Pocela bezanija iz LDP-a

Postujem odluku Marasa, i cenim to sto ce se zalagati vise za nas Vojvodjane.

DeDa, мараш ће да говори само у своје име. немој да генерализујеш. то је манипулација.
срба у војводини има 75 - 80%, а и већина других није расположена за марашеве или чанкове авантуре са њиховим животима.
према томе: све што каже - каже само мараш. нико не стоји иза његових речи сем њега.

"Vratio sam mandat partiji koja me je delegirala u Skupštinu Srbije, a svojim prijateljima iz LDP-a želim sve najbolje"
Честитам на поступку, бар је поштенији од СНС-оваца који немају ни толико моралних вредности да врате мандате странци која их је делегирала.
Више поштујем отворене непријатеље, него прикривене смрде.

А,што се тиче његове политике заступања "грађана и грађанки Војводине", неће далеко догурати са својом сепаратистичком антисрпском политиком.

Poslednja izmena:
Честитам на поступку, бар је поштенији од СНС-оваца који немају ни толико моралних вредности да врате мандате странци која их је делегирала.
Више поштујем отворене непријатеље, него прикривене смрде.

А,што се тиче његове политике заступања "грађана и грађанки Војводине", неће далеко догурати са својом сепаратистичком антисрпском политиком.

Upravo tako

Pa da. To je to. S tim što ta bitanga još nije pljuvala po Čedi ali ne sumnjam da će i toga biti. I treba.

Narkomana treba raskrinkavati stalno. Jer zbog droge u stanju je da proda deo srpske teritorije.

Ма није ни овај бољи. Чеда се бори за Шиптаре, а овај ће да се бори за усташке и мађарске сепаратисте.

Ма није ни овај бољи. Чеда се бори за Шиптаре, а овај ће да се бори за усташке и мађарске сепаратисте.

Znam, međutim moja reakcija je bila na Maraševu "finoću" (trenutnu) - kao nije ispljuvao stranku i Čedu. Ima vremena, ovako veliki korak ima sigurno velike motive. LDP je ološ, DS-ovski jugend.

Znam, međutim moja reakcija je bila na Maraševu "finoću" (trenutnu) - kao nije ispljuvao stranku i Čedu. Ima vremena, ovako veliki korak ima sigurno velike motive. LDP je ološ, DS-ovski jugend.

LDP i LSV su najgore stranke ali ja ne mogu da se otmem utisku da je u LDP odvratan i antisrpski nastrojen pre svega Čeda (+ Vesna Pešić) a da ostali jednostavno rade za pare i da nisu toliko zlo. Isto mislim i za LSV gde su Čanak i Jerkov neviđene gnjide a ostali daleko manje iritiraju.
Dok su u DS svi nekako isti i jednako ljigavi i tunjavi i svi ti jednako idu na živac počev od Tadića, njegovih savetnika, svih ministara pa do Mićuna, Kolundžije i ******og otporaša Milivojevića.

Back