Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo je bila reportaza u jutarnjem programu RTS-a o pomahnitalim coporima pasa lutalica u Sjenici. Snimljen je pokolj jarica koji su napravili psi kojima niko ne moze da se suprotstavi. Ubijaju i telad, a cak nasrcu i na krave od 500 kila. Kad upadnu u dvoriste i krenu u napad ljudi ne smeju da izadju iz kuca.

Јуче ујутро пролазим поред "орашца" на Петловом брду, а десетак луталица, не зна се да ли више лају једни на друге или трче за аутомобилима...:roll: шта би било да је био радни дан, па да је било више људи на улици...:think:

Језиво!

Bilo bi manje pasa, pametni su i sklanjaju se od ljudi. I opet, po opisu, u pitanju je bila "svadba", što nas opet dovodi do CNR... :aha: Sterilisane keruše nemaju teranje, kastrirani mužjaci ne jure keruše, i samim tim je nivo agresije sveden na minimum. A psi koji i posle sterilizacije ostanu agresivni se svakako ne vraćaju na ulicu.

Bilo bi manje pasa, pametni su i sklanjaju se od ljudi. I opet, po opisu, u pitanju je bila "svadba", što nas opet dovodi do CNR... :aha: Sterilisane keruše nemaju teranje, kastrirani mužjaci ne jure keruše, i samim tim je nivo agresije sveden na minimum. A psi koji i posle sterilizacije ostanu agresivni se svakako ne vraćaju na ulicu.

Не, то уопште није био призор набијен емоцијама, већ препун нетрпељивости.

Ma ja sam do skora imao nekog ludaka u zgradi koji je razbijao podrumske prozore kako bi mace mogle da se sakriju... Pa kad ideš ventil da zavrnesh a ona ti šišti sa cevi na plafonu a da ne pominjem koliko buva imash kad izadjes iz podruma, ko čarape da obučeš. Mačke treba uništiti, ja sam kao mali imao crveni vetar baš od tih smrdljivih mačaka jer sam se igrao u dvorištu i pipao loptu pa lice.
ako se ne leči pravovremeno, od infekcije sluzokože dete može da se uguši u kratkom roku.

Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, onaj ko je živeo ili išao u Rakovicu, Sremčiću ili Zemun to jako dobro zna, samo što su tada bile druge teme, npr. kako je Srbija najveća vojna sila na svijetu itd...kako će šešelj poslati 2-3 tomahavka na Pentagon i ostale budalaštine za glupe ljude.

Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, onaj ko je živeo ili išao u Rakovicu, Sremčiću ili Zemun to jako dobro zna, samo što su tada bile druge teme, npr. kako je Srbija najveća vojna sila na svijetu itd...kako će šešelj poslati 2-3 tomahavka na Pentagon i ostale budalaštine za glupe ljude.

Spam, vredjanje, provokacija... Nadam se da ce moderatori reagovati na ovakav post.

Upravo je bila reportaza u jutarnjem programu RTS-a o pomahnitalim coporima pasa lutalica u Sjenici. Snimljen je pokolj jarica koji su napravili psi kojima niko ne moze da se suprotstavi. Ubijaju i telad, a cak nasrcu i na krave od 500 kila. Kad upadnu u dvoriste i krenu u napad ljudi ne smeju da izadju iz kuca.

Страшно! Људи морају да се самоорганизују и заштите своје домаће животиње, кад већ држава не ради свој посао. Ти подивљали чопори паса морају имати третман ко вукови.
Иначе није то само у Сјеници, већ сам за сличне случајеве чула и у Белегишу и околним селима.

Којешта! Тада су комуналне службе радиле свој посао.
2010. десет година након председника Милошевића, чопори паса луталица, не дивљају само по периферији,
већ их има у најстрожем центру.
И не убацуј у ову тему томахавке и сличне глупости. :rtfm:

Jel ima neka dobra otrovčina za suzbijanje mačaka, pitaju me komšije jer nam dvorište smrdi do nebesa na mačju mokraću? A tu se deca igraju, ošugaće se, prepuno je buva

Мачке не дирај! Оне никог не угрожавају, ни не нападју, сем пацова и мишева.
Зашто је у средњем веку харала куга? Зато што су идиЈоти заједно са вештицама спаљивали и мачке, па је било
пацова и мишева, иначе преносиоца куге и осталих болештина, у огромном броју.

Ja se sećam junaci da je pasa lutalica bilo mnogo više za vrijeme vašeg dragog miloševića, .

za vreme slobe psi su ubijani motkama u glavu
dvoriste kafilerije je bilo prosto predivno
udjes i sa strane vidis brdo koje je napravljeno od leseva pasa
svi krvavi sa razbijenim glavama
a ljudi koji su tada ziveli u blizini su se zalili kako ne mogu da spavaju od urlika tih pasa dok ih ovi tuku do smrti

bilo ih je manje,ali ne preterano manje

Jel ima neka dobra otrovčina za suzbijanje mačaka, pitaju me komšije jer nam dvorište smrdi do nebesa na mačju mokraću? A tu se deca igraju, ošugaće se, prepuno je buva

Otrovi tog tipa su zakonom zabranjeni i/ili je njihova primena strogo kontrolisana, čak se i za glodare koriste antikoagulanti. To o čemu ti pišeš je pršenje više zakona, izmešu ostalog, kaš što kaže Tsuymish, i ta deca koja se igraju u dvorištu će biti direktno ugrožena. Umesto toga, mokraća mačora manje smrdi i poriv za obeležavanjem teritorije je manji ako su kastrirani, medicinska činjenica. :)

Ma ja sam do skora imao nekog ludaka u zgradi koji je razbijao podrumske prozore kako bi mace mogle da se sakriju... Pa kad ideš ventil da zavrnesh a ona ti šišti sa cevi na plafonu a da ne pominjem koliko buva imash kad izadjes iz podruma, ko čarape da obučeš. Mačke treba uništiti, ja sam kao mali imao crveni vetar baš od tih smrdljivih mačaka jer sam se igrao u dvorištu i pipao loptu pa lice.
ako se ne leči pravovremeno, od infekcije sluzokože dete može da se uguši u kratkom roku.

Crveni vetar je oboljenje svinja, uzročnik je erisypelothrix rhusiopathie a jedan od glavnih simptoma koprivnjača, ti si možda imao samo korpivnjaču... I slažem se sa 011, buve su manje zlo od glodara i lakše ih je se rešiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back