POCINJE G*R*A*DJ*A*N*S*K*I R*A*T polako*sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lupetaju?
Pa sve osim RS-entiteta je bilo protiv volje, tj. na štetu 'balkanskih' Srba!
Šta misliš, ako se nekim dovoljno moćnim strukturama u svetu sviđa i ideja rata u Srbiji, ti ćeš to sprečiti?:D
Btw. Sećaš se, samo je 10 godina trebalo da ona 'moćna i jaka SFRJ' plane kao kula od karata!

ne da lupetaju, nego lupetaju tolko da ce cuje do meseca......

Neznam sta vi mislite ali koliko je videti,u SRBIJI se kuva i to uveliko,imam osecaj da ce se nesto desiti jer ovo stvarno vise nije NORMALNO,demokrate pobedjuju zahvaljujuci Madjarima,Muslimanima i Ciganima,EU nastavlja po svome a "PETOKOLONASI" srbije uveliko suruju sa svojim protektoratima. Ne SRBI bi zeleli da rukovode i onda da isto kao nekad Mesic "Ja cu biti poslednji "predsednik Juge a vi me izglasajte.I oni njegovi ga izglasase.E tako je sad i sa Srbijom!!!

Kaze se da je sve moguce jer ucene,otcepljenje...proterivanje i ubistva srba na kim to je sve plan USA-EU
A to sto neko kaze jedna/Srbija i druga/KiM kao nemaju nista jedno sa drugim tako kaze EU,a ja kazem ko u to poveruje taj je GLUPLJI nego tezi,a vi mislite vasom glavom zato je i imate a ne samo za Frizera!
Blagoli se vama srbima kad ce vas Katolici braniti i redu uciti.oni vam zele dobrotu,napredak mir itd.
Sta vi mislite?

Ja mislim da ti nisi baš sasvim normalan.:evil:

Dokle više, čoveče? Dokle više? Kad će vam biti dosta krvi. Idite u neku klanicu pa se tamo napijajte, nenormalni ljudi.:evil::evil::evil:

Milosevic je pao na izborima,nek padnu i ovi ali na izborima..

kaze se dragi kolega ko se macha lati od macha ce i da ode... kako su "demokrate" dosle 5 oktobra tako ce i da odu.... revolucionari ne poznaju nikakvu drugu formu silaska. samo s tom razlikom sto ovi kod nas nisu revolucionari vec "revolucionari"... pa ti sad kontaj sta sam rekao.

Neznam sta vi mislite ali koliko je videti,u SRBIJI se kuva i to uveliko,imam osecaj da ce se nesto desiti jer ovo stvarno vise nije NORMALNO,demokrate pobedjuju zahvaljujuci Madjarima,Muslimanima i Ciganima,EU nastavlja po svome a "PETOKOLONASI" srbije uveliko suruju sa svojim protektoratima. Ne SRBI bi zeleli da rukovode i onda da isto kao nekad Mesic "Ja cu biti poslednji "predsednik Juge a vi me izglasajte.I oni njegovi ga izglasase.E tako je sad i sa Srbijom!!!

Kaze se da je sve moguce jer ucene,otcepljenje...proterivanje i ubistva srba na kim to je sve plan USA-EU
A to sto neko kaze jedna/Srbija i druga/KiM kao nemaju nista jedno sa drugim tako kaze EU,a ja kazem ko u to poveruje taj je GLUPLJI nego tezi,a vi mislite vasom glavom zato je i imate a ne samo za Frizera!
Blagoli se vama srbima kad ce vas Katolici braniti i redu uciti.oni vam zele dobrotu,napredak mir itd.
Sta vi mislite?

Ja mislim da si ti uveliko cirke a nema ni 2 sata popodne.

pa NATO smrdljivi pedofili ce se prosiriti na mnoge drzave a da uopste nece pitati narod preko referenduma da li jesu ili nisu za ulazak tu odvratnu vojnu organizaciju zato sto je narod vecinom protiv. referendum ce biti da, ali samo u onim drzavama u kojima znaju da ih nece narod odbiti, u ostalim drzavama nema referenudma, ta najodvratna pedofilska organizacija koja postoji na svetu zvana "NATO" se siri na jedan potpuno nelegitiman nacin.
a ako bi se NE DAJ BOZE tako nesto zadesilo i Srbiju jednog dana zaista bi izbio gradjanski rat u Srbiji! a svi oni koji vide u tim smradovima nekakve "saveznike" ta bolesna manjina to smece u Srbiji bilo bi potpuno fizicki pocisceno iz Srbije oruzjem, nemilosrdno lincovano, jednom zauvek. masovni linc te bolesne stoke bi bio veoma brutalan.

Pahomije usao u NATO?:lol:

Kakvi crni građanski i ostali ratovi.

Srbiji je više dosta ratova, posebno sa strane unapred osmišljenih i sprovedenih, uzaludnog krvarenja bez ikakve koristi.
Srbija je umorna. Umorna je od svega. Naročito od ovog ponašanja vlasti, demokratskog koalicionog bloka, koji se između sebe ponaša k'o rogovi u vreći.

Srbiji najmanje trebaju ratovi - najviše joj treba normalna vlast, demokratska koalicija koja je složna, poštena, odgovorna.......treba joj SLOGA (večna molitva: ''Daj Bože da se srbi slože'').

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back