Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

Njakali ste o kosovu i kada je Tadić bio na vlasti. Pa je dao ostavku, jer nije hteo da prizna Kosovo i navuče bas ovakav gnev naroda na sebe . I onda su nam uvalili ove ofarbane smradikale , da priznaju Kosovo natenane , bez žurbe, da dovlace neke silne " strane investitore " posle kojih drvo nije ostalo u Beogradu , bukvalno zbog njihovih silnih investicija, grad nam je sivilo od betona i zagađenja, za rs , iskreno , bole me patka . Nije država u kojoj ja zovim, niti žive moja deca i ne znam zašto bih se potresala sta ce biti sa dodikom i njegovim podanicima. Dosta mi naših problema. Za Rusiju i Ukrajinu svako igra takticki, tako da.tu valjda zna sta radi.
Mene zanima ko radi u državnim institucijama u Srbiji, zanima me nepotizam na svakom ćošku, korupcija , veliki racuni za struju,što je infostan otisao sa 1200 na 2500, što mi treba 2000 din za jedan normalan rucak, a ne spoljna politika I neki veliki šahovski potezi. Zanima me kako živim ja, moja decai ljudi oko mene, kako žive ti studenti koji šetaju , a ne šta je vucic trubio sa putinom
Vidi,kao prvo,nije lepo to što pišeš.Možda si ti "njakala" ,ja ne.Pogledaj Bg iz vazduha i slika će te demantovati.Ostalo nema smisla komentarisati,nešto si i sama kriva,nešto si pogrešila(ili namerno napisala)negde ne vidiš vezu između nas i Srba preko Drine,ne pratiš dešavanja u svetu,nemaš kritički osvrt na bivše događaje...Šta znam,šarena si.

Vidi,kao prvo,nije lepo to što pišeš.Možda si ti "njakala" ,ja ne.Pogledaj Bg iz vazduha i slika će te demantovati.Ostalo nema smisla komentarisati,nešto si i sama kriva,nešto si pogrešila(ili namerno napisala)negde ne vidiš vezu između nas i Srba preko Drine,ne pratiš dešavanja u svetu,nemaš kritički osvrt na bivše događaje...Šta znam,šarena si.

Nemam nikakve osvrte, jer ja se ne osvrcem, nego gledam pravo i gledam kako će mojoj deci da bude dobro. A ljudi preko Drine ostaju ljudi preko Drine, a ne ljudi iz Srbije. Nek oni vode svoje bitke u svom dvorištu, a ne preko naših ledja. Uostalom, sve je to skretanje fokusa koji treba da bude na život ovde i sad, a ne na rešavanje političke krize u regionu i dodika lopurde stare.

Ne to.Da ti ne objašnjavam sada šta,kako,zašto...Uglavnom,projekat zapada pod nazivom Kosovo je propao.
И управо зато Србији треба способна власт која ће то знати искористити. Зато пумпањем до Призрена.

Nemam nikakve osvrte, jer ja se ne osvrcem, nego gledam pravo i gledam kako će mojoj deci da bude dobro. A ljudi preko Drine ostaju ljudi preko Drine, a ne ljudi iz Srbije. Nek oni vode svoje bitke u svom dvorištu, a ne preko naših ledja. Uostalom, sve je to skretanje fokusa koji treba da bude na život ovde i sad, a ne na rešavanje političke krize u regionu i dodika lopurde stare.
Ako govorimo o boljem životu . Biće isto ko i lane. Da da Bog da i tako bude.

Moraš da se osvrneš da te neko nebi slučajno tako mladu...otkud znam,ima raznog sveta.Nego,nema potrebe da delimo jedan narod jednom rekom.Biće tvojoj deci dobro,ovo je stabilna država,neka završavaju škole,posla ima gde god hoćeš.

И управо зато Србији треба способна власт која ће то знати искористити. Зато пумпањем до Призрена.
Pa i propao je zahvaljujući zalaganju OVE garniture na vlasti.Pre par dana su ih odbili iz saveta Evrope takođe zahvaljujući angažmanu OVE garniture na vlasti i nikog drugog.A ti možeš da pumpaš do Australije,to ne menja stvari.

Moraš da se osvrneš da te neko nebi slučajno tako mladu...otkud znam,ima raznog sveta.Nego,nema potrebe da delimo jedan narod jednom rekom.Biće tvojoj deci dobro,ovo je stabilna država,neka završavaju škole,posla ima gde god hoćeš.

Taj narod je bolje prošao posle rata , nego svi mi ovde u BGu zajedno
Pusti me patetike i tema nije RS i nikakavi državni udari. Osim ako neko stvarno misli da mila pajic i par banetovih indijanaca mogu da sruse srbiju . Pa , oni svi zajedno ne mogu da obore mene i mog muža neopaženo, a ne da diriguju ostalim studentima na ulici. Drago mi je da su studenti i veceras jasno dali do znanja da nemaju nameru da ruše državu , niti da iko normalan želi zlo ni Vucicu , niti bilo kom drugom.

Izuzetaka ima, naravno, ali srećom nisu uspeli da isprovociraju nikakve akcije kako su ove ćhe gevare u pokušaju zamisljale

Kakvo to pitanje zašto; pa išlo se i u Novi Sad i u Kragujevac i u Niš
Pa sto se islo? I bez toga mogao je da se prostim sabiranjem u svakom gradu vidi taj broj.

Autobusi za Sns miting na jednom mestu u Nišu​

19.04.2019. NA MITING U BEOGRAD OTIŠLO VIŠE OD 35 AUTOBUSA IZ ČAČKA​

https://www.youtube.com/watch?v=MxVCKo5PhPE

Je li još uvek imamo dilemu šta je debelokožac?

Znači debelokožac je u stanju da zaboravi da podržava nekog ko je pre samo nekoliko godina insisitrao na masovnosti i nazivu "najmasovniji skup u istoriji Srbije", podržava nekoga ko je dovozio ljude u autobusima iz cele Srbije; da bi se sad kad se situacija preokrenula taj debelokožac pitao "zašto dolaze iz svoh gradova", "zašto je bitno da bude masovno"...

More, fekalno obrađena motka preko leđa, najbolji tretman.
Ako toliko ne mozes da ukapiras da nije isto ici negde u situaciji rizika, i bez rizika, onda stvarno takve mozda i treba "fekalnom motkom" da se opamete i ne postavljaju glupa pitanja.

Употреба ЛАРД-а против десетина хиљада људи на једном месту показује да Вучићево поступање има несумњиве елементе злочина против човечности усмереног против сопственог народа. Употреба ЛАРД је и акт тероризма, односно масовног терора над мирним цивилима ради постизања политичких циљева.

Употреба ЛАРД-а против десетина хиљада људи на једном месту показује да Вучићево поступање има несумњиве елементе злочина против човечности усмереног против сопственог народа. Употреба ЛАРД је и акт тероризма, односно масовног терора над мирним цивилима ради постизања политичких циљева.
Da nije genocid kojim slučajem? :D

Back