Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Šintersku gradsku službu treba dati Kinezima. Siguran sam da bi bili revnosni a čak bi i dobar biznis napravili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mico, zaboravila si da stavišda te ljudi ne bi pogrešno shvatilo.
![]()

Јуче ујутро пролазим поред "орашца" на Петловом брду, а десетак луталица, не зна се да ли више лају једни на друге или трче за аутомобилима...шта би било да је био радни дан, па да је било више људи на улици...
Језиво!
Sterilisane keruše nemaju teranje, kastrirani mužjaci ne jure keruše, i samim tim je nivo agresije sveden na minimum. A psi koji i posle sterilizacije ostanu agresivni se svakako ne vraćaju na ulicu.Upravo je bila reportaza u jutarnjem programu RTS-a o pomahnitalim coporima pasa lutalica u Sjenici. Snimljen je pokolj jarica koji su napravili psi kojima niko ne moze da se suprotstavi. Ubijaju i telad, a cak nasrcu i na krave od 500 kila. Kad upadnu u dvoriste i krenu u napad ljudi ne smeju da izadju iz kuca.

Nema šanse da je neko pogrešno shvati, zna se njen stav po pitanju životinja![]()
Upravo je bila reportaza u jutarnjem programu RTS-a o pomahnitalim coporima pasa lutalica u Sjenici. Snimljen je pokolj jarica koji su napravili psi kojima niko ne moze da se suprotstavi. Ubijaju i telad, a cak nasrcu i na krave od 500 kila. Kad upadnu u dvoriste i krenu u napad ljudi ne smeju da izadju iz kuca.
Pa sto ne potamane to

a koji je to?
ae da vidimo jel znas
ili si i ti shvatio pogresno
sta bre humano?
treba pobiti sve sto hoda na 4 noge
sta ima oni tu da nam se setkaju po gradu,dzukele smrdljive
odakle im pravo da zive medju ljudima?
sve na lomachu i kolac
Bilo bi manje pasa, pametni su i sklanjaju se od ljudi. I opet, po opisu, u pitanju je bila "svadba", što nas opet dovodi do CNR...Sterilisane keruše nemaju teranje, kastrirani mužjaci ne jure keruše, i samim tim je nivo agresije sveden na minimum. A psi koji i posle sterilizacije ostanu agresivni se svakako ne vraćaju na ulicu.
. Ipak je bio dovoljno pristojan da tipu ostavi deo pantalona (sta ce mu cele, neki nemaju ni leba da jedu, a kamoli citave pantalone), a nozice mu nije ni dirao Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, onaj ko je živeo ili išao u Rakovicu, Sremčiću ili Zemun to jako dobro zna, samo što su tada bile druge teme, npr. kako je Srbija najveća vojna sila na svijetu itd...kako će šešelj poslati 2-3 tomahavka na Pentagon i ostale budalaštine za glupe ljude.
Upravo je bila reportaza u jutarnjem programu RTS-a o pomahnitalim coporima pasa lutalica u Sjenici. Snimljen je pokolj jarica koji su napravili psi kojima niko ne moze da se suprotstavi. Ubijaju i telad, a cak nasrcu i na krave od 500 kila. Kad upadnu u dvoriste i krenu u napad ljudi ne smeju da izadju iz kuca.
Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, onaj ko je živeo ili išao u Rakovicu, Sremčiću ili Zemun to jako dobro zna, samo što su tada bile druge teme, npr. kako je Srbija najveća vojna sila na svijetu itd...kako će šešelj poslati 2-3 tomahavka na Pentagon i ostale budalaštine za glupe ljude.

Jel ima neka dobra otrovčina za suzbijanje mačaka, pitaju me komšije jer nam dvorište smrdi do nebesa na mačju mokraću? A tu se deca igraju, ošugaće se, prepuno je buva
Jel ima neka dobra otrovčina za suzbijanje mačaka, pitaju me komšije jer nam dvorište smrdi do nebesa na mačju mokraću? A tu se deca igraju, ošugaće se, prepuno je buva
Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, .

Ma ja sam do skora imao nekog ludaka u zgradi koji je razbijao podrumske prozore kako bi mace mogle da se sakriju... Pa kad ideš ventil da zavrnesh a ona ti šišti sa cevi na plafonu a da ne pominjem koliko buva imash kad izadjes iz podruma, ko čarape da obučeš. Mačke treba uništiti, ja sam kao mali imao crveni vetar baš od tih smrdljivih mačaka jer sam se igrao u dvorištu i pipao loptu pa lice.
ako se ne leči pravovremeno, od infekcije sluzokože dete može da se uguši u kratkom roku.