Sve više želim da ne postoje društvene mreže i internet.
Ja mogu iz svog ugla, kad su me zene naterale i kupile mobilni da bi stalno bio dostupan za pravne i ekonomske savete, instalirao sam samo sve 4 konekt mreze, ja sad ne znam kako to zovete, ali ono sto mozes da zoves i saljes poruke preko neta besplatno...zovu se drustvene...
Viber je poceo da bude losiji , WA je postao bez prekida i ima odlican web servis da mozes da kuckas na kompu...i ne smara da proveravas svakih 3 meseca..
I to je to ...odlicno koristi da ne razmisljas o roamingu , koristis kao telefon,
u isto vreme sam prestao da imalo koristim facebook, , a ovo ostalo sto su valjda drustvene mreze, to me nikad nije ni zanimalo...
Ne nosim mobilni , osim kad imam bankarske transakcije , i treba mi odmah dokaz o uplati , transferu , cudi me sto nikom da padne na pamet, da napravi sklopivi mobilni koji je velicine kao bankarske creditne kartice, da mi to bude novcanik za kartice i mobilni kao fold....
I to je to....
Milina...
Ako je nesto hitno , jedno vreme je bila neka privatna BG mreza, posaljes onima koji su znalci da me ako me vide obaveste da se javvim, a to se desi mahom za 15 min, i to je to...Volim te male privatne BG mreze, nepoznate, samo sto moras stalno da ih menjas...navataju se klinci i oni to koriste da kao muvaju i vrlo brzo postane ***** bal...
Ali prvih 3 meseca je millina sigurno , znaci niti devojke imaju zazor niti muskarci , jer samo prva garnitura dobija adresu servera..
A mnogo dobro je kad svi prihvate mrezu , znaci evo dva primera, vidim 10 ljudi je aktivno , posaljem poruku ima li ko blizu trga...odgovore mi i zene i muski , istinito..
Pozovem ko se javio , kazem prolazis li pored npr A1 poslovnice na pocetku kneza, da mi vidis da li radi , naravno , prodje proveri , zovne i kaze...
Ili ima neko za drustvo za pice...Ko je za pice javi se, nema veze musko zensko , popricas, vidis kakav je ko , obicno budu svi normalnni kad ih ne juris isplazenog jezika i pocnu da salju svi jedni drugima tako opustene pozive, sa 40 ljudi nikad nisi sam, gde god da si...
I ima jos jedna dobra stvar, ako se vec znate, i znate sta koga interesuje, uvek mozes da ucinis nekom..
Ali kao i sve , posle 6 meseci , su se pojavili neki momci kojima je dosadno i onda pocnu da smaraju , pa onda neki nekulturni , pa onda i nekulturne devojke, i kao sto te izbace iz kluba ako si ti takav, tako ovde napustis taj server ako se nagomilaju smaraci i smaracice, jer malo je 100 200 ljudi za kres sheme, potrose se medjusobno za mesec dva i onda umre mreza..