gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Pa nisam baš siguran da je i ova plaćena diploma , pre će biti da je to poklon uprave te visoko ugledne institucije diplomcu Nikoliću , a kasnije će kao domaćin čovek pošteno uzvratiti uslugu , recimo u vidiu slanja partijskih i državnih službenika po direktivi na doškolavanje na dotičnom univerzitetu,o trošku države naravno .
Ono što sam napisao ne odnosi se ekskluzivno na Tomu Nikolića već je to opšta ocena obrazovansti u političkih delatnika.
Uostalom, neka LSV malo razgleda svoju avliju pa će u njoj uočiti onog jazavca Kostreša koji je, ako me tefter ne vara, takođe završio neki Kamenički Singitrendum pod nerazjašnjenim okolnostima - smer menadžment u lelemudstvu.
Najpreverznije u svemu je to što upravo vlast koja već deceniju i kusur profitra na ukidanju svih pozitivnih kriterijuma danas optužuje nekog da je dobio diplomu ili neku drugu titulu na mufte.
Kad se pogleda čitava vladajuća koalicija i njene glavešine, dakle partijski vrhovi DSa, SPSa, JSa, G17, PUPSa i ostalih privezaka jedini koji je zaista studirao pa čak i pokazao rezultate na studijama je Ivica Dačić.
Jes ta politikologija besmislen fakultet ali ga je dotični završio sam uz maksimalan učinak.
Ostalima, naročito ekipi iz DSa i G17 niti jedan profesor nije smeo da da ništa manje od osmice, da im ne naljuti tate i stričeve.