Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AJde da ne budem neiskren, jer uvek sam iskren. Sto se tice radikala smatram ih za krajnje ološni sloj stanovništva.

A da su žuti lopovi i to podržavam.

Zato nam ostaje jedino da glasamo za nekog novog, mladog, ko se kune da će da popravi stvari. A to je jedino Ceda niko drugi. :D

I ti si sada nasao da cigancis :P Romina narkomanska da vodi Srbe i Srbiju....idi decko umij se, nije ti dobro :D

AJde da ne budem neiskren, jer uvek sam iskren. Sto se tice radikala smatram ih za krajnje ološni sloj stanovništva.

A da su žuti lopovi i to podržavam.

Zato nam ostaje jedino da glasamo za nekog novog, mladog, ko se kune da će da popravi stvari. A to je jedino Ceda niko drugi. :D
I ja kad se napijem kunem se u svasta, a mogu misliti kako tek on ,kad se nasmrce.

ma i ti i ovaj munjoliki nemate pojma ni veze

vi ste samo stranacki vojnici DS-a koji opravdaju svaku glupost Tadicevog rezima

kakve veze ima to sto Seki krije sastanke i odlaske clanova DSS-a u Silerovu, sa tim ciji smo vojnici? To je glupost Kostunice a ne Tadicevog rezima, prati pazljivo postove koje citiras.

Nasao se ko ce da prica o kretenizmu...............vas Tadic menja politiku svaki dan ,a vi ga pratite ko slepci.............ili mozda pratite program stranke koji glasi.............srusiti radikale,i u Evropu po svaku cenu.To je jedino sto imate na repertoaru,a ni to ne znate da ostvarite.A da ne pominjem one sto su za njega glasali zato sto je lep.................bolje ti je cuti

radikali su sruseni odavno,:grudvanje: ostala nam je E.U, a da je predsednik lep-lep je, nema sta.

Pa da. Dakle DS potpisuje ugovor s Rusima. Dakle muva sa svima da bi nam bilo bolje. A radikali bi samo s Rusima a to nije dobro.

Moram tako malo jednostavno da pisem da bi razumeli radikali ***.
A evo ja cu tebi jos jednostavnije da objasnim,posto ti je mozak zakrzljao,da ti olaksam muke.Ako potpisu sporazum sa rusima,evropa ce ih jos vise ucenjivati,sto znaci,mozes se oprostiti sa EU.Jel ti sad jasno zasto ne moze oboje

Hoces reci da je Ciganin???? Ako mi to dokažete onda necu da glasam za njega. nisam rasista ali sramota bre da nam Ciganin bude vlast.

Onaj Cvetkovic iz sporazuma Cvetkovic - Macek je bio Ciganin.

Vazno je da je tebe sramota sto je on ganci, a to sto je narkoman, e to vec nema veze :P heheh ... do juce je bilo Srbija do Tokija, a Ceda bi to promenio u Srbija do Medellin-a :hahaha:

Poslednja izmena:
radikali su sruseni odavno, ostala nam je E.U, a da je predsednik lep-lep je, nema sta.

pa recimo ovaj tvoj stav pokazuje da ste vi vecina biraca DS-a mnogo ograniceni ljudi.

Vi i dalje verujete u neku EU , dok vam je u zemlji rasulo , firme se gase , pljuste otkazi, cene i porezi skacu.

Pa valjda je vazniji zivot i standard gradjana od nekakvih udruzenja i zajednica

Ili ti verujes da ce sve to da se resi samo od sebe kad udjemo u EU?

A evo ja cu tebi jos jednostavnije da objasnim,posto ti je mozak zakrzljao,da ti olaksam muke.Ako potpisu sporazum sa rusima,evropa ce ih jos vise ucenjivati,sto znaci,mozes se oprostiti sa EU.Jel ti sad jasno zasto ne moze oboje

Može. A vi ste ugasili vas niko ni ne pita. Narod je izglasao !!! raod vlada !! Demokratija !!! :D

Zakržljala ti mama...

pa recimo ovaj tvoj stav pokazuje da ste vi vecina biraca DS-a mnogo ograniceni ljudi.

Vi i dalje verujete u neku EU , dok vam je u zemlji rasulo , firme se gase , pljuste otkazi, cene i porezi skacu.

Pa valjda je vazniji zivot i standard gradjana od nekakvih udruzenja i zajednica

Ili ti verujes da ce sve to da se resi samo od sebe kad udjemo u EU?

sto vise pljuste otkazi, cene skacu i u zemlji vece rasulo, ja sve vise verujem u E.U.:grudvanje::jelka:z:bv:

inace mi glasaci DS ili LDP smo ograniceni samo onoliko koliko nas ogranicava glupost patrijota.ne mozemo da dajemo slozenije odgovore od onih koje oni mogu da shvate.

sto vise pljuste otkazi, cene skacu i u zemlji vece rasulo, ja sve vise verujem u E.U.:grudvanje::jelka:z:bv:

inace mi glasaci DS ili LDP smo ograniceni samo onoliko koliko nas ogranicava glupost patrijota.ne mozemo da dajemo slozenije odgovore od onih koje oni mogu da shvate.
Naravno,pametna si ti..................tako ce se i definitivno steci uslovi za ulazak u EU i NATO ,gde ce svi nezaposleni muskarci dobiti poslove u vojsci u Iraku,a zene u bordelima

Ja mislim da je program i ideja koju zastupa Nikolic puno pametnija za Srbe nego ona za koju se zalaze Seselj. Srbija nema ni snage ni mogucnosti da prkosi jacima, vec mora biti mudra i izvuci najpovoljnije za sebe u ovom trenutku da bi docekala pogodniji trenutak kad ce moci da povuce neke konkretnije poteze, koji bi u ovom trenutku znacili samoubistvo.
Срце, који то програм заступа Николић?z;)

Malo levo pa desno, hopa cupa :P tj. i EU i Rusija, i Kina i Indija i Amerika itd. :D

p.s. sta tebe boli uvo, bude li kakvog njesra, doci ces ti meni u Kanadu :ok:
Пааа, мени је битно да не буде горе него што јесте. А Николић не ради мало ''лево па десно'', он ради нешто што не раде озбиљни људи којима је држава испред личног интереса.
Али добро...време ће показати онима који још увек не виде. z:lol:

U Kanadu? Pa tamo jos malo necete leba da imate da jedete. U novembru 75 000 ljudi bez posla. Ako Kanada ima oko 30 miliona ljudi, a Srbija 8, to bi bilo kao da u Srbiji sad ostane jos 20 000 ljudi bato... nije to malo...

POCRKACETE SVI KANADJANI I AMERI I SMRDLJIVI BRITANCI I NEMCI JA VAM KAŽEM DOLAZICETE OVDE KOD NAS DA RMBACITE NA KOPANJU KANALA I RAZNOSENJU DJUBRIVA PO NJIVAMA !!!

:D :D :D

Пааа, мени је битно да не буде горе него што јесте. А Николић не ради мало ''лево па десно'', он ради нешто што не раде озбиљни људи којима је држава испред личног интереса.
Али добро...време ће показати онима који још увек не виде. z:lol:

Ma ja bi podrzao one tvoje lopove iz DSS-a da ih vec prethodno nisam video na delu, ali posto sam utvrdio da su isti kao i ovi iz DS-a samo nesposobniji jer su ih ovi namagarcili i bacili na nivo cenzusa, preostaje mi jedino da vidim i Nikolica u vladajucoj ulozi.
z:sp2:

Naravno,pametna si ti..................tako ce se i definitivno steci uslovi za ulazak u EU i NATO ,gde ce svi nezaposleni muskarci dobiti poslove u vojsci u Iraku,a zene u bordelima

pa izgleda da ti je dobro u bordelu u Nemackoj, jer da nije vratila bi se u Srbiju, ovako se samo cini mi se plasis konkurencije, pa pljujes po uslovima u kojima radis.z:mrgreen:

ali ne brini,ima nas pametnih koji osim toga , znamo da radimo i neke umne stvari.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back