Jelena Karleuša: Otvorena pretnja studentima na društvenoj mreži

Pa dobro sta smeta uporediti neke stvari iz bivseg sistema. Svakako je narod ziveo u medijskom mraku tada, i to je jedan od razloga sto nam se ovo sada desava, kada smo konacno progledali servirano nam je sve odjednom a mi nismo sposobni da to sve prihvatimo i iskoristimo kako treba.
Nije to baš tako, već se cijeli svijet unazad četrdesetak godina strmopizdio u bezdan.
Nije bivša država toliko bolje mjesto od današnjih, već je cijeli svijet bio jedno daleko normalnije mjesto šezdesetih i sedamdesetih.
Amerika je tada bila ono što su u Antici bili grčki polisi i Rimska Republika, samo što je puno kraće trajala.

zvalin sendvicaru djilas je isti sitem kao i vi
neki dan se distancirao od studenata i liste , kao i ponos nestor i jovanovic :mazi:

idi to pricaj u pionirski park

ili u zeleznice srbije

zeleznice srbije najbolje znaju kako je to

da postoji odavno bi narko kartel na vrhu rezima bio u bukagijama

nemoj da prosipas gluposti i stavi sendvic u frizider

Pogledajte prilog 1750480

doces i ti na odgovornost za svo zlo koje si unosio ovde, svu mrznju i netrpeljivost stiteci one koji su svojatali instituciju

jasno ej da vas nema puno to se vidi po pisanju da samo menjate dresove...

ali nece ti biti zaboravljeno i neces tek tako uteci, internet nije mesto gde se iznose pretnje siri mrznja, ubrzo ces to shvatiti
izgleda da toliko volis te sendvice mora da su ukusni djitlerovi sendvici i da ustasa dinko gruhonjic/sakic ti zahvaljuje na podrsci koju si mu dao u teskim vremenima :cepanje:

izgleda da toliko volis te sendvice mora da su ukusni djitlerovi sendvici i da ustasa dinko gruhonjic/sakic ti zahvaljuje na podrsci koju si mu dao u teskim vremenima :cepanje:
1000009554.jpg

- Na ponovljenim izborima, na biračkom mestu 25 "Elan" u Kosjeriću pobedila je SNS sa 197 glasova, dok je lista Ujedinjeni za Kosjerić dobila 153 glasa

Neće vas narod.
Džaba ujedinjujete kljasto i sakato.
nece narod ni vucica ili sns ali racuna da su ovi bar manje zlo a za mena i jedni i drugi sendvicari su isti jedino sto znam da vucic nece da de facto prizna kosovo i izda rs sto bi drugosrbijanski djitlerovi sendvicari to napravili domah kad bi dosli na vlast pobogu branili su ustasu dinka gruhonjica/sakica to ti sve govori a kakvim neljudima genocidasima nacistima teroristima i ratnim zlocincima imamo posla

Nije to baš tako, već se cijeli svijet unazad četrdesetak godina strmopizdio u bezdan.
Nije bivša država toliko bolje mjesto od današnjih, već je cijeli svijet bio jedno daleko normalnije mjesto šezdesetih i sedamdesetih.
Amerika je tada bila ono što su u Antici bili grčki polisi i Rimska Republika, samo što je puno kraće trajala.
Dobro, tu se mogu sloziti. Ali opet ipak uredjenije drzave dosta drugacije funkcionisu, imam osecaj da smo mi dotakli dno i da ne postoji izlaz vec nam je preostao sunovrat kompletne nacije.

зашто НИКО ОД НАДЛЕЖНИХ не хапси јелену карлеушу која позива на мржњу изазива општу панику и угрожава нечије животе ?!?!?!

отето тужилаштво, поред ОТЕТИХ железница србије, поред отете полиције

ОТЕТА ДРЖАВА!
Jelena Karleusa je terorista koja poziva na ubistvo gradjana Srbije.

Прочешљак моје поруке, већ сам о томе говорио.
Ђилас, Тепић, Вук, Нестор и екипа раде за Вучка.
nema sta da cesljam ja za vucica kazem da je izdajnik ti posle 3 posta ne mozes da kazes isto za drugosrbijanstinu i samo se vadis glupim isprikama jasno i glasno kazi da je drugosrbijanstina kvislinska i tacka

Šalu i trolež na stranu, ali ova lujka je nečim ucijenjena.
Botam za Vučića mukte, ali kod njenih upisa čak i ja dobijem transfer blama.
Mislim da je nešto puno ozbiljnije u pitanju od videozapisa u kojem renda pič*ku, to je cijela Srbija već vidjela.
Na kraju krajeva, Jelena je svojim mizernim uratkom obična preznojena radnica u nekoj pečenjari, dok je Severina za nju chef, sve sa predjelom, glavnim jelom i desertom.
Znači, tu je nešto klimavo.

tab503

Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika​

Šta je zabranjeno?
  • posredno ili neposredno pozivanje na organizovanje, bunt, proteste, masovna okupljanja i slično
  • organizovanje posetilaca Krstarice na bilo koji način

Какав правилник , ван позитивних прописа ове земље.

Треба тужити Крстарицу, тј овлашћено лице и модераторе који спроводе ове незаконитости.

Али, институције ће прорадити, а онда ће пљуштати колективне тужбе

Ne znam, to jedino Casual izgleda zna....
Таквог менталног болесника одавно нисам срео, тако да ко зна шта у тој глави све постоји.
Ако је стварно ван Србије као што тврди, то је добро по Србију, превише је њему сличних који би за сендвич мајку продали.

Back