Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.201
Ni njihovi profesori ne znaju šta dalje,pa blokiraju RTS i RTV.Da su se studenti upisali u krstaricu do sada bi naučili šta i kako treba da rade. Ovde sve sammoj do mojegaekspert do eksperta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni njihovi profesori ne znaju šta dalje,pa blokiraju RTS i RTV.Da su se studenti upisali u krstaricu do sada bi naučili šta i kako treba da rade. Ovde sve sammoj do mojegaekspert do eksperta.
Znači, nije Vučić kriv?
https://informer.rs/politika/vesti/...erzitet-pendreci#brid_cp_TargetVideo_44732668Da,daa...ala tu polizei marišeTu nema zezanja.Jel,kad već spominješ demokratiju da te pitam nešto,jel demokratija kad svi duvate u istu sveću?I slušate naređenja iz Brisela?Ili imate prava da odlučite šta je to najbolje za vas?
Što onda ne protestvuju protiv njega?Kriv.
Eto neki dan kaze JA SAM SAM USAO U BOLNICKE SOBE SA PACIJENTIMA.
I STA CETE SAD?!
Direktno priznao da je prekrsio pravila i ugrozio pacijente i jos ima obraza da kaze STA CETE SAD!?
Odvratna osoba. PU.
Ja sam za to da prvi zahtev treba da bude zabrana bavljenja politikom AV, dozivotno.Što onda ne protestvuju protiv njega?
Studenti su izričito naglasilii da ne traže njegovu smenu
Al studenti traže nešto drugoJa sam za to da prvi zahtev treba da bude zabrana bavljenja politikom AV, dozivotno.
Kao i dodiku hahaJa sam za to da prvi zahtev treba da bude zabrana bavljenja politikom AV, dozivotno.
Jel ispuniše?![]()
https://nova.rs/vesti/drustvo/pocela-je-blokada-rts-a-studenti-pozvali-sve-ispred-javnog-servisa/
U 22 časova su se okupili studenti u blokadi ispred RTS i kažu ostaju tu do ispunjenja zahteva.
Zelena je sa druge strane.
niko nije bio hapšen? da l si stvarno ovo rekao
Posebno ako je deli Šarović.Студентска храна има састојак који ваша храна нема.
Састојак студентске хране је срце, а то је оно што ваша храна нема.
![]()
Demonstranti su uklonjeni jedan po jedan i to za usi odvedeni u policijski kombi.
U politici je baš svaki zahtev moguće objasniti bilo kojim razlogom, to se zove demagogija."Тамо у Америци" постоји извршна и законодавна власт, као и правна држава. Није све у рукама једног психички лабилног човека који терорише све 24/7 и који је одговоран за гомилу тешких криминалних афера у којима је страдало ко зна колико људи. Тако да док не постанемо нормална држава, нема кукања на методе које се примењују да га се отарасимо.
Nisu valjda? Nisu oni za batine…Demonstranti su uklonjeni jedan po jedan i to za usi odvedeni u policijski kombi.
Pendreci radili.
Da se postuje ustav i zakoni! Posredno da AV odgovara za to?Al studenti traže nešto drugo
Jeste jer on de facto upravlja svim institucijama.Znači, nije Vučić kriv?
A prvo su te studente plemunase vrbovali.isprali.im.mozak.Nisu valjda? Nisu oni za batine…
"Moram da priznam da smo se mi nastavnici pomalo i kukavički ponašamo - isturili smo studente u prve borbene redove…
Branimir Jovančićević, profesor, bivši poslanik DS-a
Ma sami sebe vrbuju preko društvenih mreža. Isto to se dešava svuda po svetu.A prvo su te studente plemunase vrbovali.isprali.im.mozak.
Sam djokic kaze.Ma sami sebe vrbuju preko društvenih mreža. Isto to se dešava svuda po svetu.