- Poruka
- 1.071
evo ga macho man, pravi pravcati predstavnik srbende kako ga je slikao IDI-DADA
ps. i koliko vidim covek otisao. pametniji popusta![]()
Jaoooo evo i predstavnika juznog divljeg plemena koje jos fura one gips-kapice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ga macho man, pravi pravcati predstavnik srbende kako ga je slikao IDI-DADA
ps. i koliko vidim covek otisao. pametniji popusta![]()

Jaoooo evo i predstavnika juznog divljeg plemena koje jos fura one gips-kapiceae majstore, pali i ne okreci se .... djavo vise da vas nosi preko Prokletija
nemoze covek ni na forumu (SRPSKOM) da se odmori od vas
![]()

Jaoooo evo i predstavnika juznog divljeg plemena koje jos fura one gips-kapiceae majstore, pali i ne okreci se .... djavo vise da vas nosi preko Prokletija
![]()

LMAO Jaoooo evo i predstavnika juznog divljeg plemena koje jos fura one gips-kapiceae majstore, pali i ne okreci se .... djavo vise da vas nosi preko Prokletija
![]()
mozda sam iz divljackog plemena, ali do sada nisam rekao ni jednoj zenskoj osobi da je %^$%^$, sto ne znaci da takvih nema, ali jednostavno bi me bilo sramota reci to jednoj forumasici. dok muskima mogu recislicno, ali i tada ne zelim da uvredim, evo npr. ti se jedan obican bolid. znaci nema reci "kreten" ili sl.
ps. zamisli sta bi rekao nekoj albanki ili hrvatici ili....
pss. ono obican mozes citati kao "prost"
De, de....nemo' si ljubomoran. Ajd' dođi da plivamoKoji intelekt kod ajkule, bre
Opasan i avatar i ostalo![]()

Naišo bolji, opasniji frajer (od avatara pa sve ostalo) pa o'ma udarila ljubomoraŠ'o si o'ma ljubomoran..?
Bar se pravi da ti je svejedno...8-)![]()

Ovo je jače od meneDe, de....nemo' si ljubomoran. Ajd' dođi da plivamo
Naišo bolji, opasniji frajer (od avatara pa sve ostalo) pa o'ma udarila ljubomora![]()

@goxy ajde bre idi iskuliraj malo od te srbofobije, oladi glavu nekim pivom
koji ste vi fajteri,ako nije iza vas Hitler ili Nato??
1917 ste prosli kao bubreg u loju
1943 pola vas je obuklo partizanske uniforme a pola pacovskim kanalima preko vatikana
pobeglo gde kud koji mili moji
Knin nikada ne bi pao da Sloba nije povukao tesku artiljeru (JSO i ekipicu)
i posle jos nato shaht sa avijacijom iz avijana uz blagoslov pape bio po
krajisnicima.
koji ste ti vi borci:srbokolj,jasenovac,stara gradiska,Tupson odnosno Tomson
u vukovaru vas spasilo to sto je dosta janeza bilo u vrhu JNA,pa kreni stani
a secas se borovog sela i Srpske Dobrovoljacke garde
evo sudjenje Sekiju 16 srba rasturilo 300 domoljubaca i 100 dragovoljaca
to je pravo stanje ali Sloba vodio rat pa se sve tako zavrsilo.Siaj ljudima u
glavi SFRJ jos.
pitaj tatu za nekog vaseg bojovnika Marin Tergelj(nisam siguran za prezime)
reko covek lepo:" ne isterujte sve srbe iz hrvatske,pobecice samo u opancima
a vratice se sa tenkovima"
ajde vise ne lupaj
vi i siptari kada imate neku silu kao logostiku ajde na srbe a
kada sibirska mecka zgazi tu silu ajde Smrdoslavija,ajde bratstvo
i jedinstvo,mi smo jedan narod i ostalo..................ko neke
ljige
mozda sam iz divljackog plemena, ali do sada nisam rekao ni jednoj zenskoj osobi da je %^$%^$, sto ne znaci da takvih nema, ali jednostavno bi me bilo sramota reci to jednoj forumasici.
, jos se cekaju "Sandzaklije"![]()
Evo me ........
Jesam li ti to nedostajao????![]()

Posle svih ovih gluposti koje su se desile i koje se desavaju Srbiji,sta vi mislite i koje je vase misljenje povodom javnog reda i mira u nasoj nam "Lepoj"a sa druge strane prokletoj SRBIJI,srbiji punoj petokolonasa i ostalih kojima je sve prece nego svoja zemlja ali zato bih hteo da se Vi sami izjasnite sta mislite?
Demokrate sa Beogradom i manjinama/Muslimani,Madjari,cigani...
Radikali sa centralnom Srbijom i Srbskim zivljem
itd.
Nezaboravite da muslimani hoce isto odcepljenje a isto tako i SIPTARI na jugu centralne srbije?
Sta je vase misljenje?
Ti si provokator tako SRBI ne pričaju.Samo nama(SRBIMA) ovog momenta(a i uopšte) ne odgovara nikakav rat posle svih ovih izgubljenih koji su za nama,.
PS
treba unucima da pričam da sam tri rata izgubio(dva do sada već jesam)???
Без обзира шта ћеш ти причати својим унуцима, једно је сигурно - РАСТУРАЊЕ, ОКУПАЦИЈА И ПОРОБЉАВАЊЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ НЕЋЕ ПРОЋИ БЕЗ ОТПОРА... а како ће се тај отпор манифестовати стварно не знам...
Jel si pogled'o ispod krevetarazbezali se

I ti brate tražiš viši nivo ,izgleda da hoćeš iz gazija da pređeš u šehide????![]()
A šta hoćeš da kažeš?Da ćeš uzeti oružje u ruke i pucati po neistomišljenicima i legalno izabranoj vlasti?Vidiš,to se u celom svetu zove terorizam.............Znaš kako se kaže: Sve je dozvoljeno dok te ne uhvate......Ili možda: Ko se mača lati od mača i umire.....Razmisli o tome.........
P.S. Evo još jedne umotvorine: Vlast je sigurna ukoliko se dobija a ne uzima silom..........
Situacija se loše odvija za Srbiju, ali svi srpski neprijatelji, a iz nekog razloga,ima ih mnogo više nego što bi ih trebalo biti za narod brojnosti srpskog se veoma raduju eventualnom građanskom ratu, i onima koji će upaliti fitilj
![]()