријатељство и остали са Шешељом што је јасан показатељ ко је ту зезнуо ствар.

Мериш странку посланицима а то је лоше, отишло је преко 2/3 гласача па ће на следећим изборима посланички клуб СРС а има 10-ак људи.

Иначе требаш да знаш да је то трајало и раниеј од намерног сабутирања кампање СРС у Војводини где је преко Томислава Николића постављен Тодоровић који кампању НИЈЕ водио па је Војводина традиционално Радикалска ПРЕДАТА демократама на тацни, а јасно је да без Војводине ДС не би имала шансе да формира владу.

Једноставно Шешељ је са Тодоровићем саботирао СРС на изборима да би поклонио Тадићу Србију..

Има још тога...

Па кажи слободно због ЈоргоБанке!:hahaha::rotf::hahaha:

Не могу, увек ме ухвати напад смеха кад је њено име у питању па се трудим да не ризикујем. Замисли да се зовеш Јоргованка Табаковић и притом тврдиш да си експерт и хоћеш да те схвате за озбиљно :hahaha: Чула сам да има неки тип што се зове Лабуд Паликућа па би их ваљало упознати :per:

Мериш странку посланицима а то је лоше, отишло је преко 2/3 гласача па ће на следећим изборима посланички клуб СРС а има 10-ак људи.

Па не могу да мерим странку гласачима. Посланици су ти који знају шта се у странци дешавало иза кулиса а видиш и сам ко је добио већу подршку након расцепа. Да је Тома био у праву вероватно би већина отишла са њим, тим пре што је он био тај који нас је водио годинама у одсуству Воје. Гласачи одлазе (барем у првом периоду) за оним ког су у кампањи највише гледали и слушали (а то је Тома). Наше је да их повратимо а мислим да нам је најбоља препорука за то што смо остали прилично компактни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back