Počelo Sudjenje Šešelju! RTS izgleda prihvatio da prenosi sudjenja!!!

Da li RTS treba da prenosi sudjenja Šešelju?

• Treba

• Ne treba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne radi se o "sakupljanju" citata, nego se radi o tome da covek u prvi mah pomisli da se slazes sa njegovim originalnim citatom, pa onda shvati da to nije njegov originalni citat, da bi na kraju dobio preporuku da cita nesto korisnije?!?!;);)
uglavnom sve sto ja citam je daleko korisnije od onoga sto sam upravo procitao...;)

:lol: valjano, valjano :lol:

VOJISLAV SESELJ - DAY 6: "I WAS ONLY KIDDING"
www.slobodan-milosevic.org - August 31, 2005

Written by: Andy Wilcoxson

One joking statement that Seselj made was that Serbian Chetniks should kill people with rusty spoons. He explained that he had been invited to appear on the "Minimax" television program in Serbia. He said that the show was a comedy program and that he was asked by its host, the famous Serbian comedian Milovan Ilic-Minimax, "So, do you Chetniks still slaughter people?" Seselj jokingly replied "Yes, but we've changed our methodology. We no longer use knives, but rusty spoons."

Само што нису ни кашике, већ оне кашике за ципеле. Да ли је и та кашика на енглеском spoon?

Pitaj suca, on ce ti reci:roll:

Koliko sam ja obavestena, oni najradije gledaju B92, otuda dobijaju i uzimaju sve "relevantne" podatke za optuznice pa i presude:?
oj oj BiljO:mrgreen:
eto...nema me sedmicu dana na Krsti i ko će prvi da me ispravlja i provocira nego ti:shock:

eto šaljem ti jednu "sicupu" iz hrv.metropole:D...gde se trenutno nalazim pri povratku iz Dalmacije kući

eto većeras kad budem kod kuće malo ću se više tebi posvetiti:mrgreen:
vidim da sam ti nedostajao:twisted:

Back