Pocetak i kraj ljubavi

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.416
Culi smo se telefonom oko 2 nedelje..dosla je do mene..stidela se i samo pruzila ruku..sela je ja sam joj odmah prisao i poljubio u obraz..prelepo je mirisala..brzo je otopio..ostala je celo vece i ceo dan..a kraj je bio posle par godina kad me zagrlila kao da je sve u redu..ja je nisam dodirnuo i otisao bez pozdrava razocaran da se neko moze tako ponasati posle svega
Opisite vas pocetak i kraj i sta na vas ostavlja jaci utisak?

Culi smo se telefonom oko 2 nedelje..dosla je do mene..stidela se i samo pruzila ruku..sela je ja sam joj odmah prisao i poljubio u obraz..prelepo je mirisala..brzo je otopio..ostala je celo vece i ceo dan..a kraj je bio posle par godina kad me zagrlila kao da je sve u redu..ja je nisam dodirnuo i otisao bez pozdrava razocaran da se neko moze tako ponasati posle svega

Meni nakako kraj uvek ostavljao najveci utisak. Uglavnom sam ja bila ta koja je ostavljala, i ako nije bilo nicega sa moje strane, uvek mi je bilo tesko, ne znam...neke stvari je najbolje zaboraviti i ne prisecati ih se!
Mada kazu da je uvek teze ostaviti, nego biti ostavljen, mislim da i jeste tako!

pocetka ne zelim da se secam jer je bio mnogo jak, intenzivan, nabijen svacim...i trenutno mi je to gore od kraja.
a kraj je nekako iscureo, provukao se kroz pukotine.
kraj se oseti i nasluti. zato mi je trenutno gori taj prelepi pocetak od tog obicnog profanog kraja.
onog kad nema sta da se kaze.

Svaki početak miriše na odustvo pameti,na san,na čežnju,na iluziju..svaki kraj na gorčinu i bol,na bezbroj pitanja na koje nemamo odgovor(šta mi je bilo-a bilo mi je...zašto sam tako-a mogao sam i drugačije..)..
Na svakom početku znamo da vjerovatno postoji kraj..ako to na tren zaboravimo,tu je bezbroj početaka koji nas podsjete da su doživjeli svoj epilog..taj gorki i potmuli kraj..
Pa je svejedno i sve je Jedno ko odlazi,a ko ostaje.Kraj nikog ne ostavlja ravnodušnim..sem naravno onog ko gleda negdje ka obzorju i čeka...(novi)početak..

i dan danas se cudim....kako neko ko ti boji svet u dugine boje vremenom postane stranac...to je tako tuzno....blago deci jer misle da je ljubav svemoguca i beskonacna.....

Jeste, tuzno je..ali ja nikada nisam ni pomisljala, cak ni kao dete, da je nesto vecno..(posledica nekih drugih zivotnih tragdija)..i mislim da sam zbog toga i "henidikepirana", uvek prilazim sa tezom da sve ima rok i trajnost :D..tj.sketptik sam po pitanju ljubavi, pa to ti je :lol::lol::lol:, ne dam se izleciti :sad2:

Jao, pa jel da pišem opet ispočetka? :sad2:.Odmah ću da se rasplašem, kao ovaj smajlić...:sad2::sad2::sad2:

Početak..divno prijateljstvo..lepo druženje...shvatimo da se dopadamo jedno drugom i da smo više od prijatelja. Tada me je poljubio i tako je naše druženje preraslo u lepu vezu koja je trajala dve godine.
Kraj..nakon dve godine, promenio broj, samo poslao zadnju poruku :"Volim te, pod kožu si mi se uvukla, ali ne mogu ovako više.." :sad2:
Ne mogu detaljno, kako ja već umem..divno i romantično..odmah mi navru suzice. Toliko od mene, na ovoj temi. :sad2:

Jeste, tuzno je..ali ja nikada nisam ni pomisljala, cak ni kao dete, da je nesto vecno..(posledica nekih drugih zivotnih tragdija)..i mislim da sam zbog toga i "henidikepirana", uvek prilazim sa tezom da sve ima rok i trajnost :D..tj.sketptik sam po pitanju ljubavi, pa to ti je :lol::lol::lol:, ne dam se izleciti :sad2:

:) steta, lepo je imati tu deciju nevinost i ne znati kako je zivot siv.....mada, sa ovim godinama u dupetu malo bi bzvz bilo da mislim da postoji taj konj od princa :D

Početak je bio nestvaran...."Ja sam P........ a ti si od večeras moja devojka",kao da
je to nešto najnormalnije na svetu.Nestvaran sklad misli i želja,neizgovorene reči koje
su se unapred znale,misli koje su bile neprekidno povezane,gotovo telepatski....ujutru
u 3 ne znam gde bih - otišao mi je autobus,i poruka na mobu posle par minuta - "valjda je sve ok?".....
ništa nije ok :lol: i zajednički smeh.Znali smo kako dišemo......ne bih o kraju,
jer ta ljubav nije imala kraj....neće je ni imati.....život samo ima kraj :aha:

...sta ti je uradila, zasto ste raskinuli :heart:

Najjači utisak uvek ostavi na mene kraj...Po tome znam, kakav je taj neko zaista bio i da li sam ja to dobro procenila ili sam želela da vidim i ono čega nema...Jer na početku je sve sjajno. Ja sam u tome mislim jedinstvena...i kada je kraj, to je kod mene kao i početak...Sa poklonom počnem, sa poklonom i završim. Volim svaku priču da dovedem do kraja, da ne bude nedorečenosti, već ako može lep kraj, kakav je bio i početak. Strašno je gledati velke ljubavi, kada je na početku puno reči, da na kraju nema nimalo reči. Ja volim da je kraj jednako početku...možda sa suzama u očima ali nekada se tužni najlepše smeju...da to bude jedan topao zagrljaj, poljubac za kraj, kada puštaš tog nekog, jer nije zapravo tvoj, i da to ostane neka lepa uspomena.

Kada se od kraja vremenski i emotivno distanciramo, onda ostaje utisak da je pocetak bio znacajan i vredan pamcenja.... ali u momentu raskida kraj je izuzetno upecatljiv i vrlo jak utisak ostavlja, pogotovo ukoliko raskid nije u tisini i miru, vec bucan sa puno ruznih osecanja koja izviru u tom trenutku na povrsinu...

Back