Njakali ste o kosovu i kada je Tadić bio na vlasti. Pa je dao ostavku, jer nije hteo da prizna Kosovo i navuče bas ovakav gnev naroda na sebe . I onda su nam uvalili ove ofarbane smradikale , da priznaju Kosovo natenane , bez žurbe, da dovlace neke silne " strane investitore " posle kojih drvo nije ostalo u Beogradu , bukvalno zbog njihovih silnih investicija, grad nam je sivilo od betona i zagađenja, za rs , iskreno , bole me patka . Nije država u kojoj ja zovim, niti žive moja deca i ne znam zašto bih se potresala sta ce biti sa dodikom i njegovim podanicima. Dosta mi naših problema. Za Rusiju i Ukrajinu svako igra takticki, tako da.tu valjda zna sta radi.
Mene zanima ko radi u državnim institucijama u Srbiji, zanima me nepotizam na svakom ćošku, korupcija , veliki racuni za struju,što je infostan otisao sa 1200 na 2500, što mi treba 2000 din za jedan normalan rucak, a ne spoljna politika I neki veliki šahovski potezi. Zanima me kako živim ja, moja decai ljudi oko mene, kako žive ti studenti koji šetaju , a ne šta je vucic trubio sa putinom