Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne radi se o "sakupljanju" citata, nego se radi o tome da covek u prvi mah pomisli da se slazes sa njegovim originalnim citatom, pa onda shvati da to nije njegov originalni citat, da bi na kraju dobio preporuku da cita nesto korisnije?!?!
uglavnom sve sto ja citam je daleko korisnije od onoga sto sam upravo procitao...![]()
VOJISLAV SESELJ - DAY 6: "I WAS ONLY KIDDING"
www.slobodan-milosevic.org - August 31, 2005
Written by: Andy Wilcoxson
One joking statement that Seselj made was that Serbian Chetniks should kill people with rusty spoons. He explained that he had been invited to appear on the "Minimax" television program in Serbia. He said that the show was a comedy program and that he was asked by its host, the famous Serbian comedian Milovan Ilic-Minimax, "So, do you Chetniks still slaughter people?" Seselj jokingly replied "Yes, but we've changed our methodology. We no longer use knives, but rusty spoons."
Zar si slepa ? Sotone ti se javljaju na TV skoro svakog dana ... Pošto su na vlasti, imaju privilegije :?Bozja ruka. Bar slavski dani da se ispostuju bez sotone.
Niko mu nije javio da su kamere uključene.
Čim to sazna počinje color show u boji
oj oj BiljOPitaj suca, on ce ti reci
Koliko sam ja obavestena, oni najradije gledaju B92, otuda dobijaju i uzimaju sve "relevantne" podatke za optuznice pa i presude:?
Zar si slepa ? Sotone ti se javljaju na TV skoro svakog dana ... Pošto su na vlasti, imaju privilegije :?