POČINJE OTVORENA TORTURA NAD POLITIČKIM NEISTOMIŠLJENICIMA

Pa nisam baš siguran da je i ova plaćena diploma , pre će biti da je to poklon uprave te visoko ugledne institucije diplomcu Nikoliću , a kasnije će kao domaćin čovek pošteno uzvratiti uslugu , recimo u vidiu slanja partijskih i državnih službenika po direktivi na doškolavanje na dotičnom univerzitetu,o trošku države naravno .

Ono što sam napisao ne odnosi se ekskluzivno na Tomu Nikolića već je to opšta ocena obrazovansti u političkih delatnika.

Uostalom, neka LSV malo razgleda svoju avliju pa će u njoj uočiti onog jazavca Kostreša koji je, ako me tefter ne vara, takođe završio neki Kamenički Singitrendum pod nerazjašnjenim okolnostima - smer menadžment u lelemudstvu.

Najpreverznije u svemu je to što upravo vlast koja već deceniju i kusur profitra na ukidanju svih pozitivnih kriterijuma danas optužuje nekog da je dobio diplomu ili neku drugu titulu na mufte.

Kad se pogleda čitava vladajuća koalicija i njene glavešine, dakle partijski vrhovi DSa, SPSa, JSa, G17, PUPSa i ostalih privezaka jedini koji je zaista studirao pa čak i pokazao rezultate na studijama je Ivica Dačić.

Jes ta politikologija besmislen fakultet ali ga je dotični završio sam uz maksimalan učinak.

Ostalima, naročito ekipi iz DSa i G17 niti jedan profesor nije smeo da da ništa manje od osmice, da im ne naljuti tate i stričeve.

Ono što sam napisao ne odnosi se ekskluzivno na Tomu Nikolića već je to opšta ocena obrazovansti u političkih delatnika.

Uostalom, neka LSV malo razgleda svoju avliju pa će u njoj uočiti onog jazavca Kostreša koji je, ako me tefter ne vara, takođe završio neki Kamenički Singitrendum pod nerazjašnjenim okolnostima - smer menadžment u lelemudstvu.

Najpreverznije u svemu je to što upravo vlast koja već deceniju i kusur profitra na ukidanju svih pozitivnih kriterijuma danas optužuje nekog da je dobio diplomu ili neku drugu titulu na mufte.

Kad se pogleda čitava vladajuća koalicija i njene glavešine, dakle partijski vrhovi DSa, SPSa, JSa, G17, PUPSa i ostalih privezaka jedini koji je zaista studirao pa čak i pokazao rezultate na studijama je Ivica Dačić.

Jes ta politikologija besmislen fakultet ali ga je dotični završio sam uz maksimalan učinak.

Ostalima, naročito ekipi iz DSa i G17 niti jedan profesor nije smeo da da ništa manje od osmice, da im ne naljuti tate i stričeve.

Tako je to kod nas.
Koji imaju vezu zavrse fakultet i logicno i normalno preko veze se i zaposle.
Postanu veliki:direktori, menadzeri, supervizori, koordinatori, top menadzeri, specijalisti za operacije.........
Ko nema vezu oguli se od ucenja, plus dobije kompleks nize vrednosti kad vidi kako njegove ''kolege'' bez problema polazu ispit za ispitom, onda opet logicno i normalno nema vezu da se zaposli pa radi na buvljaka.
Posle tridesete iako obicno apoliticni pocinju da se uclanjuju u pojedine stranke nebili nekako dosli do posla.
Obicno ih i tamo ''izmuzu'' a od obecanja ostane ono ''ludom radovanje''.

Tako je to kod nas.
Koji imaju vezu zavrse fakultet i logicno i normalno preko veze se i zaposle.
Postanu veliki:direktori, menadzeri, supervizori, koordinatori, top menadzeri, specijalisti za operacije.........
Ko nema vezu oguli se od ucenja, plus dobije kompleks nize vrednosti kad vidi kako njegove ''kolege'' bez problema polazu ispit za ispitom, onda opet logicno i normalno nema vezu da se zaposli pa radi na buvljaka.
Posle tridesete iako obicno apoliticni pocinju da se uclanjuju u pojedine stranke nebili nekako dosli do posla.
Obicno ih i tamo ''izmuzu'' a od obecanja ostane ono ''ludom radovanje''.

To o čemu pišeš se može svrstati u kategoriju permanentne torture mediokriteta nad sposobnima.

Oni su zapravo demokratiju pretvorili u vladavinu klanova.

U Srbiji nikada nije bilo demokratije već isključivo i samo - klanokratije.

Zato ja ponavljam stalno da smo zapatili diktaturu mediokriteta.

Petolistopadski pučisti su obećavali tržišnu a dobili smo burazersko-monopolsku ekonomiju koja munjevito ubija sve što valja.

Integritet školstva je odavno narušen a to što oni sa državnih sikte kako privatni fakulteti ne valjaju je čisto lupetanje. Ne valjaju ni jedni ni drugi za dva pišljiva boba.

Sinergija kompromitovanog školstva i dogovorne ekonomije stvara paklene kadrove koje ti ironično nazivaš veliki direktori i top menadžeri a njihova prava dijagnoza je alavi diletanti - ogromni apatiti i minijaturan mozak.

Srbija je premala bara za toliki broj protažiranih budaletina i parazita.

Poslednja izmena:
Гледам синоћ РТС и пропагандни спот у којем се Веља Илић и Богољуб Карић представљају у негативном контексу алудирајући на председничког кандидата Томислава Николића.
И поред сопственог мишљења о њима, мислим да је јавни сервис Србије Радио Телевизија Србије почела да жигоше сопствене грађане и поставила се као суд изнад судова у Србији.
Наравно јавно тужилаштво је остало немо и у овоме невиди кршење устава и закона.
Намерно не желим да поставим тај спот који постоји и на Јутубу, јер је испод сваке цивилизацијске норме.
Ипак не приличи Србији таква предизборна кампања и такви екстремистички предизборни спотови.

Србији не, али сасвим очекивано од "јавног сервиса европске Србије".

Мука ми више од ове предизборне кампање... ако им је намера била да нам згаде изборе - успели су, али то само изазива већу пизму да изађемо на исте и гласамо против жуте "елите".

Србији не, али сасвим очекивано од "јавног сервиса европске Србије".

Мука ми више од ове предизборне кампање... ако им је намера била да нам згаде изборе - успели су, али то само изазива већу пизму да изађемо на исте и гласамо против жуте "елите".

Ja i ne gledam, pa ko je lud da TEK SAD veruje obecanjima?

Ko je uradio do sad uradio je, sta je uradio, zna se, ne trebaju mi nikakve reklame, i sto je najtuznije, to je od mojih para.

Ja i ne gledam, pa ko je lud da TEK SAD veruje obecanjima?

Ko je uradio do sad uradio je, sta je uradio, zna se, ne trebaju mi nikakve reklame, i sto je najtuznije, to je od mojih para.

Ни ја не желим да гледам, али не можеш да их избегнеш чак ни кад само вртиш канале у потрази за нечим занимљивим. Да не причам да, кад нађеш нешто занимљиво, то прекидају предизборним рекламама... просто сам се забринула шта ће бити са Шаумом, Макс фактор маскарама, разним Лајон бакутанерима и тоалетним папирима од којих се лакше дише... ко ће то сад да купује кад су те рекламе скрајнуте? :sad2: :mrgreen: :lol:

Ни ја не желим да гледам, али не можеш да их избегнеш чак ни кад само вртиш канале у потрази за нечим занимљивим. Да не причам да, кад нађеш нешто занимљиво, то прекидају предизборним рекламама... просто сам се забринула шта ће бити са Шаумом, Макс фактор маскарама, разним Лајон бакутанерима и тоалетним папирима од којих се лакше дише... ко ће то сад да купује кад су те рекламе скрајнуте? :sad2: :mrgreen: :lol:

:hahaha:

Stvarno tezak problem i neresiva enigma. :sad2: :lol:

A odakle uopšte gos'n Duliću pravo da "valja" kasarnu?

To je ta njihova evrodemagogija o kojoj odavno pričam.

Oni se smatraju pozvanim i elokventnim da implementiraju evropske vrednosti u narod srpski a pritom ne poštuju niti jednu evropsku vrednost kao što je na primer da izgradnja na nekom placu podrazumeva saglasnost njegovog pravog vlasnika.

:ok:.

To o čemu pišeš se može svrstati u kategoriju permanentne torture mediokriteta nad sposobnima.

Oni su zapravo demokratiju pretvorili u vladavinu klanova.

U Srbiji nikada nije bilo demokratije već isključivo i samo - klanokratije.

Zato ja ponavljam stalno da smo zapatili diktaturu mediokriteta.

Petolistopadski pučisti su obećavali tržišnu a dobili smo burazersko-monopolsku ekonomiju koja munjevito ubija sve što valja.

Integritet školstva je odavno narušen a to što oni sa državnih sikte kako privatni fakulteti ne valjaju je čisto lupetanje. Ne valjaju ni jedni ni drugi za dva pišljiva boba.

Sinergija kompromitovanog školstva i dogovorne ekonomije stvara paklene kadrove koje ti ironično nazivaš veliki direktori i top menadžeri a njihova prava dijagnoza je alavi diletanti - ogromni apatiti i minijaturan mozak.

Srbija je premala bara za toliki broj protažiranih budaletina i parazita.

Čak ni najbolji univerzitet - BU, nije među prvih 500 u svetu, o ostalim da i ne govorim...

Uveliko je počelo i nagrađivanje podobnih sa žutim kesama !!!! :sad2:

558535_3831767669967_1151130950_3668552_855117944_n.jpg

Režim u panici je krenuo u obračun sa svima koje je identifikovao kao političke oponente.

Ovih dana pljušte tužbe za razne zločine tipa 15 hiljada duga za struju dok se pak neki koji duguju stotine hiljada pa i milione tolerišu jer su bliski režimu ili su članovi režimskih stranaka.

Po državnim firmama se nezvanično formiraju crne liste i svima koji su prepoznati kao opozicija suptilno se daje do znanja da se neće dobro provesti kada vlast ostane na vlasti.

Nepodobni se šikaniraju na sve moguće načine i to dosta govori o atmosferi u društvu ovih dana.

Režim je krenuo u poslednju fazu pritiska na malog čoveka uoči izbora.

Iživljavaju li se nad vama zato što znaju da ih ne podržavate?

Ма каква политика све је економија

ПОСЛАНИЦИ ПОЛИТИШАРИ ДОБИЈАЈУ ЏАБА МАСКЕ

АЛИ ЗАТО ОСТАЛО ШТО НАДНИЧИ МОРА ДА ПЛАЋА ИНАЧЕ СЛЕДИ КАЗНА

https://www.danas.rs/drustvo/kazna-za-nenosenje-maske-20-000-dinara/

Back